تاييد ميشه با مگنوم 100000 نفر جلوت بودن با يك تير 10000000 نشون ميزدي
تاييد ميشه با مگنوم 100000 نفر جلوت بودن با يك تير 10000000 نشون ميزدي
من عشق shot gun هستم
مخصوصا حرکت کله پروندن با این اسلحه
سلام به همه، از این که مدتی نبودم معذرت می خوام.
Ar@m جان آواتارت خیلی قشنگه، تبریک می گم. در ضمن صحت گفته های شما تایید میشه.
تذکر: دوستان لطف کنن تایپیک رو به انحراف و حاشیه نکشن و همین جا تمومش کنن. اگر هم کسی مشتاق بود می تونه به تایپیک مربوطه مراجعه کنه.
ممنون
این رو هم از من به خاطر غیبتم داشته باشید:
![]()
Last edited by resident; 06-12-2007 at 20:18.
سلام
خب صحبت در مورد بازی که قراره حداقل دو سال دیگه روونه بازار بشه سخته. من یکی که فقط امیدوارم بعد از این مدت مثل نسخه های قبل شاهد نوآوری شرکت capcom باشم.
تریلر بازی که برای پخش اون نیاز به برنامه flv playert دارید.
تریلر با فرمت wmv برای پخش با media playerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mamadjavad; 09-12-2007 at 09:17.
من متاسفانه نتونستم بازی resident evil 4 رو بازی کنم
میخواستم بدونم زاویه بازی resident evil 4 مثل سری های قبلی بود ؟ resident evil 5 چه طور؟
سعي كن حتما بازي كنيش.
نه زاويه ديد به كل عوض شده. بازي كلا سه بعدي شده و هيجانش چندين برابر.
احتمال 99 درصد زاويه ديد 5 هم همينجوري باشه.![]()
ممنون
ولی سری های قبل مگه سه بعدی نبودن!
مثل 3-2 البته 3و 2 پلی استیشن 1
اگه به جملم دقت کنی نوشتم کاملا سه بعدی شده.
توی نسخه های قبلی فقط کاراکترهای بازی سه بعدی بودن. بقیش مثل مکانهای بازی عکس دو بعدی(سه بعدی از قبل رندر شده) بودن که با تکنیک زیبای کاپکام سه بعدی به نظر میرسیدن
سلام بروبچ
اگه تریلری رو که تو پست قبلی به فرمت wmv گذاشتم و کیفیت خوبی داره و دونلود کنید می بینید که اخر سر قبل از اینکه ارم capcom بیاد یه واید اسکرین از قیافه یه دختر رو نشون می ده.
موهای زردی داره و توی یه محفظه ابه که این رو میشه از حباب های اب تشخیص داد. حالا رودخونه یا هر جای
پر اب دیگه
حالا اینکه این دختر کدوم یک از شخصیت های قبلیه من که نمی دونم. تو نسخه های 2 و 3 و 4 که من هیچ دختر مو زردی ندیدم . شما چی؟
البته تو رزیدنت اویل 4 ؛ اشلی دختر رئیس جمهور موهای زردی داره که بعید می دونم اون باشه . شما چی حدس می زنید؟
در هر صورت اگه میشه شما هم اگه چیزی از تریلر فهمیدید یا حدس می زنید بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)