احتمالا مسیج نخونده داری یا میس کال . چون منم وقتی رو گوشیم میس کال میوفته یا مسیجامو نمی خونم اینطوری میشه
یا علی مدد
احتمالا مسیج نخونده داری یا میس کال . چون منم وقتی رو گوشیم میس کال میوفته یا مسیجامو نمی خونم اینطوری میشه
یا علی مدد
درسته!
معلم مام موتو داشت همین جوری میشد وسط کلاس!
نگهداری از گوشی a1200 کار خیلی سختیه همون طور که می دونید روی گوشی یک پوشش نرم هست (فکر می کنم یک نوع چرم باشه) که خیلی به ضربه و اشیا تیز حساسه و با کوچک ترین تحریکی ضربه می بینه و پاره می شه متاسفانه وقتی حتی یک قسمت خیلی کوچیک هم پاره میشه به دیگر نقاط سرایت می کنه زیر این پوشش پلاستیک براق هست که اگر پوشش پاره بشه خیلی از زیبایی گوشی کم می کنه
من این تجربه رو با مدل E398 موتورولا داشتم اونم پوشش دقیقا مثل a1200 بود اولین بار یه قطره آبلیمو رو گوشی ریخت و قسمتی از پوشش رو مثل اسید از بین برد بعد کم کم بقیه پوشش کنده شد و خیلی قیافه گوشی بد شد
برای همین تا جایی که می تونید گوشی رو تو جیبتون نذارید اگر هم میذارید کنار گوشی تو جیبتون کلید یا سکه نذارید
گوشی رو همیشه روی یک سطح صاف مثل شیشه میز یا یک تکه کاغذ بذارید
خانوم های محترم مواظب باشید با ناخن بلند و تیزتون به پوشش گوشیتون آسیب نزنید
خلاصه که اگر می خواید گوشیتون زیبایی شو حفظ کنه حتما رعایت کنید چون اگر این پوشش از بین بره گوشی واقعا از قیافه میوفته
-----------------------------------------------
برای پسورد گذاشتن روی فولدر های گوشی از چه برنامه ای میشه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟
تایید میشه درب شیشه ای روی گوشی هم خیلی حساسه مال یکی از دوستان من خورد زمین شیکست ماجراشو تو همین تاپیک تعریف کردم
برا پسورد روی فولدر من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم اتفاقا خیلی لازم دارم واسه همین کل گوشیرو قفل می کنم (phone lock )
مگه این گوشی جاوا 2 نداره
پس چطور برنامه برای پسورد پیدا نمیشه برنامه های جاوا که فراوونه
سلام شما درست دانلود كردي يه زحمت بكش واسه دوستان اپلود كن چون من نميتونم راحت از پسش بربيام
مرسي
تائيد ميشه اصلا فارسي بي فارسي...بايد منتظر راه حلي واسه صداش باشيم
يه سرس به سايتبزن توي ديتال اين گوشي قيد شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي من حق رو به شما ميدم سرعتش به ورژن 2 نميخوره
توي قسمت secutiy گزينه قفل تلفن مثل گوشي هاي سيمين هست ولي گمون نكنم كه بتوني بغير از بعضي از پوشه هاي كه در قسمت مسيج ميسازي روي بقيه مثل فايل هاي ويدئوي قفل بذاري
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)