خواهش می کنم. احتمالا باید یکمی بیشتر صبر کنی. احتمالا حداکثر تا دو هفته دیگه حداقل یه جلدش بیاد.
خواهش می کنم. احتمالا باید یکمی بیشتر صبر کنی. احتمالا حداکثر تا دو هفته دیگه حداقل یه جلدش بیاد.
از راهنماییت خیلی ممنونم . میشه یه لطفی به من بکنی برای این که مطمئن بشم ترجمه ی درست و کامل رو دارم می خونم لینک درست ترین و کامل ترین ترجمه این جلدها رو برای من بگذاری ؟
سایت hp7.ir کار بسیار جالبی انجام داده و کتاب رو بصورت تماما مصور و با ترجمه عالی و بدون کمترین اشتباهی درست کرده و با توجه به کیفیت بسیار بالا حجم کتاب هم فقط 5 مگ هست و بدون سانسور هم هست , از لینک زیر دریافتش کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین ویرایش دومشون هست؟ (اونی رو که تو امضام هست می گم. چون اون هم 5 مگ هست و بدون س/ا.ن(س)و!ر . البته این مصور رو نمی دونم منظورتون چیه؟)
سلام , نه این فرق میکنه دانلود کنید و ملاحظه کنید , منظور از مصور هم همراه تصویر در هر بخش هست .همین ویرایش دومشون هست؟ (اونی رو که تو امضام هست می گم. چون اون هم 5 مگ هست و بدون س/ا.ن(س)و!ر . البته این مصور رو نمی دونم منظورتون چیه؟)
هومن جان منظور شمارو متوجه نمیشم ؟!دانلود کردم. دقیقا خودش بود!
شما اگر این کتاب رو بصورت کامل و تک لینک و با همین ویرایش داخل این تایپک معرفی کردید بفرمایید تا من پستم رو حذف کنم
منتظر پاسختون هستم !
سلام
عزیز نمیشه رو Parsaspace یا Divshare آپلود کنی که ما هم استفاده کنیم
سایت P30Webhosting هم کتاب رو با طرح جدید منتشر کرده:
دوستان نسخه نهایی کتاب یادگاران مرگ ترجمه سایت جادوگران هم آماده شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)