نترس خودم بنت مي كنمراستيتش 11-12 ساله ولي چه فرقي مي كنه...
گل البري چيه ديگه؟... ويرا هم بازي با رجينا بوده ظاهرا من كه بازيو نديدم. راستي اين خبرنامه اينتر هم يه دو سه هفتس راه افتاده.. خوب چيزيه.
نترس خودم بنت مي كنمراستيتش 11-12 ساله ولي چه فرقي مي كنه...
گل البري چيه ديگه؟... ويرا هم بازي با رجينا بوده ظاهرا من كه بازيو نديدم. راستي اين خبرنامه اينتر هم يه دو سه هفتس راه افتاده.. خوب چيزيه.
سلام .من تو سايت پارس فوتبال عضو نيستم ، فقط واسه خبراش ميام ميبينم.
راستي ما قسم خورده ي p30 هستيم!!!
دومين دوره رقابتهاي بينالمللي "محمد بن راشد" با حضور تيمهاي فوتبال اينترميلان ايتاليا، آژاكس هلند و اينترناسيونال برزيل در ماه ژانويه در دبي برگزار ميشود.
به گزارش به گزارش سایت کانون هوادارای اینتر میلان و به نقل از سايت گل، اين رقابتها قرار است از ۵تا ۷ ژانويه ( ۱۵تا ۱۷دي ماه) با جايزه ۲/۵ميليون دلاري برگزار شود.
"ناصر بن حسن الشيخ" رييس كميته برگزاري دوشنبهشب در كنفرانس مطبوعاتي در دبي گفت: به تيم برنده يك ميليون دلار پاداش نقدي، به تيم دوم ۷۰۰هزار دلار و به تيمهاي سوم و چهارم به ترتيب ۵۰۰و ۳۰۰هزار دلار جايزه پرداخت خواهدشد.
هنوز تكليف چهارمين تيم شركتكننده در رقابتهاي شيخ راشد معلوم نشده اما بزودي اعلام خواهدشد.
حسن الشيخ افزود: هنوز با تيمهاي اروپايي درحال مذاكره هستيم تا تيم چهارم مشخص شود. طي روزهاي آينده همه چيز روشن ميشود.
سال گذشته در اولين دوره اين رقابتها، تيم بنفيكا با پيروزي ۵بر۴ مقابل لاتزيو در ضربات پنالتي، قهرمان شد.
بايرن مونيخ نيز با پيروزي ۴بر ۳مقابل مارسي در ضربات پنالتي، سوم شد.
ویرا بوده اما عکسی از خودش باقی نزاشته
نمیدونم.شاید از راه دور.شاید شانسی
فکر کردی خیال کردی.فردا میای عضو میشی اون قسمتم میشکنی
.گفتم سامان نداریما
![]()
همون ایمیلا که از طرف سایت میاد.اگه عضو سایت باشی برات میل میزنن هر هفته از نتایج و اخبار!
چند ماه بود از کار افتاده بود دوباره راه افتاده![]()
ای بابا جام باشگاها همه مدعی ها بردن جز اینتر
![]()
بابا سایت اینتر!
چطور عضو نیستی؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)