تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 150 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

داره خودمونی میشه h_b1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

1-برنامه چراغ قوه برا ی این گوشی پیدا شد یا نه ؟
    2-تقویم شمسی که روی سیستم عامل نصب بشه چطور؟ یعنی با هاش بشه روزهای خاصی الارم تنظیم کرد
    (reminder)؟
    3-موقعی که چراغ صفحه خاموش است ساعت و نوشته های دیگه قابل خواندن است یا حتما باید قفل صفحه کلید را باز کرد تا چراغش روشن بشه ؟
    1. نه، متاسفانه هنوز براش برنامه چراغ قوه نیومده، مجبوری تند تند عکس بگیری به جاش
    2. نه، متاسفانه این یکیم نیومده خودمم خیلی دنبالشم...
    3. بله ، خوشبختانه جواب این سوال مثبت و میتونی به راحتی بخونی، ولی اگه بعد یه مدت اصلا به گوشت دست نزنی کلا صفحه خاموش می شه اون موقع دیگه باید یه دکمه ای بزنی که بخوای ساعت ببینی یا بینی مسج یا میس کال داری یا نه...

داره خودمونی میشه ye_mosafer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همين دور و بر

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزي اومدم مسافرت و با pc transfer گوشيم مشکل پيدا کردم نميدونم اشکال از اين پيسي دوستمه يا از گوشي وقتي که کابل رو وصل ميکنم eror ميده ميگه مموري کارت شما درگيره برنامست و مشغوله و نميتونين با data transfer کار کنين قبلا هم گاهي اوقات اين مشکل رو داشتم اما با يه بار on/off گوشي درست ميشده اما نميدونم چرا on / off هم ديگه جواب نميده .ممنون ميشم راه حل پيشنهاد کنين . البته غير از فرمت مموري کارد چون الان تو سفرم و ستاپ برنامه هامو همراهم ندارم.

داره خودمونی میشه P30iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام
    گفتم یه نظری دررابطه با این گوشی بدم بد نیست.من خودم این گوشی رو ندارم ولی امروز (17/08/86)دارم میرم بگیرم.پس فکرمی کنم حق اظهارنظرداشته باشم.
    اینطور که فهمیدم بزرگترین ایراد این گوشی عبارتند از:
    1. شارژ کم.
    2. عدم وجود گوشی با پکیج کامل وبا گارانتی معتبر(مثل اتصالات)درکشور
    لازم به ذکراست که دوستان بدونند این گوشی قیمتش بالاترمیره البته بقول یکی ازدوستان بعدازفروش فرم 6300و5700 که فقط یه بار تو تلوزیونیاروزنامه تبلیغ بشه... پس یک توصیه حتی شده اگه قرض کنید برید این گوشی رو بخیرید
    باتشکرفراوان

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021

14

سلام
    گفتم یه نظری دررابطه با این گوشی بدم بد نیست.من خودم این گوشی رو ندارم ولی امروز (17/08/86)دارم میرم بگیرم.پس فکرمی کنم حق اظهارنظرداشته باشم.
    اینطور که فهمیدم بزرگترین ایراد این گوشی عبارتند از:
    1. شارژ کم.
    2. عدم وجود گوشی با پکیج کامل وبا گارانتی معتبر(مثل اتصالات)درکشور
    لازم به ذکراست که دوستان بدونند این گوشی قیمتش بالاترمیره البته بقول یکی ازدوستان بعدازفروش فرم 6300و5700 که فقط یه بار تو تلوزیونیاروزنامه تبلیغ بشه... پس یک توصیه حتی شده اگه قرض کنید برید این گوشی رو بخیرید
    باتشکرفراوان

داره خودمونی میشه dwxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزي اومدم مسافرت و با pc transfer گوشيم مشکل پيدا کردم نميدونم اشکال از اين پيسي دوستمه يا از گوشي وقتي که کابل رو وصل ميکنم eror ميده ميگه مموري کارت شما درگيره برنامست و مشغوله و نميتونين با data transfer کار کنين قبلا هم گاهي اوقات اين مشکل رو داشتم اما با يه بار on/off گوشي درست ميشده اما نميدونم چرا on / off هم ديگه جواب نميده .ممنون ميشم راه حل پيشنهاد کنين . البته غير از فرمت مموري کارد چون الان تو سفرم و ستاپ برنامه هامو همراهم ندارم.
    اين كه ميكه مموري كارت در گير برنامه هست شايد تنظيمات دوربين به صورتي است كه وقتي عكس مي گيريد عكس روي مموري مي رود نه حافظه گوشي يا اينكه فايل هاي دريافتي از بلوتوث برروي مموري دريافت مي شود كه در اين صورت نيز قابل اتصال نيست.
    ضمنا اگر در حالت pcsuite وصل شويد مشكلي ندارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گوشی زیر 180 تومن، نوکیا بهتره یا سونی اریکسون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mos2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همين نزديكيها

12

در مورد سوال ye_mosafer
    اگر فونت توي رم ريخته باشي اين مشكل پيش مياد
    يا اينكه برنامه در حال اجرا تو رم داشته باشي مثل منشي تلفني ها و بعضي چيزهاي ديگه كه باز مي مونن

داره خودمونی میشه ye_mosafer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همين دور و بر

12

از همتون ممنون دوستان مشکلم حل شد از منشي تل بود -

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021

13

آقایون ماهم بالاخره اومدیم
    6120 خریداری شد ... از علاالدین .... به قیمت 238000 تومان با گارانتی 24 ماهه پارس تل(که همش چرته)
    ساخت مجارستان ... شماره سریالشم رقم هفتم وهشتمشم 01 بود...
    ایرادای اصلیش فقط :
    دکمه های سفت و ریز (ولی قالب چشم پوشی)
    نداشتن کابل miniUSB وسی دی(که البته از توبازار میشه خریداری کرد)
    --------------------------------------------------------------------------------
    وسایل همراه :
    رم 256
    شارژر
    دفترچه راهنما
    هنسفری استریو
    -------------------------------------------------------------------------------
    درکل درعین کمترین معایب ... بهترینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام از اساتیدی که این گوشی رو دارن خواهشا بدون تعصب پاسخ بدن این گوشه خوش تایپ هست یا نه؟ یعنی هم کار با کلیدها راحت باشه و هم موقعی که تایپ میکنی دستت رو دو تاکلید نره خیلی واسم مهمه راست و حسینی وصادقانه پاسخ بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •