سلام دوستان عزیز امیدوارم که خوب باشید
من دو تا سوال دارم که ببینید آیا امکانش است یا نه اگر است چطوری و یادتان باشه که این برنامه که درست کردیم با اکسس 2007 است در صورت امکان جوابش را طوری بدید که بتوانم در آنجا حلش کنم
1ـ وقتی در فورم همه فیلد ها را وارد میکنم و گزینه Save را میزنم آیا امکانش است بعد اینکه سیو گفتم دیگه اون ریکارد لاک بشه که کسی دستکاری نتونه مگر اینکه یه دکمه ادیت بذاریم اگر است چطوری اینکار را بکنم و اینکه چطوری دکمه ادیت درست کنم
2ـ و اینکه چطوری میتوانم همه اطلاعاتی را که من در این دیتابس سیو کردم مثلا این دیتابس را یه جای دیگه هم استفاده میکنند اگر بخواهم اطلاعات اون دیتابس را به این اضافه کنم یه طوری باشه که یه فایل را اجرا کنم بعد به این دیتابس اضافه بشه اگر من فایلی به اون بفرستم وقتی اون بازش کرد به دیتابس اون اضافه بشه آیا امکانش است ؟؟ آخه ما یه دیتابس داریم همینطوری است یه گزینه داره سیو که یه فایل درست میکنه بعد میفرسته یه جای دیگه اونجا که باز میکنه مثل دیتابس ما هم اونجا است اونجا هم اطلاعات دیتابس ما زیادم یشه و وقتی اون میفرسته و ما بازش میکنیم اطلاعات اون به دیتابس ما افزوده میشه
خوب اگر ممکن است چی کار باید بکنم
ممنون
.gif)
سلام دوست من
اشتراك گذاري فايلها و پوشه ها كه تحت ويندوز بحث مشخص و معلومي هست
ولي براي اينكه يك فايل اكسس حين باز شدن به اشتراك گذاشته بشه بايد از قسمت Option و زبانه Advance گزينه shared رو از قسمت Default Open Mode انتخاب كرد
اون موقع خود اكسس مديريت جداول و بقيه چيزا را در حالت مشتكر ودن بر عهده ميگيره
موفق باشي
مبحثي رو هم كه در اخر اشاره كردي من ازش مطلع نيستم شما اگه اطلاعاتي داري در اين زمينه توضيح بده
با سلام!
اطلاعاتی که تا حالا در مورد Share point site کسب کردم اینه که: Share point site ها همون طور که از اسمشون برمیاد، سایتهایی هستند جهت به اشتراک گذاشتن فایل، وب سایت و ... و کار گروهی بر روی آنهاست. چگونگی دسترسی اعضا به مطالب هم توسط دارنده سایت قابل کنترله. حالا کاری که با اکسس میشه انجام داد ( همونطور که در help برنامه تحت عنوان Work With Sharepoint sites اومده) اینه که یا : دیتابیس رو منتقل (Move) میکنی به سایت (توسط ویزاردی که در قسمت External Data > sharepoint list > Move to sharepoint site) ، که در کار اکسس لیست هایی رو از جداول دیتابیس تهیه میکنه و در سایت قرار میده (البته در تبدیل داده ها محدودیتهایی وجود داره که در help اشاره شده) و بینشون لینک درست می کنه (که البته یه کم طول می کشه). حالا لیستهای توی سایت (جداول) برای سایر اعضا قابل دسترسیه. سایر اعضا با Import کردن sharepoint site در قسمت import ، می تونن این جداول رو بصورت جداول لینک شده در اختیار بگیرن . گزینه دیگه که در همون قسمت sharepoint list اکسس وجود داره، work offline هست. با کلیک بر روی این گزینه کاربر می تونه بصورت آفلاین روی داده ها کار کنه و آخرین تغییرات رو با استفاده از گزینه Synchronize به لیستهای سایت، اعمال کنه.
و یا دیتابیس رو منتشر (publish) میکنی (از قسمت publish دکمه اصلی اکسس). این گزینه برای به اشتراک گذاشتن همه دیتابیسه و اعضا می تونن تغییرات دلخواه رو روی اون انجام بدن و اونو Republish کنن. شایان ذکره که هر گونه ایجاد تغییرات در محتویات سایت پبت میشه و قابل بازگشته!
من خودم سایت sharepoint رایگان با فضای 5 مگابایت زیر رو پیدا کردم : .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید