در مورد این مشکلتون نمی تونم چیزی بگم ، چون غیر عادیه و تا حالا غیر از اون یه نفری که گفتم برای کسی پیش نیومده ولی احتمالا این مشکل نباید مربوط به خود برنامه باشه.
فکر نکنم محاسبه ی هزینه ی کارت ضروری باشه ، چون چیزی نیست که کاربر ازش مطلع نباشه.
در مورد مولتی کارت ها منظورتون رو نفهمیدم.
یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که شما یه قابلیت برنامه رو نادیده گرفتین ، شما می تونین جزئیات رو ذخیره و بازیابی کنید ، یعنی می تونین هر اکونت رو در اولین تماستون ذخیره کنید و هر بار که میخواین با اون کارت کانکت بشین در عرض 2 ثانیه اونو بارگذاری کنید و فقط اطلاعات مربوط به اون کارت رو مشاهده و آپدیت کنین.
در ابتدا می خواستم دقیقا همین قابلیت رو به برنامه اضافه کنم ولی نتونستم تعرفه های بین شهری رو به صورت کامل یا دقیق پیدا کنم ، برای همین این قابلیت رو اضافه نکردم.
درمورد این دو مورد خودم هم خیلی فکر کردم ، و باعث شد این قابلیت رو در برنامه بگنجونم و
دوباره باید این قابلیت رو یادآوری کنم که خیلی راحت همه ی این کارها رو بدون هیچ چیزه اضافه و خیلی ساده انجام میده.
یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که شما یه قابلیت برنامه رو نادیده گرفتین ، شما می تونین جزئیات رو ذخیره و بازیابی کنید ، یعنی می تونین هر اکونت رو در اولین تماستون ذخیره کنید و هر بار که میخواین با اون کارت کانکت بشین در عرض 2 ثانیه اونو بارگذاری کنید و فقط اطلاعات مربوط به اون کارت رو مشاهده و آپدیت کنین.
اگه منظورمو در مورد استفاده از این قابلیت متوجه نشدین بگین تا با تصویر و مفهوم تر توضیح بدم.
-------------------------------------
از اینکه به این برنامه توجه دارین و کمبود هاشو میگین ازتون شکر می کنم .
و چیزی که در مورد کلیت این مواردی که گفتین قابل ذکره اینه که علاوه بر این جزئیات ، کلی جزئیات دیگه میشه به برنامه اضافه کرد ولی به نظر من چیزی که مهم تر از جزئیاته ، سادگی و قابل فهم بودن برنامه و کارایی اونه .
(که البته بعضی از مواردی که گفتین برای کامل شدن برنامه مورد نیازه)
ولی ، ولی اگه واقعیت رو ببینیم ، کسی که میخواد به اینترنت وصل بشه ، قبل از اتصال حوصله ور رفتن به نرم افزار یا تنظیم جزئیاتشو نداره ، حتی خیلی از کارهای ضروری رو که باید قبل از اتصال انجام بدن فراموش می کنن (تعداد کمی هستن که از این قاعده مستثنان) ، برای همین این برنامه تا حالا انقدر کم جزئیات داشته ،
ولی حتما در نسخه های بعدی جزئیات بیشتری خواهد داشت.