تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 949 اولاول ... 81415161718192021222868118518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بدست آوردن vpi و vci کاره بسیار آسونیهتو خوده سایتم تو قسمته آموزشش گفته.....شما میتونید از دوستانتون بپرسید....
    واسه فناوا35/8
    واسه صبانت:35/0
    بدرود
    میشه بیشتر در مورد این اعداد ارقامی که گفتین توضیح بدین

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

الان چند وقتیه که سرعت خیلی امده پایین زنگیدم گفتن پهنای باند شرکت تموم شده تا 1 ماه دیگه درست میشه راسته؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز ، من خیلی مودم کانفیگ نکردم که همه رو بدونم ، اما یه جا خوندم که معمولا 0/35 هست یا 0/33 شما واسه اون 8/35 لینکی دارید ؟ می تونید لینک بدید ؟

مرسی
    محمد جان پاسخ شما رو داد.....
    کسانی که از فناوا استفاده میکنن 8/35 هست

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میشه بیشتر در مورد این اعداد ارقامی که گفتین توضیح بدین
    VPI و VCI مقادیری هستند برای مشخص کردن کانال ارتباطی ATM که شما ازآن استفاده میکنید.
    بدرود

5. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

همچنین
    وارده پنله اصلیهم که بشیم اگه دستی تغییری اعمال نکنیم با ریست کارخونه کردنه مودم اتومات
    می ره رو
    Protocol & Encapsulation = PPPoE LLC

VPI/VCI=8/35
    محمد جان پاسخ شما رو داد.....
    کسانی که از فناوا استفاده میکنن 8/35 هست
    مرسی دوستان فقط می خواستم مطمئن بشم تا این نکته رو بذارم تو تاپیک مقالات آموزشی
    پس این قضیه تایید می شه دیگه ؟
    ( اگه آره که هیچ ، اما اگه کسی با غیر از این اعداد کانکته ، بهم پی ام بده ، یا اینجا بگه )

مرسی
    یا حق

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مرسی دوستان فقط می خواستم مطمئن بشم تا این نکته رو بذارم تو تاپیک مقالات آموزشی
    پس این قضیه تایید می شه دیگه ؟
    ( اگه آره که هیچ ، اما اگه کسی با غیر از این اعداد کانکته ، بهم پی ام بده ، یا اینجا بگه )

مرسی
    یا حق
    شرمنده من یه کم گیچ میزنم توی این بحس , دوستمون Persian توضیح مختصری دادن اما میشه بیشتر توضیح بدید تا ما هم بدونیم ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

منم S3 دارم الان نزدیک 1 هفته هستش که اساسی سرعت خرابه! و ایرادشم که پرسیدم انداختن گردن شرکت ذیل ربط که اونا باید پهنای باند افزایش بدن!!! و پهنای باند بیشتری خریداری کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض افتضاح تر از سرويس دهنده فناوا خودشه و بس

سلام.
    من توي يه شركت بزرگ كار مي كنم و سرويس اينترنت اون رو ساپورت ميكنم. فعلاً 2 تا اشتراك داريم، يكي از شاتل (ADSL) و ديگري داتك (Wireless). يه مدت قبل از پارس آنلاين هم سرويس ADSL داشتيم ولي به دليل جمع شدن اون دفترمون با پارس آنلاين خداحافظي كرديم.
    چند وقت قبل مي خواستم براي خونه ADSL بگيرم و به دنبال شركتي بودم كه IDC داشته باشه تا بهتر سرويس دهي كنه. منطقه ما رو داتك و پارس آنلاين ساپورت نميكردن، از خدمات شاتل هم دل خوشي نداشتم. پس از كلي تحقيق اين شركت رو پيدا كردم (فناوا) كه پس از گفتگو با مسؤول فروشش، يه اشتراك 128 گرفتم و مشكلات ما آغاز شد.
    1- 17 روز طول كشيد تا به درخواست راه اندازي سرويس پاسخ دادند و سرويس راه اندازي شد.
    2- در هر روز حداقل 4 تا 7 بار سرويس قطع ميشد.
    3- هر وقت تماس گرفتم با توضيحات كليشه اي احمقانه ما را سنگ قلاب ميكردند كه البته من چون دست اندر كار بودم مي فهميدم بيشتر ناراحت مي شدم.
    4- پس از 18 روز سرويس كلاً قطع شد، پس از پيگيري گفتند كه سيستم ما بر اساس ماه هاي ميلادي كار ميكند و امروز روز اول ماه ميلادي جديد است و شما بايد مابه التفاوت را بپردازيد.
    5- مبلغ مابه التفاوت را كه پرسيديم، اختلاف زيادي با چيزي كه روز اول به ما گفتند وجود داشت، خوب بله، كابر شدي و دستت زير سنگ اونهاست، البته اين چيزيه كه اونا فكر مي كنن.
    6- مبلغ شارژ براي 128/128، 15000 تومان و براي هر گيگابايت 3500 تومان!!! توجه كنيد، 3500 تومان غير از 15000 تومان شارژ است. يعني هم 15000 تومان بده، هم براي هر گيگابايت 3500 تومان ديگر بده!!! يعني 128/128، با 2 گيگابايت دانلود ميشه ماهي 22000 تومان با سرعت دانلود ماكزيمم 12 تا 13 كيلوبايت در ثانيه!!! خيلي خوبه نه ؟
    7- چون دروغهاي بزرگ زيادي شنيده بودم تصميم گرفتم قرارداد را فسخ كنم.
    8- از زماني كه درخواست جمع آوري سرويس را دادم تا زماني كه از شر اين سرويس لعنتي خلاص شدم چيزي حدود 13 روز ديگر علاف آنها بودم.
    9- از نويزي كه روي خط تلفن افتاده بود كه نگو و نپرس، مجبور بودم ADSL رو قطع كنم تا توي تلفن صداي اگزوز نشنوم، توجه كنيد كه تازه اسپليتر هم سر راه بود.

نميدانيد چقدر در اين مدت با كارمندان اين شركت دعوا مرافعه داشتم و استرس كشيدم.
    الان مشترك سپنتا هستم، 256/256 را با مبلغي خيلي كمتر از مبلغ فناوا و سرعت واقعاً خوب. بين 25 تا 32 دانلود ميكنم.

خلاصه اگر نمي خوايد به دردسر بيفتيد مشترك فناوا نشويد كه همانا Client نبوده Slaveي بيش نخواهيد بود.
    Last edited by Serendipity2; 16-09-2008 at 13:02.

10. این کاربر از Serendipity2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بله. من که برای همین سرعت ماهی 25 تومن تقریبا میدم. تازه برای هر گیگ 6 تومن. برای شما خیلی هم خوبه !!!

این تنظیمات Vpi , Vci رو من که از پشتیبانی فنی شون پرسیدم. اون هم گفت. تازه با یک مودم دیگه. نکته خاصی نداشت.

در مجموع شبانه شون تا حالا که بد بوده ، قیمتشون هم زیاده.

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من توي يه شركت بزرگ كار مي كنم و سرويس اينترنت اون رو ساپورت ميكنم. فعلاً 2 تا اشتراك داريم، يكي از شاتل (ADSL) و ديگري داتك (Wireless). يه مدت قبل از پارس آنلاين هم سرويس ADSL داشتيم ولي به دليل جمع شدن اون دفترمون با پارس آنلاين خداحافظي كرديم.
    چند وقت قبل مي خواستم براي خونه ADSL بگيرم و به دنبال شركتي بودم كه IDC داشته باشه تا بهتر سرويس دهي كنه. منطقه ما رو داتك و پارس آنلاين ساپورت نميكردن، از خدمات شاتل هم دل خوشي نداشتم. پس از كلي تحقيق اين شركت رو پيدا كردم (فناوا) كه پس از گفتگو با مسؤول فروشش، يه اشتراك 128 گرفتم و مشكلات ما آغاز شد.
    1- 17 روز طول كشيد تا به درخواست راه اندازي سرويس پاسخ دادند و سرويس راه اندازي شد.
    2- در هر روز حداقل 4 تا 7 بار سرويس قطع ميشد.
    3- هر وقت تماس گرفتم با توضيحات كليشه اي احمقانه ما را سنگ قلاب ميكردند كه البته من چون دست اندر كار بودم مي فهميدم بيشتر ناراحت مي شدم.
    سلام
    ازین خوش حالم که شما هم در برابر مشکلاتتون سکوت نکردید و بابته پولی که برای داشتنه اینترنته پرسرعت رو سیم های مسی پرداخت کردید و در مقابلش یک چیزی هم بدهکار شدید بقیه رو نیز در تجربتون سهیم کردید

- پس از 18 روز سرويس كلاً قطع شد، پس از پيگيري گفتند كه سيستم ما بر اساس ماه هاي ميلادي كار ميكند و

امروز روز اول ماه ميلادي جديد است و شما بايد مابه التفاوت را بپردازيد.
    5- مبلغ مابه التفاوت را كه پرسيديم، اختلاف زيادي با چيزي كه روز اول به ما گفتند وجود داشت، خوب بله، كابر شدي و دستت زير سنگ اونهاست، البته اين چيزيه كه اونا فكر مي كنن.
    6- مبلغ شارژ براي 128/128، 15000 تومان و براي هر گيگابايت 3500 تومان!!! توجه كنيد، 3500 تومان غير از 15000 تومان شارژ است. يعني هم 15000 تومان بده، هم براي هر گيگابايت 3500 تومان ديگر بده!!! يعني 128/128، با 2 گيگابايت دانلود ميشه ماهي 22000 تومان با سرعت دانلود ماكزيمم 12 تا 13 كيلوبايت در ثانيه!!! خيلي خوبه نه ؟
    7- چون دروغهاي بزرگ زيادي شنيده بودم تصميم گرفتم قرارداد را فسخ كنم.
    8- از زماني كه درخواست جمع آوري سرويس را دادم تا زماني كه از شر اين سرويس لعنتي خلاص شدم چيزي حدود 13 روز ديگر الاف آنها بودم.
    9- از نويزي كه روي خط تلفن افتاده بود كه نگو و نپرس، مجبور بودم ADSL رو قطع كنم تا توي تلفن صداي اگزوز نشنوم، توجه كنيد كه تازه اسپليتر هم سر راه بود.
    مابه ااتفاوت در زمینه هزینه شارژ ها؟! نمی دونم . ما که شارژمون تموم می شه کلا قطع می شه تا دوباره شارژ کنیم
    مگه سرویس هاشون قیمته ثابت ندارن؟
    هر ماه هر کودوم رو که بخواین پولشو می دین و بعد وصل می شه
    من دیدم توی سرویس هاشون 512 با حجمه 2 داره 5 داره 10 داره 20 داره
    یکیشو انتخاب کردم. اول فکر می کردم هر گیگ اضافی که بگیری روی قبض تلفن پولش میاد ولی اگه شارژ تموم بشه کلا دیگه قطع می شه

راستش ما داریم از شبانش می نالیم ولی شما از بنیادی ترین مواردش دارین گله می کنین
    راجبه تعرفه ها دوستانه تهرانی بهتر می تونن بگن
    زمانه رانژه وخارج شدن از اون هم یه اعصابه فولادی می خواد مگه خودتون پی گیر باشین
    ا سپلیتور رو من تادو روز برعکس بسته بودم بعد سیم ها رو این ور اون ور کردم تا نویز از بین رفت

نميدانيد چقدر در اين مدت با كارمندان اين شركت دعوا مرافعه داشتم و استرس كشيدم.
    الان مشترك سپنتا هستم، 256/256 را با مبلغي خيلي كمتر از مبلغ فناوا و سرعت واقعاً خوب. بين 25 تا 32 دانلود ميكنم.

خلاصه اگر نمي خوايد به دردسر بيفتيد مشترك فناوا نشويد كه همانا Client نبوده Slaveي بيش نخواهيد بود.

خوشحالم که الان راضی هستی . جمله اخرت هم جالب بود
    مطالبت برای دوستانه تهرانی حتما درخوره توجه خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •