بله میشه .وقتی تصویر اومده دیگه کار تمومه.فقط ممکنه کمی کیفیت خوب نباشه.
بله میشه .وقتی تصویر اومده دیگه کار تمومه.فقط ممکنه کمی کیفیت خوب نباشه.
يعني بهتره vga ميشه؟
سلام
من یه مانیتور – LG smartFLAT T710PU – دارم برای وصل کردن XBOX360 به مانیتور چه کابل هایی لازم هست تا بخرم ؟ پست اول هم خوندم لطفا نام کابل هایی که باید بخرم رو بگید – ممنون
كابل vga مخصوص ايكس باكس (هرجا ايكس باكس بفروشه اينو داره )
مبدل دو سر ماده vga (اينو كامپيوتري ها دارند)
مدل مانیتور من این هستش(SYNCMASTER B1750-narrow&slim color tft lcd display)-ایا کسی میدونه resolution این مدل از مانیتور های samsung چند هست؟و نوع کابل هایی رو که با اون باید xbox 360 به مانیتور وصل کنم بهم بگه و طریقه ی وصل این کابل ها رو بهم بگه؟ممنون
i
شما ميتوانيد از كابله hdmi to dvi استفاده كنيد و تا رزولوشنه 1600 *1380 را داشته باشيد
با تشکر از اقای shab_2008 و یک سوال دیگه اینکه این کابل رو از کجا میشه تهیه کرد؟بازهم ممنون
خواهش میکنم
شما میتوانید این کابل را از کامپیوتریها بخرید
من یه سئوال دارم، یکی از دوستان قصد داره یه Xbox 360 تهیه کنه و با یه ال سی دی ال جی W2261V می خواستم ببینم این بنده خدا Xbox رو به مانیتور که وصل میکنه برای صداش نیاز به کابل یا قطعه ی اضافی داره یا همون کابل های درون خود پکیج کنسول کفایت میکنه؟ چون مانیتور که اسپیکر نداره و باید Xbox به اسپیکر جداگانه ایی وصل بشه.
شرمنده اگر سئوالم مبتدی هست ولی خوب نه خودم تا حالا Xbox داشتم نه این دوستم .![]()
پشت W2261V یک خروجی Aux یا همون پورت 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونه با یک کابل که 2 سر آن Jack 3.5 mm داشته باشه
راحت میتونه صدا رو هم داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)