آقا سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم راستش هر کاری گفتی انجام دادم ولی بازم انجام نشد که نشد حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری به خدا هم با goypad انجام دادم هم با کیبورد لطفی کن اون سیو بعدشو برام بذار
ممنون میشم
آقا سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم راستش هر کاری گفتی انجام دادم ولی بازم انجام نشد که نشد حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری به خدا هم با goypad انجام دادم هم با کیبورد لطفی کن اون سیو بعدشو برام بذار
ممنون میشم
سلام اگه من درست متوجه شده باشم اونجایی رو میگی که پسر مو بوره با پسره که مثل میمون میمونه نوبتشونه ؟! اینجا باید کنترل رو به دست مو بوره بدی بعدش جعبه ها رو رو هم قرارمیده البته به کمک شما اینطوری که باید وقتی جعبه رو گرفت شما تند تند f رو میزنی تا جعبه رو بالا ببره .بعدش هم دوباره کنترل رو به پسر میمونه میدی واز جعبه بالا میره و بقیه ماجرا. . . . .
حالا یکی به خود من کمک کنه ! من تو قسمتی که باید در آسانسور باز بشه گیر کردم .هیچکدومشون نمی تونن درو باز کنن . به قسمت قبلی هم که اومدن نمیشه رفت چون لای اون پروانه های موتوره گیر میکنن و میمیرن. لطفا کمک کمک کنید ! ! !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا بازم سلام
آقا نشد هر کاری بگی انجام دادم پشت سر هم هی دکمه f رو زدم جعبه رو بلند می کنه ولی تا می خواد اون بزاره و دوشش از دست سر می خوره دوباره روز از نو روزی از نو ببخشید که اینو می گم حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری
البته یه خواهش دیگم دارم اما شما به بزرگی خودتون ببخشید
می خوام بدونم چه جوری یه عکسو تو این تایپیک قرار می دن لطف می کنی که راهنمایم کنی
دقیقا یادم نیست ، ولی اگر درست یادم بوده باشه شما باید یه جعبه تعمیرات توی دستگاه کار بذاری . آیتم هات رو چک کن ، بعد با زنه در رو باز کن .
شما باید خیلی سریع عمل کنی با این حال . . . . . .
اینم سیو این قسمت که میخواستی .امیدوارم بدردت بخوره !
طریقه آپلود کردن اینه که بری توی این سایت و عکستو وارد کنی بعد که دکمه آپلود رو زدی کمی صبر میکنی تا لود بشه بعد آدرس رو از اونجا کپی میکنی تو قسمتی که مطلبت رو میخوای بفرستی .تمو مهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by salarsafa; 01-02-2008 at 01:04. دليل: وارد نکردن آدرس برای دوستمون
آقا سلام
می خواستم قبل از اینکه سیو رو بردارم از تشکر کنم بابت اینکه من از این مخمصه نجات دادی بابت راهنمای که در مورد آپلود عکسم کردی بازم ممنون
راستی میدونم نباید اینو بگم چون تو خیلی از من بهتری (مخصوصا تو رد کردن بازی) اما اگه درباره بازیهای فکری و معمای سوالی داشتی در خدمتم
سلام دوست من راهش رو پیدا کردم اون جعبه که میگی رو باید روی سیستمی که اول دستکاریش کرد باید کار بذارم حالا در باز شدو من تو یه مرحله دیگه گیر کردم !
بعد از مرحله ای که رفیقشون(مو بوره زور بازو داشت)کشته میشه .توی تونل موندم سراغ هر دری میرم باز نمیشه البته یه راهرویی هم هست که یه چیزی مثل تنه درخت جلوش رو گرفته ولی راهش باز نمیشه ؟با دینامیت هم باز نشد؟! همونجا که دختر پیرهن قرمزه با پسره که قفل ها رو باز میکنه نوبتشونه!؟
سلام هم خدمت شما
خواهش میکنم .کمکی که تونستم برات انجام دادم از قدیم گفتن از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری.
راستش من خودم هم بعضی جاها میمونم که شاید برای شما ردکردنش خیلی راحت باشه ؟!موفق باشی.
خب این قسمت خیلی راحته . شما باید تونل رو تا اخر ادامه بدی و بعد بپیچی سمت راست و تا اخر بری . همونجا یه حیوون از یه راه فرعی یماد بیرون که باید بکشیش . بعد یه دره که هر چی میزنین باز نمیشه ! ( ای بابا ! )
پس همون اول که داخل تونل شدی ، چند قدم جلوتر یه جا هست که خیلی تابلوعه ، یه چیزی شبیه چرخ دنده واسه دره ، که اینورتر از یه در قدیمی باید برش داری بعد ببری اونجا که همون اول گفتم . می دونم توضیحاتم مبهمه ، چون خیلی وقته این بازی رو انجام ندادم و فقط یک سری تصاویر تو ذهنمه . به هر حال یه جستجوی کوچیک کافیه تا چرخ دنده ی در رو پیدا کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)