سلام
مشکی برای سیستم پیش اومد اجبارا یکم به تاخیر افتاد قرار دادن لینک...
چطور در سایت هیچ بحثی نشده !
شما باید برید به این تاپیک
اسکین پچ هم عوض شده تا متمایز با پچ قبلی باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای
M.C.
سلام
مشکی برای سیستم پیش اومد اجبارا یکم به تاخیر افتاد قرار دادن لینک...
چطور در سایت هیچ بحثی نشده !
شما باید برید به این تاپیک
اسکین پچ هم عوض شده تا متمایز با پچ قبلی باشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای
M.C.
سلام
کرک آپدیت شده ی جدید ICU کار M.C. عزیز برای کلیه ی ورژن های 6 و 7 :
توجه: اگر قبلا از کرک دیگری استفاده کرده اید و از کار افتاده، به شدت Recommend ! میشه ابتدا برنامه رو به شکل کامل پاک کنید و دوباره نصب نمایید.
آپدیت شد!![]()
با تشکر از master code عزیز و همکاران.
نسخه جدید کرک آنریل با فعال بودن تمام امکانات
فایل BabAll.dat رو به این پوشه کپی کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Babylon
Babylon 6.x & 7.x - Golden Patch - Fixed 2 - ICU Team
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من از هر کرکی که استفاده میکنم بعد از یک مدت که به نت هم وصلم استفاده میکنم ولی وقتی سیستم رو ریست میکنم مثلا فرداش میام استفاده کنم Glossary ها فعال نیست و همه بسته میشن و باز نمیشن ..............
من چیکار کنم ؟؟؟
من از این کرک استفاده کردم فایل babAll رو در فولدر data کپی کردم....البته از مسیری که soda گفته بودند:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Babylon نتونستم چون همچین مسیری نبود. از خود program file استفاده کردم. ولی بعد از restart کردن پیغام زیر رو میده و بابیلون باز نمی شه......یه نکته اینکه بعد از اینکه بعد از uninstall کردن بابیلون و استفاده از کرک در طی مراحل نصب در خواستLICENCE code کرد که من 30trial رو انتخاب کردم.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.........
این فایل کرکی که کپی کردم
این هم پیغامی که میده
دوست عزیز باید بابیلون رو کاملا پاک کنی و بعد دوباره نصب کنی ....
اون مسیری رو که میگی هستش، برو به :
Control Panel/Folder Options/View/Show hidden files and folders رو فعال کن بعد از کرک استفاده کن و فایل babAll رو در مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Babylon کپی کن البته موقع کرک بابیلون رو از کنار سیستم ترای (کنار ساعت) اگزیت کن.......
کرک جدید تیم آنریل برای نسخه جدید :
Babylon Pro 7.0.1.4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)