بیرهوف اظهارات Low مربی تیم آلمان در مورد مسائل پیش آمده مربوط به بالاک بخاطر قرار نگرفتن در ترکیب چلسی برای بازیهای گروهی جام قهرمانان را رد کرد .
پس از کش و قوس های فراوان بر سر انتخاب نکردن میشائیل بالاک برای بازیهایی گروهی جام قهرمانان و در حالی چلسی طی اطلاعیه در سایت رسمی خود اعلام کرده بود فقط به دلیل مصدومیت بالاک این را تصمیم اتخاذ کرده است و اظهار نظرهای تندی از سوی بکمبائر و Low مربی تیم ملی آلمان اینبار اولیور بیرهوف لب به سخن گشوده است و اظهار کرد :
اولیور بیرهوف گفت : نیازی نیست آلمان در مسائل مربوط انتخاب ترکیب تیم توسط چلسی که منجر به قرار نگرفتن هافبک تیم چلسی در مرحله گروهی جام قهرمانان به علت مصدومیت شده است وارد شود .
این عضو تیم مربیان آلمان اظهار کرد هافبک 30 ساله باید روی بهبودی و شایستگی خود برای بازگشت به ترکیب تمرکز کند .
بیرهوف گفت : این برای ما بسیار مشکل است که نسبت به اتفاقاتی که در چلسی می افتد قضاوت کنیم اما مشخصا" هیچ چیز رسمی از آنها در این باره نداریم .
" اما این مسئله ، مشکلیست بین بازیکن و باشگاهش این مشکل ما نیست که در آن دخالت کنیم و من فکر می کنم تنها چیزی فعلا" او باید انجام دهد تمرکز روی عملکرد برای بهبودی است سپس او قادر خواهد بود دوباره بهترین بازیش را ارائه دهد " .
خواکیم لاو (Joachim Low) مربی تیم آلمان در این حال دیروز گفت بود : او بدنبال توضیحی از مربی آبی ها (چلسی) خوزه مورینیو می گردد که چرا بازیکن اسبق بایرن را بیرون گذاشته است .
او همچنین گفت : برای ما ، تصمیم چلسی بی پایه و اساس است . بعد از بازی های ملی من با چلسی تماس خواهم گرفت برای اینکه مطمئنا" برایم جالب خواهد بود چرا مورینیو همچین تصمیمی گرفته است و تا این لحظه کسی دقیقا" قضیه را متوجه نشده است !
منبع : Premiershiplatest.com