تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 18 از 75 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيدمهدي واعظي:
    روند گل نخوردن‌هاي پرسپوليس ادامه خواهد يافت

دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: روند گل نخوردن‌هاي پرسپوليس ادامه خواهد يافت و ما به همين شكل انسجام موجود را حفظ مي‌كنيم.
    سيدمهدي واعظي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: خوشبختانه در طول مدتي كه از آغاز ليگ گذشته بازيكنان خط دفاعي پرسپوليس در كنار يكديگر هماهنگ‌تر شدند و به قول معروف چشم بسته با هم پاسكاري مي‌كنند.

وي اضافه كرد: از ديدار مقابل پگاه گيلان تا ابومسلم روند مذكور بيشتر و بيشتر شد و اگر اتفاق خاصي رخ ندهد پرسپوليس اين توانايي را دارد كه ركورد گل نخوردن در ليگ را به نام خودش ثبت كند.

واعظي به عملكرد ضعيف ابومسلمي‌ها اشاره كرد و يادآور شد: آنها ليگ را خيلي نااميد شروع كردند و روند ناكامي‌هاي 2 هفته اخير بدجوري روحيه بازيكنانشان را به هم ريخته است، با همين دليل مقابل پرسپوليس يك حريف از پيش بازنده بودند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شيث رضايي:
    هيچ وقت ابومسلم را اين قدر كوچك نديده بودم

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هيچ وقت ابومسلم را اين قدر كوچك نديده بودم كه در ورزشگاه اختصاصي خود حرفي براي گفتن نداشته باشد.
    شيث رضايي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: پرسپوليس در اين ديدار يكي از بهترين بازي‌هاي خود را به نمايش گذاشت و توانست ثابت كند كه ادعاي قهرماني‌اش در ليگ هفتم آنچنان بي‌پايه و اساس نيست.

وي اضافه كرد: خوشبختانه ما توانستيم مقابل يكي از تيم‌هاي قديمي ليگ حرفه‌اي به 3 گل دست پيدا كنيم كه اين امر نشاندهنده صلابت خط تهاجمي پرسپوليس است.

رضايي به هماهنگي خط دفاعي پرسپوليس اشاره كرد و يادآور شد: پس از انجام 3 ديدار فكر مي‌كنم تركيب 4 نفره خط دفاعي پرسپوليس انسجام لازم را پيدا كرده و ما ديگر مشكلي از بابت پيدا كردن يكديگر در داخل زمين نخواهيم داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين بادامكي:
    دلم به حال ابومسلم سوخت!

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دلم به حال ابومسلم سوخت كه چرا در اين فصل صلابت گذشته خود را به همراه ندارد.
    حسين بادامكي در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: متأسفانه آنها شروع بدي در ليگ هفتم داشتند و نتوانستند آن طور كه بايد و شايد ارزش‌هاي فني خود را به نمايش گذارند. همين مسأله موجبات نگراني من و ساير بازيكناني كه در اين تيم سالها زحمت كشيده‌اند را فراهم كرده و اميدوارم هرچه زودتر اين وضعيت تمام شود.

وي اضافه كرد: پرسپوليس با اين پيروزي نشان داد كه مي‌تواند كماكان مدعي اصلي قهرماني باشد و هيچ تيمي ياراي مقاومت مقابل آن را ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمدرضا ماماني:
    اين تنها نيمي از پتانسيل پرسپوليس بود

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اين تنها نيمي از پتانسيل پرسپوليس بود و ما قدرت واقعي خود را در ليگ هفتم هنوز نشان نداده‌ايم.
    محمدرضا ماماني در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خاطرنشان كرد: كسب 2 پيروزي خارج از خانه نشان مي‌دهد كه پرسپوليس تنها در ورزشگاه آزادي به دنبال كسب 3 امتياز نيست و در جاهاي ديگر هم مي‌تواند مقابل حريفان خود قد علم كند.

وي اضافه كرد: متأسفانه ابومسلم پيش از ديدار با پرسپوليس 2 شكست را پذيرفته بود و همين مسأله تا حدود زيادي مقابل ما انگيزه را از آنها گرفت و به راحتي 3 گل را دريافت كردند.

