آها موقع اجرای فایل دو تا سوال ازت می پرسه
oldname رو بنویس: *.txt
newname رو بنویس: list.txt
آها موقع اجرای فایل دو تا سوال ازت می پرسه
oldname رو بنویس: *.txt
newname رو بنویس: list.txt
سلامی به همه دوستان هکرز
از تاخیر های زیاده پیش اومده شرمنده
از این به بعد سعی میکنم جبران کنم
پس فعلا بای
سلام
پس همه چیز در نهایت برمیگرده به فایل تمپ و اجرای اون ، فایل تمپ من به این صورت در اومد :
همان طور که مشاهده می کنید اولین فایل رو بدون نام می کند(ren "gh.txt" ".txt") پس اولین فایل اسمش حذف میشه ولی برای بقیه هیچ کاری نمی تونه بکنه چون نمیشه در یک دایرکتوری دو فایل با نام مساوی یافت شود...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گیر من همین جاست لطفا در صورت امکان راهنمایی های لازم رو بفرمایید.
ممنون
مجید جان خوش امودی به تاپیک خودت زودتر شروع کن که من دارم میرسم به آخراش
می شه بگید فایل list.txt رو چطوری نوشتید؟ مسلمه که اینطوری نمی شه چون نمی شه که همه شون یه اسم داشته باشن
بذارین من یه مثال بزنم:
این فایل list.txt من:
1234
2356
3456
3432
وقتی برنامه رو اجرا کنم temp اینطوری بدست می یاد:
شما فکر کنم در نوشتن لیست اسم ها اشتباه کردیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون Ar@m جان ،
اشکال از من بود . ولی یه کم کار من سخت میشه !
اگر ممکنه لطف کنید و یه نگاهی به مسئله ی زیر بیاندازید :
من یه برنامه نوشتم که یه فایل خروجی مثلا با پسوند txt میده و به cmd برمی گرده، حال اگر دوباره برنامه فراخوانده بشه خروجی جدید روی خروجی قدیمی کپی میشه ...
من میخوام که وقتی اولین خروجی رو گرفتم و برای خروجی دوم تو cmd چک کنه که اگر فایل وجود داشت اون رو با یک عدد بنویسه عین همین پوشه ای که تو ویندوز درست می کنیم پوشه جدید 1 ، پوشه جدید 2 و ...
من در کل میخوام این کار رو تو cmd انجام بدم ...
آها !
شما باید در برنامه ای که قراره فراخوانی بشه از If Exist استفاده کنی مثلا اینطوری:
فرض کنیم خروجی شما یا همون فایل Txt که گفتی %2 باشه:
یه چیزی توی همین مایه ها می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم از قبل باید فایل لیست رو داشته باشی اینطوری فکر نمی کنم دیگه مشکلی باشه
حالا اگه حل نشد برنامه رو بذار با هم همفکری می کنیم!!!
این دو خط رو اگه توی برنامه بنویسی دیگه احتیاجی به temp.bat و rename.bat نیست:
البته اون echo. this is a batch file> رو ننویسی ها! من فقط داشتم امتحان می کردم اینو نوشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بجای اینکه خروجی برنامه ات رو در فایل مثلا 1.txt قرار بدی باید در test%s%%.txt بذاری
فکر نکنم دیگه مشکلی باشه
از اول باید بجای راههای پیچیده یه ذره آسون فکر می کردیم!!!!
البته این دو خط یه مشکلی دارن
اگه برنامه رو تموم کردی رفت بعد دفعه بعد خواستی دوباره توی همون مسیر و در ادامه همون فایل های قبلی اجراش کنی مقدار متغیر صفر شده و باقی ماجرا که من به این قسمتش هیچ فکر نمی کنم شما هم فکر نکن!
Last edited by Ar@m; 30-12-2007 at 20:26.
سلام
من یه مشکلی در مورد telnet داشتم البته میدونم در مورد telnet توضیح داده شده ولی لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
من امروز داشتم توی یه مقاله در مورد ارسال ایمیل با telnet میخوندم که نوشته بود باید به سرور ایمیل telnet کنیم ولی من هر کاری کردم نتونستم به yahoo تلنت کنم .اصلا میشه یه yahoo تلنت کرد !
ممنون میشم کمک کنید باید بگم که من مبتدیم و چیز زیادی در این مورد نمیدونم.
خب تو دقیقا چیکار می کنی؟
telnet mx1.mail.yahoo.com 25
البته الان که استفاده کردم ارور می داد ولی مشکل از خودمه تو چی؟ ارور می ده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)