تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تایمر :

راي دهنده
163. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی خوب و عالیه

80 49.08%
  • بدردم خورد

28 17.18%
  • بد نبود

25 15.34%
  • ضعیفه

30 18.40%
صفحه 18 از 49 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 485

نام تاپيک: کاملترین و بهترین تایمر اینترنت که تا حالا دیدین

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام :
    مشکل من هنوز هم حل نشده و زمان صفر هست . البته اونجا هم از قبل فارسی بود.
    در مورد این مشکلتون نمی تونم چیزی بگم ، چون غیر عادیه و تا حالا غیر از اون یه نفری که گفتم برای کسی پیش نیومده ولی احتمالا این مشکل نباید مربوط به خود برنامه باشه.

1- قیمت ها مربوط به تلفن هستند و قیمت اینترنت جایی محاسبه نمی شه. باید یه جایی وجود داشته باشه که مثلا گفت من کارت 3 ساعته رو 1000 خریدم و اون هم خودش هزینه هر دقیقه اتصال رو به هزینه تماس اضافه کنه . البته : 1- باید بتونه ریز هزینه (هزینه ی تلفن تنها و هزینه کارت تنها رو نشون بده) 2- باید بتونه از مولتی کارت ها که مثلا از 12 شب تا 12 ظهر نصف حساب می کنن پشتیبانی کنه 3- باید بدون وارد کردن کارت هم فقط همون تماس رو حساب کنه و قاط نزنه
    فکر نکنم محاسبه ی هزینه ی کارت ضروری باشه ، چون چیزی نیست که کاربر ازش مطلع نباشه.

در مورد مولتی کارت ها منظورتون رو نفهمیدم.

یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که شما یه قابلیت برنامه رو نادیده گرفتین ، شما می تونین جزئیات رو ذخیره و بازیابی کنید ، یعنی می تونین هر اکونت رو در اولین تماستون ذخیره کنید و هر بار که میخواین با اون کارت کانکت بشین در عرض 2 ثانیه اونو بارگذاری کنید و فقط اطلاعات مربوط به اون کارت رو مشاهده و آپدیت کنین.

2-الان اون فقط یه حالت داره . در صورتی که من معمولا گاهی اوقات به isp های شهر کانکت می شم و گاهی به isp های یه شهر یا یه کشور دیگه . که در اون صورت بهتر این هست که برنامه شهری رو که من هستم بپرسه و بعد از اون خودش تشخیص بده کد گرفته شده یا نه . اگر آره هم خودش تعرفه های مخابرات رو داشته باشه و بنا به تعرفه تماس بین شهری یا خارجه حساب کنه.
    در ابتدا می خواستم دقیقا همین قابلیت رو به برنامه اضافه کنم ولی نتونستم تعرفه های بین شهری رو به صورت کامل یا دقیق پیدا کنم ، برای همین این قابلیت رو اضافه نکردم.

3- می تونه چند تا پروفایل قیمت داشته باشه تا یه کسی که از چند کارت استفاده می کنه (مثلا یه شبانه 10 ساعته 500 تومن و یه معمولی 10 ساعته 2000 ) هر کدوم رو رو یه پروفایل ست کنه تا هر وقت با هر کدوم وصل شد هزینه مربوط به اون کارت حساب شه
    --
    4- بهتره خودش هم تو هر پروفایل بنویسه که چقدر از این کارت استفاده شده
    درمورد این دو مورد خودم هم خیلی فکر کردم ، و باعث شد این قابلیت رو در برنامه بگنجونم و
    دوباره باید این قابلیت رو یادآوری کنم که خیلی راحت همه ی این کارها رو بدون هیچ چیزه اضافه و خیلی ساده انجام میده.

یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که شما یه قابلیت برنامه رو نادیده گرفتین ، شما می تونین جزئیات رو ذخیره و بازیابی کنید ، یعنی می تونین هر اکونت رو در اولین تماستون ذخیره کنید و هر بار که میخواین با اون کارت کانکت بشین در عرض 2 ثانیه اونو بارگذاری کنید و فقط اطلاعات مربوط به اون کارت رو مشاهده و آپدیت کنین.

اگه منظورمو در مورد استفاده از این قابلیت متوجه نشدین بگین تا با تصویر و مفهوم تر توضیح بدم.

-------------------------------------

از اینکه به این برنامه توجه دارین و کمبود هاشو میگین ازتون شکر می کنم .

و چیزی که در مورد کلیت این مواردی که گفتین قابل ذکره اینه که علاوه بر این جزئیات ، کلی جزئیات دیگه میشه به برنامه اضافه کرد ولی به نظر من چیزی که مهم تر از جزئیاته ، سادگی و قابل فهم بودن برنامه و کارایی اونه .
    (که البته بعضی از مواردی که گفتین برای کامل شدن برنامه مورد نیازه)

ولی ، ولی اگه واقعیت رو ببینیم ، کسی که میخواد به اینترنت وصل بشه ، قبل از اتصال حوصله ور رفتن به نرم افزار یا تنظیم جزئیاتشو نداره ، حتی خیلی از کارهای ضروری رو که باید قبل از اتصال انجام بدن فراموش می کنن (تعداد کمی هستن که از این قاعده مستثنان) ، برای همین این برنامه تا حالا انقدر کم جزئیات داشته ،
    ولی حتما در نسخه های بعدی جزئیات بیشتری خواهد داشت.
    Last edited by Mbt925; 10-04-2007 at 19:29.

آخر فروم باز morteza_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا یه تایمر اینترنت دیدم که حرف نداره یکی از بچه های همین انجمن ساختتش
    قراره توسط همین انجمن هم پشتیبانی بشه یعنی اگه احتمالا باگی مشکلی ضعفی نقصی چیزی توش یافتید هینجا بگین تا طرف اینا رو حل کنه
    خیلی تایمره توپیه
    هرکی استفاده نکنه سرش کلا رفته. همینقدر بگم که من خوددم یه تایمر نوشته بودم که خیلی ازش خوشم می اومد و به تمام دوستام داده بودم وقتی این تایمر رو دیدم دیگه تایمر خودم رو بیخیال شدم و کلا دور انداختمش
    ضریب خطاش خیلی کمه حدود 0.01 درصد یعنی حتی اگه ناگهان وسط کار تو اینترنت برق هم بره شما هیچ چی رو از دست نمی دین
    فعلا لینکی برای setup نسخه جدیدش ندارم قرار همین امروز بهم برسونه
    من هم سریع اینجا میذارم شما هم سرتون بی کلا نمونه ها سریع دانلود کنین
    تازه ظاهرشم خیلی خوب و ترو تمیزه
    و اگه پیشنهادی در مورد ظاهرش هم دارین طرف تغیرات شما رو با بررسی خودش اعمال میکنه
    فعلا که منتظر بمونین تا من بهتون لینک بدم
    ويرايش شده: اين لينك نسخه نهايي ميباشد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از لينك هاي ديگه دانلود نكنيد چونكه نسخه اونا قديمي تره
    سلام
    موقع دانلود این پیغام رو می ده.
    This file is unavailable. This could be for several reasons - the file may have violated our terms and conditions, the file could have expired, or you may have entered an invalid URL.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مرتضی جان تاریخ پست را نگاه کن

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    موقع دانلود این پیغام رو می ده.
    This file is unavailable. This could be for several reasons - the file may have violated our terms and conditions, the file could have expired, or you may have entered an invalid URL.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام . متشکر بابت توجه
    1- این لینک تعرفه شهر ها هست و کد اون شهر ها رو هم می تونی از یه سررسید بخونی تا بشه با کد تنظیم کرد . ضمنا در مرحله اول اگر فقط مرکز استان ها رو در نظر بگیری هم کافی هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2-وقتی تو جزییات رو اضافه می کنی کاربر نیازی نداره که حتما اونا رو تغییر بده چون تو یه پیشفرض رو گذاشتی و اون هم اگر بخواد پیشفرض رو عوض نمی کنه
    3-مولتی کارت ها هم کارت هایی هستن که مثلا آدم یه کارت رو می خره 1000 تومن . حالا اگر از 8 صبح تا 8 شب وصل شه هر ساعت 300 تومن کم می کنه اما از 8 تا 12 شب هر ساعت 400 و از 12 شب تا 8 صبح هر ساعت 200. یه نوع دیگه هم هست که مثلا یه کارت 5 ساعته رو آدم n تومن می خره اما اگر از 3 شب تا 6 صبح وصل بشه هر ساعت مصرف به اندازه ی نیم ساعت مصرف هست.
    4- با توجه به اینکه اسم تایمر شما کامل ترین و بهترین هست پس با داشتن امکانات زیاد ضرر نمی کنی
    5- متوجه اون قابلیت نشدم . توضیح بده

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

1- این لینک تعرفه شهر ها هست و کد اون شهر ها رو هم می تونی از یه سررسید بخونی تا بشه با
    کد تنظیم کرد . ضمنا در مرحله اول اگر فقط مرکز استان ها رو در نظر بگیری هم کافی هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این تعرفه بر اساس مسافته !!!

3-مولتی کارت ها هم کارت هایی هستن که مثلا آدم یه کارت رو می خره 1000 تومن . حالا اگر از 8 صبح تا 8 شب وصل شه هر ساعت 300 تومن کم می کنه اما از 8 تا 12 شب هر ساعت 400 و از 12 شب تا 8 صبح هر ساعت 200. یه نوع دیگه هم هست که مثلا یه کارت 5 ساعته رو آدم n تومن می خره اما اگر از 3 شب تا 6 صبح وصل بشه هر ساعت مصرف به اندازه ی نیم ساعت مصرف هست.
    برای تشخیص مولتی کارت راهی جز سوال کردن از کاربر وجود نداره.
    پس کاربر باید برای هر بار اتصالش کلی وقت بذاره برای وارد اطلاعات مربوط به کارت و این کار شاید کابرای حرفه ای تر رو راغب تر کنه ولی بی شک کابرای معمولی و پایین تر ....

4- با توجه به اینکه اسم تایمر شما کامل ترین و بهترین هست پس با داشتن امکانات زیاد
    ضرر نمی کنی
    انشاالله نسخه ی بعدی تغییرات اساسی می کنه.

5- متوجه اون قابلیت نشدم . توضیح بده
    حتما ، در اولین فرصت.

6-یه پیشنهاد دیگه هم اینکه این نوار آبی(یا هر رنگ دیگه!) ویندوز رو از بالای اون تایمر حذف کنی یا لااقل شکل اون رو عوض کنی.
    به ذهن خودم هم رسیده بود.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

1 - اون که بر اساس مسافت هست اسم شهر هایی رو هم که تو اون مسافت هستن نوشته !
    2 - می تونه در حالت عادی به صورت معمولی باشه ولی وقتی کاربر یه چکباکس به اسم مثلا مولتی کارت رو تیک می زنه یه سری آپشن اضافه بشه که بتونه برنامه رو برای مولتی کارت تنظیم کنه.(پیشنهاد من : بعد از تیک زدن اون چک باکس یه تکست باکس بیاد و بپرسه که چند حالت برای اون مولتی کارت وجود داره و بعد از اون هم به تعداد اون حالت ها تکست باکس برای وارد کردن زمان ایجاد بشه و سایر قانون ها . یه چیزی تو این مایه ها! راستش چون مدتیه که برنامه ویندوز ننوشتم بیشتر از این نظر نمی تونم بدم . )
    موفق باشی

داره خودمونی میشه MrTp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    من اولین باری که این برنامه را نصب کردم هزینها را حساب میکرد و پس از چند مدتی دیگه این کار را انجام نداد و پس از نصب ویندوز جدید هم درس نشده البته در مورد v1.5
    درv1.8 هم هیچ تعقییری نکرد
    فیلتر بر اﺳاس ﺗاریخ هم از ورژن قبلی و هم جدید کار نمی کنه
    راستی اگر موقع پاک کردن جزئیات همه گزینه ها حذف نمی شد خیلی خوب می شد
    مثلا فقط جزئیات مورد نظر انتخاب شد حذف میگردید
    با سپاس

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

استفاه از قابلیت Load & Save برای جداسازی و سازماندهی Account ها :

بهترین کار اینه که در اتصال اول هر اکونت جزئیات مربوط به هر اکونت رو ذخیره کنید

و قبل از اتصال مجدد با اکونت مربوطه جزئیات مربوط به اون رو بارگذاری کنید و در آخر تغییرات رو بر روی همون فایل ذخیره کنید.

با این کار خیلی راحت میتونین کاری که خیلی از تایمرهای موجود سعی در انجام بهینش دارن ، انجام بدین ، بدون نیاز به هیچ تنظیمات یا جزئیاتی.

پروفشنال Mbt925's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تنظیمات مربوط به مولتی کارت باید چطوری باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •