خب مثل اینکه باید فلشش کنی
خب مثل اینکه باید فلشش کنی
منم از این گوشی خوشم اومده ولی از کجا بخرم که مطمئن باشه.تو علاالدین پشت ویترین تمام مغازه ها میشه این گوشی رو دید میترسم این گوشی زیاد بشه البته از گوشی های کشویی جدید سونی اریکسون هم خوشم میاد,می ارزه که به جای اونا این u600 رو بگیرم؟
من توي قسمت پيام ها ميرم. گزينه ي شماره نوشته منشي تلفن.
داخلش كه ميرم نوشته كه خالي هستش.به نظرم اينجا صداش ضبط ميشه بايد از كجا فعالش كنم؟
خب چه جوري و كجا بايد فلش كرد؟خودم ميتونم؟
zimka ، گوی شما تو مسیج گزینه SOS داره؟
چون مال من فقط 7 گزینه تو مسیج داره که هیچکدوم منشی(answering machine) نیست!
زیمکا جون مبارکت باشه واقعا گوشی باکلاسیه
در مورد منشی تلفن توی مسیجها اگر گزینه Answering Machine هست که هیچی اگه نباشه با یه فلش 3 تا 5 هزار تومانی ردیف میشه !
باید بری توی ستینگش و ON کنی یکی از گزینهای زیرش صدا ظبط میکنه ( از حالا امیدوارم هنگ نکنه ! )داخلش كه ميرم نوشته كه خالي هستش.به نظرم اينجا صداش ضبط ميشه بايد از كجا فعالش كنم؟
عزیز جان شما باید فلش کنی ! راهی هم نداره !!!چون مال من فقط 7 گزینه تو مسیج داره که هیچکدوم منشی(answering machine) نیست!
متوجه نبودم رفتم ستینگ و درستش کردم مشکل هنگ منگ هم نداره.گوشی خوبی هستش بیشتر به خاطر اینکه میشه پسورد مسورد گذاشتخیلی زیباست
اما سامسونگ جان باید بگم که دوربین این گوشی به پای کا800 نمیرسه اصلا فقط توی محیط بیرون خوب هستش که بازم رنگاش مات هست .یه شب بارونی که به شدت بارون میومد رفتم پشت بام تا با فلاشش عکس بگیرم یادم رفته بود که این زنون نیستش همه جا تاریک بود ولی اگه کا800 من بود شاید بهترین عکس دوران گوشی داری ام رو میگرفتم.چون قطرات رو به قشنگی توی شب نشون میداد.
در ضمن سرعتش توی مموری کارت کم هستش توی تنظیمات عکاسی هم که میخوای بری سرعتش کمه
تفاوت یو600 و یو700 در تنظیمات عکاسی:
یو700 تنظیم ایزو نداره که منم سر در نیاوردم.یو700 فلاش اتومات داره. حالت ماکرو اتومات هم فکر کنم داشت
گوشی من موزیک رو از توی موزیک پلیر پخش نمی کنه می نویسه Invaild file.
ولی از توی my Files پخش می کنه.چیکارش کنم؟
شما احتمالا جای فایل رو عوض کردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)