تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 37 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 370

نام تاپيک: نرم افزارهای زمین شناسی + آموزش

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام و عرض ادب
    اگه اجازه بدید ما هم از مطالبتون استفاده کنیم.
    پس لطفا مطالبتون مفیدتون رو در سایت مطرح کنید ، اگه فضولی نشه .
    یا علی مدد
    سلام
    باشه حتما
    خوشحال ميشيم شما و ساير دوستان هم تو بحث ها شركت كنيد و نظراتتون رو بديد...

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر از کلیه دوستان عزیز و گرامی .......مطالب گفته شده رو یک بار دیگه تست کردم ! و مشکلات حین کار رو که چند مورد است رو اینجا قرار میدهم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست گرامی : با اینکه میدونم باز سوالم تکراری است ولی جسارتا بر مبنای صحبت های شما که فرموده بودید تا میتوانید از مطالب استفاده کنید با اینکه من تقریبا بیش از 300 مقاله و حدود 30 مقاله فارسی در زمینه اکتشاف و روش های آن دارم ولی باز درخواستی دارم ! آیا دقیقا کتاب یا مقاله ای وجود دارد که در آن به تفصیل روشهای اکتشاف معادن ( آهن ) رو با استفاده از تصاویر لندست و به قولی step by step بیان کنه ! چون تقریبا 100% مقالات فارسی فقط سرفصل رو گفتند و از بیان جزییات خودداری کردند!
    البته من با کمک شما در حال حاظر میتونم بررسی انجام بدم ولی قاطعیت در تصمیم ندارم ( البته شاید با پیجویی صحرایی خیلی از سوالاتم حل شود ) ولی مشکل اینجاست که مسلما هرچه بتونم در ای مرحله قویا گام برداریم در آخر هزینه های بسیار کمتری متحمل میشویم !
    با تشکر اگر به این پست پاسخ بدید !

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

دوست گرامی : با اینکه میدونم باز سوالم تکراری است ولی جسارتا بر مبنای صحبت های شما که فرموده بودید تا میتوانید از مطالب استفاده کنید با اینکه من تقریبا بیش از 300 مقاله و حدود 30 مقاله فارسی در زمینه اکتشاف و روش های آن دارم ولی باز درخواستی دارم ! آیا دقیقا کتاب یا مقاله ای وجود دارد که در آن به تفصیل روشهای اکتشاف معادن ( آهن ) رو با استفاده از تصاویر لندست و به قولی step by step بیان کنه ! چون تقریبا 100% مقالات فارسی فقط سرفصل رو گفتند و از بیان جزییات خودداری کردند!
    البته من با کمک شما در حال حاظر میتونم بررسی انجام بدم ولی قاطعیت در تصمیم ندارم ( البته شاید با پیجویی صحرایی خیلی از سوالاتم حل شود ) ولی مشکل اینجاست که مسلما هرچه بتونم در ای مرحله قویا گام برداریم در آخر هزینه های بسیار کمتری متحمل میشویم !
    با تشکر اگر به این پست پاسخ بدید !

سلام

من يه همچين كتابي سراغ ندارم ولي يه تز دكتري دارم كه در مورد آهن كار كرده ميزارم شايد بدردت بخوره...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    چند روز مسفرت بودم نتونستممطالبم رو بزارم
    از امروز ادامه مباحث رو قرار میدم
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام سروران عزیز
    دوست عزیز و گرامی آیا در مورد استفاده از PCA توضیحاتی ارائه میدهید ! من یه توضیح میدم شما لطف کنید ببینید درست است یا اشتباه ! متشکرم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من برای پیدا کردن ( PCَA ) مثلا آهن : باند 3 - باند 1 میکنم ! و هر کدام که بیشترین تفات را داشت رو عنوان مولفه اصلی مورد نظر به کار میبرم !

خب اول یه سوال اساسی :
    1- برای تفریق مثلا 3-1 باید ستون ها را کم کنم یا سطر ( من به طور معمول سطر رو میگیرم )
    مثلا در این شکل :

این نمونه خام است ! اول بفرمایید همین که بغلش نوشته EIGENVECTOR رو باید در نظر بگیرم ؟!! درسته !

2-
    لطفا به تصویر زیر توجه کنید :

در این عکس من برای پیدا کردن محیط هیدروکسیل دار 5-7 ( پنج منهای 7 ) کردم( رنگ سبز) ! به صورت ستونی ! و برای محیط آهن 3-1 ( سه منهای یک بصورت سطری- رنگ قرمز- ) ببینید کدام صحیح تر است و من باید سطر و PC در نظر بگیرم یا ستون و باید PC هارو از هم کم کنم یا باند ها !؟ ( لطفا توضیح کامل بدید ) چون در این زمینه قاطعیت ندارم !

3-
    در مورد اینکه اگر صورت مثبت بود یا منفی ! یا هر 2 منفی بود باید چگونه عمل کرد هم توضیح بدید !
    مثلا برای 3 تقسیم 1
    الف : اگر صورت منفی بود ایا باید در منفی ضربش کرد ؟
    ب) اگر صورت مثبت و مخرج منفی بود چطور باید عمل کرد ( منظورم ضربش در منفی است )
    ج ) اگر صورت و مخرج هر دو منفی بود باز چطور ؟

خیلی متشکرم به این سوالات ریز ولی اساسی پاسخ بدید !

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    محبت میکنید جواب سوالات پست بالایی رو بدید
    متشکر میشم
    با نیت خیر شما و کمک بسیار خوب شما و یکی از دوستانم در سازمان فضایی تصاویر ماهواره ASTER - L1A و همچنین تصاویر Dem از تمامی بادهای آن هم از برخی از مناطق ایران مخصوصا حوالی 2 معدن گل گهر نیریز فارس و بافق یزد ( 14 تصویر آستر حوالی این 2 منطقه ) رو دریافت کردم ! اما متاسفانه تصاویر ASTER-L1A دارای ابر است ! ایا در اکتشافات تاثیر منفی میزاره ؟!
    2- تفاوت آستر L1A و L1B در چی هست ؟
    3- با تصاویر Dem چطور میشه جمع و تفریق کرد ؟
    Last edited by Fxsignal; 13-03-2010 at 14:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام و عرض روز بخیر
    لطفا در مورد روش های مولفه اصلی و کروستا برای باند های آستر هم مطالبی عنوان کنید که باید از کدام باند ها استفاده کرد ! متشکرم

برای جستجوی فایل های IDL در نت باید چگونه جستجو کنم ؟
    Last edited by Fxsignal; 16-03-2010 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من هر روز اینجا سر میزنم که پست شما رو ببینم ولی ...
    یه سوال :
    چطور میشه عوارض زمین شناسی رو که از طریق گوناگون بدست آوردیم را بر روی یه تصویر سیاه سفید انتقال دهیم؟
    چون دیدم بر روی تصاویر سیاه و سفید مثلا نقاط دارای التراسیون هیدروترمال رو با رنگ قرمز - پرفیری سبز رو نشون میدند اینطوری عوارض خیلی واضح و مشخص تره ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •