ممنون میشم بازی های بیشتری واسه omnia بذارید . البته اگه با sensor انجام بشه که دیگه خیلی عالی میشه
ممنون میشم بازی های بیشتری واسه omnia بذارید . البته اگه با sensor انجام بشه که دیگه خیلی عالی میشه
Last edited by keihan001; 21-11-2008 at 11:38.
یک سوال داستم بازی های که توی 2 صفحه ی قبل گذاشتید آیا روی ویندوز موبال های که کیبورد ندارن می شه بازی کرد مثل Touch Viva یا Touch Diamond ؟؟؟؟؟؟
اتفاقا مدتیه که این سوال منم هست. آیا می شه بازی های پاکت پی سی و یا جاوا رو روی سیستم هایی که کیبورد ندارند بازی کرد؟ خصوصا امنیا سامسونگ؟
عزیزم یک سری از بازی های جاوا که اصلا اجرا نمیشه نیاز به یک برنامه خاص داره که یادم نیست چی بود
اما در مورد بازی های پاکت پی سی والا من که خودم گوشیم htc p3400 هست اجرا میشه و میشه راحت بازی کرد مگه اینکه نشه که اونم فکر میکنم میشه تو قسمت ستینگش تنظیم کرد البته من خیلی وقته که دیگه سراغ بازی های پاکت پی سی نفرفتم
اما خب میتونید امتحان کنید کاری نداره
یک بازی برای دایموند و پرو با استفاده از g sensor می توان این رو بازی کرد........تو گوشی دیگه تست نشده
]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s-a-l-i-m; 12-01-2009 at 21:21.
در مورد بقیه بازی ها چه؟ به فرض یه بازی جاوه رو رو گوشی اجرا کردیم. می شه که با گوشی بدون کیبورد و دی پد بازی کرد؟
بستگی داره به نوع بازی..........
.
Last edited by s-a-l-i-m; 26-12-2008 at 23:22.
مثلا فیفا ، سری بازی های نایت و... اصلا جواب این سوالمو بدین. می شه که تمام بازی های جاوا رو روی گوشی های بدون کیبورد یا دی پد بازی کرد یا نه؟
نه نمیشه. وقتی مثلادر یک بازی شما احتیاج به حرکت به چپ و راست یا بالا و پایین داشته باشی و اون گوشی
دی پد نداشته باشه چطور میشه این عمل رو انجام داد. خب معلومه که غیر ممکنه.
البته بعضی از بازی هایی که به تازگی ارائه شدند در بد تاچ اسکرین در اختیار کاربران قرار میدند اما تعداد این بازی ها
خیلی کمتر از بازی هایی هستند که با دی پد و کیبورد میشه بازی کرد.
سلام دوستان
کسی بازی nfs undercover مخصوص پاکت پی سی نداره.آخه سایت پایین این بازی رو که مخصوص پاکت پی سی هستش رو واسه فروش گذاشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیمم htc tytn II هستش.
ممنونم اگه کسی این بازی رو بزاره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)