سلام.
شما بعد از تعویض رام باید تمام برنامه هارو دوباره بنصبی نه فقط گارمین رو.
سلام.
شما بعد از تعویض رام باید تمام برنامه هارو دوباره بنصبی نه فقط گارمین رو.
آقا سلام
من یک touch diamond دارم می خوام GPS فعال کنم
از اساتید تقاضا دارم یک لینک برنامه کامل به همراه راهنمایی برای من بزارن
با تشکر
آقا گارمین که بدرد نمیخوره وقتی نقشه خیلی از شهرستانهای ایران رو نداره همه میگن ozie explorer خوبه نقشه ی شهر هایی مثل همدان بوشهر کاشان کرمانشاه (مایم تو یکی از ایناییم) رو داره پس اگه اینطوره بی زحمت لینک دانلود i900 omnia شو واسه ما بزارین.
ozie explorer واسه اومنیا بچه ها لطفا لینکشو بزارین!!
منم می خوام!!!مرسی
توی صفحه 8 همین تاپیک میتونید گارمین رو با راهنما بگیرید البته اگر گارمین رو بخواهید.
مهم***مهم
سلام خدمت دوستای عزیز
به کمکتون نیاز دارم
من موفق شدم 1 نقشه super high quality از شهر با سختی از google earth بدست بیارم.الان روی 1 فایل jpg دارمش که حجمش حدود 700 مگابایت هست.با بهترین نرم افزارها تونستم بدون از دست رفتن کیفیت به حجم 34 مگابیت برسونمش.اما واسه استفاده در پاکت پی سی و کار با نرم افزار gps هنوز فایل بزرگی هست. این جزئیاتش هست:
dimensions: 13655*16096
hor&ver resolution: 96dpi
bit depth: 24
file size: 33.7
2 هفته هست که خواب ندارم.خواهش می کنم یکی راهنمائی کنه که چطور میشه از همچین عکسی واسه gps در ppc استفاده کرد.
وقتی با فوتوشاپ dimension رُ کم میکنم عکس خیلی بی کیفیت میشه!!!اگر کسی این مشکلُ حل کرد میتونم 1 نقشه با دقت و جزئیات بالا از کل ایران به کمک google earth واسه ایران درست کنم.
سلام من یک تاچ پرو2 دارم بخام gpsرو فعال بهترین برنامشو نصب کنم چه کار کنم لطفا راحنمایی کنید
سلام.
تو صفحه 8 همین تاپیک برنامه گارمین با راهنمای نصب هست اگر تهران و شهرهای بزرگ باشید نقشه کامل شهرها رو داره در غیر اینصورت نقشه راه ها رو کامل داره.
سلام از این برنامه بهترم است بخوام نقشه اخری شهرها رو بگیرم و بهش بدم چه کار کنم لطفا
راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)