سلام هادی مرسی از این همه زحمت.
می خواستم عرض کنم که من 2تا فایل برای K550 خواستم کگه شما فراهم کردید ولی تاثیری روی گوشی نداشت.
میشه (اگر زحمتی نیست)یکی دیگه که قویتر باشه فراهم کنید.
با تشکر....
سلام هادی مرسی از این همه زحمت.
می خواستم عرض کنم که من 2تا فایل برای K550 خواستم کگه شما فراهم کردید ولی تاثیری روی گوشی نداشت.
میشه (اگر زحمتی نیست)یکی دیگه که قویتر باشه فراهم کنید.
با تشکر....
بفرما حسين جون اينم دوتا درايو دوربين و صدا جديد
K550 ندارم كه امتحان كنم برات خوب هاشو بزارم شرمنده
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان با سلامداداشم k550 خریده برای سیم کارت ایرانسلش, گوشی خوبیه راستیتش من این سوالو یه جای دیگم مطرح کردم گفتن توی کلوپ خودش باید بگم بگذریم, می خواستم بگم تنظیمات Email گوشی را برای ایرانسل اگه میشه آموزششو بذارین یا یه نفر راهنمایم کنه ممنون میشم
با تشکر![]()
k550 رم تا چند گیگ میخوره
مثلی که کسی نیست جواب مارو اینجا بده دوستان قفل يا کد مستر ریست Unlock گوشی k500 چیه؟ داداشم هرچی میزنه باز نمیشه حتا 0000 و 1234 و 4321 قفل باز نمیکنه شما میدونین کد اولیه این گوشی چیه؟ راستی گوشیشم آکبنده منضور اصلا عوض نکرده password رو اگه لطف کنین بگین کد اولیه این گوشی چی هستش ممنون میشم خیلی ضروریه مرسی
نبود علی جان هرچی بگی زدیم باز نمیشه من تعجب میکنم گوشیه صفر کدش باز نشه!!![]()
سلام
می خواستم ببینم برای کا550 فلش زنون هم پیدا میشه ( mxe 60 ) به سری سایبر شات نمی خوره .
اگه کسی می دونه به من بگه
سلام
راستش بعد از یه کمی تحقیق نسبت به بودجه ای که داشتم تصمیم گرفتم k550 بگیرم چند تا سوال دارم از کسایی که
گوشی رو دارن و باهاش کار کردن.
1- اول اینکه آیا صفحه کلید این گوشی مشکلی دارد یا نه چون یه کم غیر عادی به نظرم اومد
2- معایب گوشی رو اگه میشه بگین از لحاظ کارکرد گوشی
3- یه توضیحاتی هم در باره خرید گوشی بهم بدین که کلاه سرم نره در مورد اصل بودن گوشی و چیزهایی از این قبیل
پیشاپیش بسیار ممنون
1. يعني چه غير عادي من اين گوشي رو ندارم ولي مال رفيقم صفحه كليدش چيزيش نبود
2. هر گوشي يه معايبي داره بعد از كلي كاركرد باهاش ميفهمي كه عيبي داره
3. اصل كه گيرت نمياد اينجــا ؟ ولي اگه سريال پشت كارتون و گوشي يكي باشه ! باطري شارژ زود تموم نكنه ! و رفتن تو قسمت ازمايش خدمات كل ازمايش كن ببين جايي اشكالي نداره تو عكس گرفتن . فيلم برداري . ذخيره كردن و...
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)