تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 291 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

بهترین گلزنان بوندس لیگا

1.میروسلاو کلوزه از بایرن با 5 گل
    2.ايشياکو از دویسبورگ با 4 گل
    3.بکمن از بوخوم با 4 گل
    4.هانکه از هانوفر با 4 گل
    5.مایر از فرانکفورت با 4 گل
    6.ویچنیارک از بیله فلد با 4 گل
    7.لوکا تونی با 4 گل
    8.رافائل فن در فارت با 4 گل
    9.آلس مایر با 4 گل
    10.مارکو پانتلیچ با 4 گل

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با تشکر از سایت bayernclub.com و امیر عزیز مدیریت سایت

بابا کجایین؟ یه نظری نمیدین
    من تک و تنها شدما

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اول فکر میکردم خرید تونی اشتباهه.گفتم آخه امروز دیگه کمتر کسی روی مهاجمای کند و سنگین حساب باز میکنه ولی الان خوشحالم که اشتباه کردم.بایرن با همین وضع پیش بره با اقتدار قهرمان آلمان و یوفا میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

"پاتريك ساندر"، سرمربي انرگي كوتبوس بعد از شكست شنبه شب تيمش مقابل ولفسبورگ حكم عزلش را دريافت كرد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ انرگي كوتبوس كه اين فصل در انتهاي جدول بوندس ليگا قرار دارد بعد از اينكه در هفته ششم هم مقابل ولفسبورگ حرفي براي گفتن نداشت، مربي خود را از دست داد. مسوولان كوتبوس پاتريك ساندر 46 ساله را از سمت خود بركنار كردند تا با آمدن مربي جديد تيمشان اوضاع بهتري پيدا كند. اين خبر را سايت كيكر اعلام كرده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيشنهاد هوينس مبني بر استفاده از دوربين در كنج دروازه

"اولي هوينس"، مدير ورزشي بايرن مونيخ به سازمان ليگ آلمان پيشنهاد داد براي هماهنگي با فيفا براي ثبت دقيق گل از دوربين كنج دروازه استفاده شود.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اگرچه آلمان جزو كشورهايي است كه هميشه از دوربين‌هاي متعددي در زمين مسابقه فوتبال استفاده مي‌كند اما اولي هوينس معتقد است براي هماهنگي با فيفا و دقت بيشتر در عبور توپ از خط دروازه بهتر است در بوندس ليگا به غير از دوربين پشت دروازه از دوربين‌هاي كنج هم استفاده شود و سيستم ويديويي را به عنوان كمك داور به كار بگيرند. هوينس تاكيد كرد: سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال بايد به عنوان يك موضوع مهم استفاده از دوربين‌ها را مورد بررسي قرار دهند تا در بازي‌ها شك و شبه‌اي ايجاد نشود

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بردیا جان ازت ممنونم که کمک میکنی و از خبر هات هم متشکرم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم.قابلی نداره.به هر حال هممون بایرنی هستیم دیگه.باید هوای همدیگه رو داشته باشیم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از پیروزی قاطع بایرن در برابر کارلسروهه اینک در هفته هفتم بوندس لیگا بایرن مونیخ در آلیانز آرنا میزبان تیم کوتبوس است،برنامه فشرده فوتبال آلمان طوری هست که پس از دیدار شنبه با کارلسروهه چهار روز بعد یعنی امشب چهارشنبه چهارم مهر هفته هفتم برگذار خواهد شد و دوباره شنبه هفتم مهر دیدار هفته هشتم بوندس لیگا با بایر لورکوزن انجام خواهد شد،در فاصله ای در حدود یک هفته و سه دیدار!اما ترکیب بایرن برای این دیدار شاید در خط دفاع و هافبک کمی متفاوت تر از گذشته باشه،در خط دفاع ما شاهد ثبات بیشتری نسبت به فصول گذشته هستیم و این رو فقط باید از تغییر بسیار جالب اتمار هیتسفلد دونست،او برخلاف فصل گذشته که زوج خط دفاعی لوسیو و فن بویتن بودند از میچو به جای فن بویتن استفاده کرد و هم اعتماد به نفس رفته میچو رو در این منتطقه از زمین به او برگردوند و هم ثابت شد که میتونه از فن بویتن بهتر بازی کنه در این منطقه،هماهنگ مارتین و سلطان کان به همراه لوسیو خیلی بهتر از گذشته شده و بعد از انجام بازیهای بسیار خوبی که او در ترکیب تیم داشت به تیم ملی کشورش هم بعد از دو سه سال دعوت شد و حتی موفق به گلزنی هم شد،این تصمیم ژنرال هیتسفلد مبنی بر قرار دادن میچو در ترکیب فیکس تیم بسیار جسورانه بود،اما حالا برای این دیدار ظاهرآ لوسیو جاش رو به فن بویتن خواهد داد در قلب خط دفاعی!متاسفانه این داستان تعویض های شواینی در بازیهای بایرن به اینجا رسیده که دیگه حتی واسه این بازی او در ترکیب فیکس تیم برای بازی با کوتبوس قرار نداره!و بازهم متاسفانه مسئله ای که از ابتدای حضور تونی و ریبری در بایرن مطرح شد این بود که با وجود این دو پولدی و شواینی دو بازیکن جوان و ملی پوش بایرن نمکت نشین خواهند شد اونم در شرایطی که علت مسائل فنی این دو بازیکن نیست،من خودم در همون زمان در مطالبی که مینوشتم چندین باز گفتم با این شرایط میخام صد سال بازیکنانی مث تونی و ریبری در بایرن حضور نداشته باشند،زمانی که قرار باشه دو تا از بازیکنان جوان و با استعداد ما روی نیمکت حیف بشوند!حالا خوشبختانه شواینی و پولدی بازیکنانی شناخته شده اند و امتحان خودشون رو پس دادند اما یکی مث شلادراف که فصل گذشته در آخن فوق العاده بود در بایرن با این وضعیت به چه جایگاهی خواهد رسید؟!واقعآ چرا باید زی روبرتو سی و چند ساله که با دستور بایرن از تیم ملی هم خداحافظی کرده و فقط برای رفاه خانواده اش به گفته ی خودش از از تیم برزیلی پاشه بیاد مونیخ و جای اندی اوتل رو بگیره؟! من در مسائل فنی زی رو برتو هیچ شکی ندارم،او یکی از بهترین های بایرن بوده تا به اینجای فصل و در پست هافبک دفاعی بی نظیر کار کرده اما جای یک جوون آلمانی رو در تیم گرفته،جای اندی اوتلی رو گرفته که چند دقیقه بعد از حضور در زمین در وزراشتادیون اون گل بی نقص رو زد،جای اندی اوتلی رو گرفته که در اوج جوونی جلوی تیم های بزرگ اروپا از رئال مادرید گفته تا آث میلان و... تحسین برانگیز بازی کرده!

منبع:سایت بایرن کلاب.
    Last edited by بردیا; 26-09-2007 at 15:13.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رونالدينيو مقابل اشتوتگارت به ميدان مي‌رود

رونالدينيو، هافبك بارسلونا كه به دليل مصدوميت در بازي‌هاي اخير بارسا حضور كامل نداشته، در بازي هفته آينده اين تيم در ليگ قهرمانان مقابل اشتوتگارت به ميدان مي‌رود.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، خوان لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا اعلام كرد، رونالدينيو كه به دليل آسيب‌ديدگي پا اخيراً از همراهي كامل تيمش باز مي‌ماند، هفته آينده مقابل اشتوتگارت در ليگ قهرمانان حاضر خواهد بود. لاپورتا گفت: "او به من گفت اگر چه در بازي با ساراگوسا و لوانته حضور نداشتم اما برابر حريف ژرمن مي‌توانم به ميدان بروم چون تا هفته ديگر وضعيتم كاملاً بهبود مي‌يابد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازگشت قريب‌الوقوع كلينزمن به حرفه مربيگري

يورگن كلينزمن، سرمربي سابق تيم ملي آلمان مي‌خواهد به زودي تيمي را براي خودش دست و پا كند تا باز هم روي نيمكت سرمربيگري بنشيند.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، كلينزمن كه در جام جهاني 2006 با تيم جوان آلمان شگفتي خلق كرد و بعد از آن هم اعلام كرد مي‌خواهد به خانواده‌اش برسد حالا در آتش بازگشت به دنياي مربيگري مي‌سوزد.
    بنا به نوشته رسانه‌هاي اروپايي او با تيم‌هايي مثل تاتنهام و چلسي از انگليس و نيز لس‌آنجلس گالاكسي امريكا نيز مذاكراتي داشته است.
    يورگن 43 ساله در اين باره به رويتر گفت: "براي بازگشت لحظه شماري مي‌كنم و در آتش اين اشتياق مي‌سوزم. منتظرم تا موقعيتي مناسب پيش بيايد و تيمي که چه از نظر هواداران، چه باشگاه و چه ديگر مسائل شايسته و مطلوب باشد براي خود پيدا کنم."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •