بله
100% .. برای خود من که معمولی دارم چینی هست
بله
100% .. برای خود من که معمولی دارم چینی هست
دوستان مثل اينكه n73دوباره داره ميره بالا.
تقلبی به چه درد میخوره ؟
بزار بره بالا![]()
پس بالاخره بروبچ باهم كنار اومدن؟
تقلبي تصويب شد.
خوب عزیز یه لطفی کن...اگه حوصلشو داری برو باهاشون یه گپی بزن ببین چیزی برای گفتن دارن یا نه . اینکه چرا اینا اینقدر گرون میدن ، دلیل اینهمه اختلاف قیمت رو با دلیل ثابت کنن . چون همشون متفق القول میگن اینایی که اومده بازار همشون چینی هستن که به قول جناب Metallica با تعداد محدودی اصل قاطی شده . فکر کنم نتیجه جالبی داشته باشه
سامان جان...میگم حالا شاید به قول Metallica گوشی شما جزء اون تعداد محدود اصلایی باشه که قاطی بقیه شده ؟! از کجا میدونی بقیه هم همینطوره ؟
این قضیه رو که سرکار Saragol گفتن رو من تو پرشین هالز هم دیدم که یه بنده خدایی همین مشکل رو داشت..در ضمن میگفت "اولش یه معمولی خریدم ، مموریش تایوان بود !! و در کل مشکوک بود " اونو پس داد یه موزیک برداشت اما این مشکلی رو که گفتم داره .
Last edited by !Bikhaneman!; 11-07-2007 at 23:52.
تقلبی که نه ...چینی هایی که هنوز ثبت نشدن !!
اسم من محمده. ممنون میشم به اسم صدام کنید.
به به...با این جوی که درست شد...خدا رو شکر قیمت گوشی داره میره بالا...دوستان اینا دیگه اصلیه...مطمئن باشین...یه وقت شک نکنین که ممکنه همون گوشیای قبلی باشه ها...مطمئن باشین نوکیا دوباره شروع کرده به درست کردن این گوشی...
اونایی هم که نگران خز!!!!!! شدن گوشیشون بودن خوشحال باشن...چرا که نه تنها گوشیشون دیگه خز نمیشه ، بلکه افت قیمت هم پیدا نمیکنه و با این حساب از دارایی هاشون چیزی کم نمیشه...
رجیستر شده اصل , همین امروز 370 تومان برای یکی از دوستان خریده شد، سریالش هم با سایت مذبور چک شد و مشکلی نداشت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)