سلام خدمت دوستان، من گوشی 6300 را کد حفاظتیشو فراموش کردم مستر کد هم دادم جواب نداد اگه میشه منو راهنمای کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام خدمت دوستان، من گوشی 6300 را کد حفاظتیشو فراموش کردم مستر کد هم دادم جواب نداد اگه میشه منو راهنمای کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
من يدونه از اين گوشي گرفتم.
واقعا عاليه. طول عمر باتري، سرعت، جاوا و خوشدستي و مخصوصا تم ها عالي هستن. براي من كه خوره بازي هستم كه عالي بود. در ضمن نسخه MEA هم هست كه به صورت عادي زبان فارسي رو داره. فونت هاي فارسيش هم خيلي خوشگله با Tahoma نوشته شده. در كل من دارم باهاش حال مي كنم. من گرفتم 208 تومن.
من یه سوال داشتم
آیا وقتی براتون sms میاد ساعت send شدن sms رو نشون میده؟؟؟
ممکنه وقتی گوشیتون خاموش بوده یه بنده خدایی براتون sms زده باشه و شما وقتی گوشیتون رو روشن میکنید تازه sms به شما برسه و حالا شما میخواین بفهمید که دقیقا اون بابا چه ساعتی س ام س رو فرستاده....میشه؟؟؟
6610 که داشتم میشد ولی امان از این n73 کند و مسخره که این امکان رو بهم نمیده.....تو 6300 این امکان هست؟؟
مرسی
دوست عزیز من میخام این گوشی رو بخرم منظور از نسخه MEA چیه ؟
بخوام فارسی داشته باشه و قاطی نکنه باید از گارانتی اصلش بگیرم ؟ چون اگه قرار باشه گوشی گاهی ریست بشه یا قاطی کنه بخاطر فارسی بودن ترجیح میدم همون انگلیسی باشه
حالا با کدوم گارانتی بگیرم ؟
والا ايني كه من گرفتم گارانتي خاصي نداره.
منظورم از MEA يعني نسخه مخصوص خاور ميانه (Middle East) .
ولي تا اون جايي كه من مي دونم شركت نوكيا روي نسخه اصلي زبان فارسي رو هم به طور پيشفرض قرار داده و من توي اين مدت 2هفته اي كه اين گوشي رو دارم نه تا حالا ديدم كه هنگ كنه و نه اينكه كم بياره.
در جواب اون دوستمون هم كه ميگن ساعت دريافت اس ام اس رو نشون ميده يه نه بايد بگم كه در قسمت جزئيات پيام اطلاعات كامل در اين زمينه پيدا ميشه. از ساعت ارسال گرفته تا مركز پيام و حجم تا تعداد قسمت ها.
سلام.دوستا ایا رو این گوشی برنامه جاوا مثل نقشه تهران و دیکشنری نصب میشه؟کیفیت گوشی چطوره و عمر باتریش در چه حده؟؟؟؟
آره جاوا نصب می شه.بقیه سوالات رو بچه هایی که این گوشی رو دارن جواب بدن![]()
برنامه هاي جاوا رو عالي اجرا ميكنه البته به شرطي كه حجمشون از 1 مگ بالاتر نباشه. كيفيت عالي و مصرف باتري هم منطقي هست. البته ديكشنري ها حجمشون بالاست نصب نميشه.
سلام
گند بزنن به این گوشی!!!
تا دو هفته پیش فكر میكردم بهترین گوشی دنیاست.....ولی الآن چند روزه كه زرپ و زرپ هنگ میكنه, مخصوصا" موقع تماشای كلیپ یا پخش آهنگ. چند بار هم ریستش كردم!!!
قبلا" وقتی SMS میفرستادم, توی پوشه Sent... اگر به دست طرف میرسید, یك حرف i سبزرنگ كنار لوگوی اس ام اس میامد كه یعنی .....ولی الآن دیگه نمیاد!!!
توی پوشه Delivery هم هر اس ام اس رو 2 بار مینویسه, یكبار زیرش میزنه Waiting و بار دیگه بالاش تكرار میكنه و مثلا" میزنه Deliverd , هر چقدر از اون روز پزش رو دادم, تو این 2-1 هفته از دماغام در اومد!!!!![]()
شما احتمالا مشكلت از جاي ديگست! وگرنه من كه باهاش مشكل ندارم دوستم هم كه حدود 5 ماهي هست كه اين گوشي رو داره كاملا ازش راضيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)