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

12

ما كه صدر جدوليمو تكليفمون معلومه
    استقلالي‌هاي عزيز كه با مس كرمان تو آزادي مساوي كردند مي‌خوان بقيّه‌ي فصل رو چي‌كار كنن؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

شاه‌حسيني: هواداران استقلال حق اعتراض داشتند

خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون گفت: اعتراض تماشاگران استقلال به تصميم داور در صحنه‌اي كه گل سالم آنها را مردود دانست، طبيعي بود.

عبدالرحمن شاه حسيني كه در جريان بازي استقلال با مس كرمان در ورزشگاه آزادي حضور داشت، درباره اتفاقات حاشيه‌اي اين ديدار در گفت و گو با فارس اظهار داشت: اين ديدار را كامل ديدم و قطعا گزارش هاي بازي به دستم مي‌رسد. اين ديدار حواشي زيادي داشت؛ اما بايد اين توضيح را بدهم كه گزارش مسائل حاشيه اي كه به دستم مي‌رسد، به نسبت سال گذشته كمتر شده است.
    وي افزود: بسياري از بازيكنان براي اينكه محروم نشوند، دست از كارهاي حاشيه‌اي كشيده‌اند. درباره حوادث حاشيه‌اي اين ديدار، قطعا تصميمات خود را مي‌گيرم.
    شاه حسيني در مورد فحاشي هواداران استقلال به داور پس از مردود اعلام كردن گل‌ استقلال، عنوان كرد: اين فحاشي‌ها با خاطر گل درست استقلال بود كه مردود اعلام شد. اين مسائل به من مربوط نيست؛ اما فكر مي‌كنم گل درست بود و طبيعي است كه هواداران در اين شرايط به تصميم داور خرده بگيرند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي رسيدگي به تخلفات صادقي و طالب لو

كميته انضباطي امشب تشكيل جلسه مي‌دهد

خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال امشب در خصوص 2 بازيكن استقلال تصميم‌گيري خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين كميته براي رسيدگي به تخلفات وحيد طالب‌لو و اميرحسين صادقي در ديدار مقابل مس كرمان، امشب تشكيل جلسه مي دهد.
    يكي از مسئولان باشگاه استقلال با بيان اين مطلب به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: عبدالرحمان شاه‌حسيني، رئيس كميته انضباطي با توجه به اسناد و مدارك، از جمله فيلم بازي كه در اختيار دارد، در مورد رفتار اين 2 بازيكن تصميم‌گيري خواهد كرد.
    اين مسئول افزود: اگر حكم صادره كميته انضباطي مورد تأييد باشگاه استقلال نباشد و به آن اعتراض كنيم، شوراي عالي استيناف با حضور بازيكنان و نمايندگان باشگاه استقلال تشكيل جلسه خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پيش بيني سرپرست استقلال در مورد راي كميته انضباطي

حاجيلو: صادقي 2 جلسه محروم مي شود

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پيش بيني مي كنم، كميته انضباطي صادقي را دو جلسه محروم كند و طالب لو جريمه نقدي شود.

اصغر حاجيلو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: صادقي به دليل دريافت كارت قرمز در ديدار برابر مس كرمان، در هفته چهارم ليگ غايب است و تصور مي كنم به دليل ضربه به بازيكن حريف، يك جلسه ديگر بر محروميت وي اضافه شود.
    وي ادامه داد: بعيد مي دانم وحيد طالب لو محروم شود. كميته انضباطي احتمالا وي را جريمه نقدي خواهد كرد.
    اين دو بازيكن در هفته سوم ليگ برتر با بازيكنان مس كرمان در زمين در گيري فيزيكي پيدا كردند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تحلیل ناصر حجازی از بازی استقلال ؛ همه چیز راضی کننده است جز نتیجه گیری

سرمربی تیم فوتبال استقلال امیدوار به 31 بازی باقی مانده تیمش در لیگ برتر است و راضی است که تیمش تهاجمی بازی می کند. او فعلا از همه چیز راضی است به غیر از نتیجه گیری تیمش.
    به گزارش خبرنگار مهر، ناصر حجازی پس از توقف تیمش مقابل مس کرمان در ورزشگاه آزادی تهران با بیان این مطلب گفت: تمام بازی در اختیار ما بود و صاحب چندین موقعیت مسلم گلزنی شدیم که نتوانستیم بهره لازم را از آنها ببریم. در شرایطی که شانس های مسلم گلزنی ما از دست رفت خوش شانس بودیم که توانستیم بازی را مساوی کنیم.

حجازی روی صندلی جابجا می شود. او سئوال بعدی را شنید و با تشکر از بازیکنان تیمش تاکید کرد: مقابل تیمی که با تاکتیک یک - 10 بازی می کرد و تنها میل به دفاع داشت توانستیم خوب بازی کنیم و حتی اگر با دقت تر عمل می کردیم برنده از زمین خارج می شدیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه به مقایسه شرایط تیم خود با مس کرمان پرداخت و حاکمیت آبی پوشان بر جریان بازی یاد کرد. وی با تاکید بر این نکته افزود : تیم ما پنج یا شش شانس مسلم گلزنی را از دست داد این در حالی بود که مس فقط یک موقعیت گل داشت و ازهمان تک موقعیت به گل رسید. ما علاوه بر این شانس ها یک ضربه پنالتی هم از دست دادیم و یک گل سالم به ثمر رساندیم که داور آن را ندید. نمی دانم یک تیم در جریان بازی باید چند موقعیت گلزنی داشته باشد تا مشخص شود که بازی خوبی انجام داده است؟!

حجازی در خصوص عملکرد داور با کنایه تاکید کرد که اخراج صادقی درست بود! طالب لو هم باید اخراج می شد! اما بازیکنان مس نباید اخراج می شدند!، وی در ادامه افزود: در صحنه اخراج صادقی اگر دقت می کردید بازیکن سیاه پوست گردن بازیکن ما را گرفته بود و اگر داور زودتر به سود استقلال اعلام خطا می کرد دیگر کار به اخراج وی نمی کشید.

وی معتقد بود هر داوری جای مظفری بود گل منیعی را می دید که از خط دروازه گذشته است و با گفتن " همه دیدند داوری چطور بود" دیگر اظهار نظری در این زمینه نکرد و ادامه داد : خوش شانس بودیم که بازی را مساوی کردیم.

سرمربی استقلال که مقابل دوربین ها تلویزیونی به شدت عرق می ریخت، زمانی که خطاب قرار می گیرد که " نگران نیستید از مدعیان قهرمانی عقب افتاده اید؟" دستی به صورت کشید و گفت: یک روز هم نوبت ما می رسد که شانس هایمان گل شود و موقعیت های حریفان به ثمر نرسد.

حجازی بازهم شانس های گل تیمش دربازی مقابل مس را به رخ می کشد و تاکید دارد که: هیچ تیمی در یک بازی بیش از شش شانس مسلم گلزنی ندارد. زمانی که دروازه بان حریف ستاره زمین می شود این نشان می دهد که استقلال چقدر خوب بازی کرده و برجریان بازی مسلط بوده است.

وی در ادامه از عملکرد تیمش در بازی مقابل مس کرمان ابراز رضایت می کند. او به اینکه تیمش صاحب شانس های گل پرشمار شده، راضی است. این را می شود از دل حرف هایش فهمید، جائیکه گفت: همیشه اعتقاد دارم تیم من بهتر است. پنج گل بزند و چهارگل بخورد تا روی به بازی تدافعی بیاورد. برای من ارائه فوتبال تهاجمی و مردم پسند مهم است و اهمیت ندارد که چند گل دریافت می کنیم. شاید خیلی ها در فوتبال دنبال نتیجه باشند اما برای من فوتبال هجومی مهم است.

سرمربی استقلال درپاسخ به این سئوال که "چرا پنالتی تیم تان را منیعی زد؟"، گفت: خودم گفتم او پنالتی بزند! آخر منیعی در پاس هم پنالتی می زد!

ظاهرا حجازی بازی های پاس را نمی دیده زیرا پنالتی زن اول پاس در فصل گذشته غالبا عباس آقایی بود!

خبرنگاری از حجازی می پرسد: " آقای حجازی! شما پیش از این منتقد بازیکنان خارجی استقلال بودید، چرا امروز خودتان از سان جان که کوچکترین بازدهی برای تیم ندارد استفاده می کنید؟"، سرمربی استقلال در پاسخ به این سئوال گفت: اگر موقعیت های ما گل می شد الان سان جان ستاره زمین بود! توقع دارید پس از 3 بازی سان جان ستاره استقلال باشد؟! من آنچه از سان جان خواسته بودم انجام داد و از کارش رضایت دارم. از دیگر بازیکنان تیمم نیز راضی هستم. وقتی می بینم در طول بازی این همه شانس گل داریم باید راضی باشم.

دفاع استقلال بازهم متزلزل ظاهر شد. آیا حجازی از مدافعان تیمش راضی است؟ او در پاسخ به این سئوال سری به رضایت تکان داد و گفت: خط دفاعی ما بد کار نکرد. مدافعان آنچه از آنها خواسته بودم را انجام دادند اما اشتباهاتی داشتند که سعی می کنیم آنها را برطرف کنیم.

نوازی پس از دو بازی نیمکت نشین شد. اینکه چرا بازیکنی که دربازیی های قبل برای استقلال سه پاس گل داده است نیمکت نشین می شود، دست مایه سئوال خبرنگاری است که حجازی در پاسخش گفت: اشتباه نکنید. نوازی پاس گل نداد، سانتر کرد! سانتر با پاس گل متفاوت است.

خبرنگار قانع نمی شود و بازهم می پرسد : "چرا در این بازی که نیاز به ارسال های بلند داشتید نوازی بازی نکرد"؟، حجازی در پاسخ به این سئوال گفت: در این بازی نیازی به ارسال بلند نبود. ما فقط در 5 دقیقه پایانی به فرستادن پاس های بلند روی آوردیم. تاکید حجازی بر این نکته که با نظر او نوازی نیمکت نشین شده است ختم این سئوال کشدار بود!

حجازی در کشاکش گفتگو با خبرنگاری به این سئوال برمی خورد که " آیا هواداران از بازی استقلال راضی بودند"؟، او خیلی به صراحت گفت: اکثر تماشاگران از روند بازی راضی بودند. اگر توپ آرش برهانی گل می شد ما بازی را 2 بریک می بردیم آنها از نتیجه نیز رضایت داشتند و دیگر این اعتراضات شما هم نبود.

برای استقلال و حجازی فرصت باقی است تا ناکامی های گذشته راجبران کنند. حجازی که چنین اعتقادی دارد. او با اشاره به این نکته گفت: جای هیچ نگرانی نیست. 31 بازی دیگر باقی مانده است. قطعا این روند بهترمی شود. حتما این روند بهتر می شود!

سرمربی استقلال هم با خبرنگاری هم عقیده بود که تیمش همه کار می کند، به جز گل زدن. او حتی به تمرینات تیمش اشاره کرد که ساعت ها صرف تمرین گلزنی می شود اما نتیجه ...

خبرنگاری به کنایه به حجازی گفت : " این همه تمرین وقتی نتیجه ندارد، چه سود از انجام آن؟"، حجازی خیلی خونسرد گفت: توقع نداشته باشید خیلی زود جواب بگیریم. مگر شما هم در هر امتحانی که شرکت می کنید موفق می شوید؟!

و اما سئوال نهایی از حجازی. " آقای حجازی نگران نیستید که پنج امتیاز از پرسپولیس عقب افتاده اید"؟ او نگران است اما آن را نشان نمی دهد. حجازی سعی می کند با قاطعیت حرف بزند: نگران نیستم. ما به تیم های مدعی می رسیم . الان زود است که در مورد قهرمانی حرف بزنیم. با سه بازی نمی شود گفت که چه تیمی قهرمان است. مگر فصل گذشته سایپا اختلاف هشت امتیاز خود با استقلال را در پنج هفته آخر جبران نکرد. این نشان می دهد که نباید خیلی زود از قهرمانی حرف زد. 31 بازی دیگر مانده و می توان در این بازی ها همه کار کرد!

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درگیری لفظی ناظر لیگ با رئیس کمیته انضباطی / زنگ خطری برای مسابقات لیگ برتر

اتفاقی که در دیدار تیم های استقلال تهران و مس کرمان رخ داد می تواند زنگ خطری جدی برای برگزاری منظم و بدور از حاشیه مسابقات لیگ برتر باشد.
    به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کرد ناظربازی روز گذشته استقلال تهران - مس کرمان بود. او طبق معمول سعی در اجرای درست قوانین داشت. همه کارها به خوبی پیش می رفت تا زمانی که علیرضا کرد تصمیم گرفت در خصوص حضور افراد متفرقه کنار زمین اعمال قانون کند. وی در این خصوص به مهر گفت: به نظر من خبرنگار و عکاس روزنامه ها و خبرگزاری ها که کنار زمین می ایستند نباید هیچ تفاوتی با خبرنگاران تلویزیون داشته باشند و هر دو باید با کاور مخصوص در کنار زمین بازی را دنبال کنند.

وی با تاکید براین نکته که تنها ناظربازی و نماینده هیئت فوتبال استانی که محل برگزاری بازی است حق حضور در میدان مسابقه را دارند، ادامه داد: در همین ارتباط به مسئول هماهنگی خبرنگاران صدا و سیما در ورزشگاه آزادی گفتم که به آنها تنها در صورتی اجازه ورود به زمین مسابقه را می دهم که کاور مخصوص را برتن کنند. در نهایت با تعهد کتبی خبرنگاران سیما در فاصله کمتر از 2 دقیقه مانده به آغاز بازی مقرر شد فقط در این بازی بدون کاور در کنار زمین حضور یابند و از هفته آینده با پوششی هماهنگ اقدام به تهیه خبر و گزارش کنار زمین کنند.

ناظر بازی استقلال - مس کرمان ادامه داد : در این بین چند تن از دوستان من شیطنت کردند و از آقای شاه حسینی که در ورزشگاه حضور داشت خواستند به نحوی این مشکل را حل کند. زمانی که شاه حسینی به آنها قول همکاری داد، به وی می گویند: "کرد حتی شما را هم به زمین راه نمی دهد". شاه حسینی به دنبال این گفتگو حوالی دقیقه 30 بازی به کنار زمین آمد و مرا صدا زد و خطاب قرار داد که شما گفتید کسی وارد زمین نشود؟ و زمانی که من به این مسئله تاکید کردم با الفاظی توهین آمیز و توام با تهدید جوابم را داد. من در پاسخ به وی گفتم از کنار زمین خارج شوید، درغیر این صورت داور را می خواهم تا بازی را تعطیل کند.

کرد خاطرنشان ساخت: کسی که مدعی ریاست بر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال است، فردی که مدعی است آمده تا نظام مندی را بر فوتبال ایران حاکم کند، آیا اگر یک فرد عادی بود و لباس قضاوت را برتن نداشت می توانست یک مسئول برگزاری مسابقه فوتبال را تهدید کند.

وی تصریح کرد: ناظران دیدارهای لیگ برتر را داوران بازنشسته تشکیل می دهند. زمانی که آنها می بینند با من که در فدراسیون شاغل هستم چنین برخوردی می شود چطور و باچه انگیزه ای به کارشان ادامه دهند.

این ماجرا هر چند که موقتا ختم به خیر شد اما اگر سازمان لیگ بخواهد قوانین را به درستی اجرا کند و برخی مسئولان نیز از این قوانین تخطی کنند ، قطعا در دیدارهای آینده مشکلات بیشتری را برای فوتبال ایران به همراه خواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •