استقلال در اين فصل دشمنان زيادی دارد
با گذشت 5 هفته از آغاز ليگ، استقلال نتايج خوبی نگرفته و انتقادها از اين تيم همچنان ادامه دارد. پيروز قربانی، مدافع آبي پوشان تيم معتقد است شرايط به زودی عوض خواهد شد. او به خبرگزاري فوتبال ايران ميگويد: «با 2 برد، همه چيز درست میشود. شك نكنيد استقلال مدعي اول قهرمانی است!»
- بازی با سايپا چطور بود؟
ما بد بازي كرديم و باختيم. در نيمه اول، بازي خوبي به نمايش گذاشتيم و چند فرصت گلزني را از دست داديم ولي در نيمه دوم، شيرازه تيم از هم پاشيد و سايپا از اين فرصت نهايت استفاده را برد.
- چرا نيمه دوم ضعيف بازي كرديد؟
نميتوانم در مورد مسائل فني صحبت كنم. ما بد بازي كرديم و باختيم.
- سايپا مستحق برد بود؟
آنها در نيمه دوم خيلي خوب بازي كردند و به خواسته خود رسيدند ولي ما بايد در نيمه اول از برتري خود نهايت استفاده را ميبرديم.
- چرا استقلال به اين وضعيت دچار شده؟
ما مشكل خاصي نداريم و فقط در گل زدن بدشانسيم، درضمن فشار روي خط دفاعي تيم زياد است كه اين براي ما مشكلساز ميشود. به عنوان يك مدافع، فشار زيادي روي من ايجاد ميشود و اين موضوع در مورد ديگر بازيكنان خط دفاعي هم وجود دارد. اين فشار كاذب بايد از روي مدافعان استقلال برداشته شود.
- انتقادهاي اخير در عملكرد شما تاثير منفي گذاشته؟
بله، اين انتقادها تاثير منفي دارد. قبول دارم خط دفاعي استقلال عملكرد خوبي نداشته ولي فشار زيادي روي مدافعان وجود دارد. اين در حالي است كه خط دفاعي ما تقويت نشده است.
- خط دفاعي استقلال خوب كار نكرده و اين طبيعي است كه مدافعان مورد انتقاد قرار بگيرند.
منتقدان حق دارند انتقاد كنند ولي سيستم استقلال پس از 6 سال عوض شده و ما احتياج به زمان داريم. در اين شرايط هيچكس به استقلال كمك نميكند و اين فقط بازيكنان هستند كه بايد تيم را از اين شرايط خارج كنند.
- چرا در بازي با سايپا، با طالبلو درگير شدي؟
فشار روي بازيكنان زياد است و اين باعث شد تا هر دو عصباني شويم. من و وحيد مشكل خاصي با هم نداريم.
- تماشاگران استقلال هم بارها عليه بازيكنان اين تيم شعار دادند.
ما به اين شرايط عادت كردهايم و همانطور كه گفتم، هيچكس به استقلال كمك نميكند. بعضي مواقع تماشاگران تاثير منفي روي تيم ميگذارند و حرف خاصي در اين مورد ندارم.
- فكر ميكني استقلال چه زماني از اين وضعيت خارج شود؟
فوتبال بالا و پايين دارد و مطمئن باشيد ما هم روزهاي خوبي را تجربه خواهيم كرد. ما بازيكنان كوچكي نيستيم و اين را در سالهاي گذشته ثابت كردهايم. مطمئن باشيد با 2 برد پياپي، همه چيز عوض ميشود.
- اين روزها خيليها از حجازي انتقاد ميكنند، به نظر تو او چقدر مقصر است؟
استقلال اين فصل دشمن زياد دارد و با گذشت 5 هفته، بعضيها دايه مهربانتر از مادر شدهاند. از حالا نبايد در مورد عملكرد بازيكنان و كادرفني نظر داد. مطمئن باشيد همه چيز درست ميشود.