تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 18 از 151 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

10 دو تا سوال!!!

سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
    من دو تا سوال دارم که ببینید آیا امکانش است یا نه اگر است چطوری و یادتان باشه که این برنامه که درست کردیم با اکسس 2007 است در صورت امکان جوابش را طوری بدید که بتوانم در آنجا حلش کنم

1ـ وقتی در فورم همه فیلد ها را وارد میکنم و گزینه Save را میزنم آیا امکانش است بعد اینکه سیو گفتم دیگه اون ریکارد لاک بشه که کسی دستکاری نتونه مگر اینکه یه دکمه ادیت بذاریم اگر است چطوری اینکار را بکنم و اینکه چطوری دکمه ادیت درست کنم

2ـ و اینکه چطوری میتوانم همه اطلاعاتی را که من در این دیتابس سیو کردم مثلا این دیتابس را یه جای دیگه هم استفاده میکنند اگر بخواهم اطلاعات اون دیتابس را به این اضافه کنم یه طوری باشه که یه فایل را اجرا کنم بعد به این دیتابس اضافه بشه اگر من فایلی به اون بفرستم وقتی اون بازش کرد به دیتابس اون اضافه بشه آیا امکانش است ؟؟ آخه ما یه دیتابس داریم همینطوری است یه گزینه داره سیو که یه فایل درست میکنه بعد میفرسته یه جای دیگه اونجا که باز میکنه مثل دیتابس ما هم اونجا است اونجا هم اطلاعات دیتابس ما زیادم یشه و وقتی اون میفرسته و ما بازش میکنیم اطلاعات اون به دیتابس ما افزوده میشه
    خوب اگر ممکن است چی کار باید بکنم
    ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من دو تا سوال دارم که ببینید آیا امکانش است یا نه اگر است چطوری و یادتان باشه که این برنامه که درست کردیم با اکسس 2007 است در صورت امکان جوابش را طوری بدید که بتوانم در آنجا حلش کنم

1ـ وقتی در فورم همه فیلد ها را وارد میکنم و گزینه Save را میزنم آیا امکانش است بعد اینکه سیو گفتم دیگه اون ریکارد لاک بشه که کسی دستکاری نتونه مگر اینکه یه دکمه ادیت بذاریم اگر است چطوری اینکار را بکنم و اینکه چطوری دکمه ادیت درست کنم

2ـ و اینکه چطوری میتوانم همه اطلاعاتی را که من در این دیتابس سیو کردم مثلا این دیتابس را یه جای دیگه هم استفاده میکنند اگر بخواهم اطلاعات اون دیتابس را به این اضافه کنم یه طوری باشه که یه فایل را اجرا کنم بعد به این دیتابس اضافه بشه اگر من فایلی به اون بفرستم وقتی اون بازش کرد به دیتابس اون اضافه بشه آیا امکانش است ؟؟ آخه ما یه دیتابس داریم همینطوری است یه گزینه داره سیو که یه فایل درست میکنه بعد میفرسته یه جای دیگه اونجا که باز میکنه مثل دیتابس ما هم اونجا است اونجا هم اطلاعات دیتابس ما زیادم یشه و وقتی اون میفرسته و ما بازش میکنیم اطلاعات اون به دیتابس ما افزوده میشه
    ممنون
    سلام

شما ميتوني با نوشتن كد VBA اينكارو انجام بدي به اين ترتيب كه در اون فرم خاصيت Allow Edits رو No بذاري و وقتي كليد Edit رو زدي اون موقع اونو Yes كني و بعد از ثبت دوباره اونو No بكني

براي مطلب دوم هم ميتوني فايل اكسس رو به اشتراك بذاري از توي ويندوز تا هر دو بتونين اطلاعات واردش كنين

موفق باشي

براي كار كردن با اكسس به نظر من ياد گرفتن كدنويسي يا همون VBA بسيار لازم است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

شما ميتوني با نوشتن كد VBA اينكارو انجام بدي به اين ترتيب كه در اون فرم خاصيت Allow Edits رو No بذاري و وقتي كليد Edit رو زدي اون موقع اونو Yes كني و بعد از ثبت دوباره اونو No بكني

براي مطلب دوم هم ميتوني فايل اكسس رو به اشتراك بذاري از توي ويندوز تا هر دو بتونين اطلاعات واردش كنين

موفق باشي

براي كار كردن با اكسس به نظر من ياد گرفتن كدنويسي يا همون VBA بسيار لازم است
    با سلام!
    اینکه گفتید فایل رو از توی ویندوز به اشتراک بذارید، چه جوریه؟ آیا همون Sharepoint site هست که توی اکسس گفته شده؟

با سپاس !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام!
    اینکه گفتید فایل رو از توی ویندوز به اشتراک بذارید، چه جوریه؟ آیا همون Sharepoint site هست که توی اکسس گفته شده؟

با سپاس !
    سلام دوست من

اشتراك گذاري فايلها و پوشه ها كه تحت ويندوز بحث مشخص و معلومي هست

ولي براي اينكه يك فايل اكسس حين باز شدن به اشتراك گذاشته بشه بايد از قسمت Option و زبانه Advance گزينه shared رو از قسمت Default Open Mode انتخاب كرد

اون موقع خود اكسس مديريت جداول و بقيه چيزا را در حالت مشتكر ودن بر عهده ميگيره

موفق باشي

مبحثي رو هم كه در اخر اشاره كردي من ازش مطلع نيستم شما اگه اطلاعاتي داري در اين زمينه توضيح بده

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون
    سلام دوست من

اشتراك گذاري فايلها و پوشه ها كه تحت ويندوز بحث مشخص و معلومي هست

ولي براي اينكه يك فايل اكسس حين باز شدن به اشتراك گذاشته بشه بايد از قسمت Option و زبانه Advance گزينه shared رو از قسمت Default Open Mode انتخاب كرد

اون موقع خود اكسس مديريت جداول و بقيه چيزا را در حالت مشتكر ودن بر عهده ميگيره

موفق باشي

مبحثي رو هم كه در اخر اشاره كردي من ازش مطلع نيستم شما اگه اطلاعاتي داري در اين زمينه توضيح بده
    با سلام!
    اطلاعاتی که تا حالا در مورد Share point site کسب کردم اینه که: Share point site ها همون طور که از اسمشون برمیاد، سایتهایی هستند جهت به اشتراک گذاشتن فایل، وب سایت و ... و کار گروهی بر روی آنهاست. چگونگی دسترسی اعضا به مطالب هم توسط دارنده سایت قابل کنترله. حالا کاری که با اکسس میشه انجام داد ( همونطور که در help برنامه تحت عنوان Work With Sharepoint sites اومده) اینه که یا : دیتابیس رو منتقل (Move) میکنی به سایت (توسط ویزاردی که در قسمت External Data > sharepoint list > Move to sharepoint site) ، که در کار اکسس لیست هایی رو از جداول دیتابیس تهیه میکنه و در سایت قرار میده (البته در تبدیل داده ها محدودیتهایی وجود داره که در help اشاره شده) و بینشون لینک درست می کنه (که البته یه کم طول می کشه). حالا لیستهای توی سایت (جداول) برای سایر اعضا قابل دسترسیه. سایر اعضا با Import کردن sharepoint site در قسمت import ، می تونن این جداول رو بصورت جداول لینک شده در اختیار بگیرن . گزینه دیگه که در همون قسمت sharepoint list اکسس وجود داره، work offline هست. با کلیک بر روی این گزینه کاربر می تونه بصورت آفلاین روی داده ها کار کنه و آخرین تغییرات رو با استفاده از گزینه Synchronize به لیستهای سایت، اعمال کنه.
    و یا دیتابیس رو منتشر (publish) میکنی (از قسمت publish دکمه اصلی اکسس). این گزینه برای به اشتراک گذاشتن همه دیتابیسه و اعضا می تونن تغییرات دلخواه رو روی اون انجام بدن و اونو Republish کنن. شایان ذکره که هر گونه ایجاد تغییرات در محتویات سایت پبت میشه و قابل بازگشته!
    من خودم سایت sharepoint رایگان با فضای 5 مگابایت زیر رو پیدا کردم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

2

سلام ...
    سایت مایکروسافت یکسری برنامه برای دانلود قرار داده که بانام persian interface قابل search هست!
    توی لینکهاش بسته نرم افزار فارسی ویندوز xp هم وجود داره! میخواستم بدونم با نصب این 2 تا مشکل تاریخ شمسی برای database هام حل می شه! یا اینکه باید حتما یک برنامه تقویم فارسی داشته باشم...!
    چقدر خوبه که این همه به سوال من جواب دادین!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوست من سلام

ببين اينجا مطمئن باش اگه كسي جواب سوالت رو بلد باشه ميده و من نديدم معمولا سوالها بدون جواب بمونن

مگر در موارد معدود كه سوال ممكنه از ديد همه مخفي مونده باشه

به نظر من هم براي تاريخ شمسي از ماژولهايي كه موجود هست استفاده كني كه من خودم هم همين كار رو انجام ميدم و DLL هاي ويندوزم رو عوض نميكنم

در اولين فرصت برات اون ماژول رو ميذارم

با اونايي هم كه تو اشاره كردي من كار نكردم و اصلا نديدمشون

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام!
    من از نرافزار زیر استفاده می کنم :
    کد:
    امیدوارم به کار شما هم بیاد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:
    این هم آدرس اینترنتی واسط کاربر فارسی که خود microsoft گذاشته!
    Last edited by rotbeaval; 26-01-2008 at 13:24.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

10 تشکر

سلام!
    من از نرافزار زیر استفاده می کنم :
    کد:
    امیدوارم به کار شما هم بیاد.
    ممنون که جواب دادین...اما این پرنیان 5 برای آفیس 2007 هست...آفیس من 2003 هست!!کار می کنه!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •