دوست عزیز من هم همچین ادمی نیستن.ولی دیگه نمیام یه طومار بنویسم که اقا این حرف چیه نوشتی و از این جور حرفا.
مسلما دوستمون منظورش با شما نبود که توی مهمونی به احترام بزرگترها گوشیت و سر سایلنت میزاری.
بهت بر نخوره ولی فکر کنم جنبه هم بد چیزی نیست![]()
دوست عزیز من هم همچین ادمی نیستن.ولی دیگه نمیام یه طومار بنویسم که اقا این حرف چیه نوشتی و از این جور حرفا.
مسلما دوستمون منظورش با شما نبود که توی مهمونی به احترام بزرگترها گوشیت و سر سایلنت میزاری.
بهت بر نخوره ولی فکر کنم جنبه هم بد چیزی نیست![]()
تاييد ميشه.
خوب حالادینگ دینگ کاظم خان وارد میشه.
عزیزم کیفیت کا800 بالا هستش ولی این مقایسه ای که شما میکنی اصلا منصفانه نیستش چون به هر حال اون دو گوشی که مقایسه کردی واکمن هستن.و قیمت هر جفتشون از کا800 بالاتر.
کا800 با دوربین مناسب با صدای خوب به نظرم از دبلیو 850 بیشتر می ارزه.
شما برو کیفیت این گوشی رو با سایر گوشیها مقایسه کن مثلا با 3250 با ان72 یا دی 820 یا .... دیگه.![]()
![]()
نسبت به سری کا کیفیتش خوبه
ولی از دابلیو 850 بیشتر نمی ارزه![]()
![]()
اینجا کل کل گوشی های دیگه رو نکنیم بهتره
بچه ها
به نظرتون دوربین w960 قابل رقابت با دوربین k800 خواهد بود؟
خير.
تنظيمات k800بسيار حرفه اي تر از w960هست! البته اين گوشي كمرافون نيست ونبايد ازاون انتظار زيادي داشته باشيم!
فكر كنم عكس 960در حد p1باشه كه توي جي اس ام آرنا وجود داره.
100%
الان به نظر شما دوربین 2 w800 با دوربین 2 k750 قابل رقابت نیست؟
100% باهات موافقم
در ضمن اون یه بحث مقطعی بود که نتیجه گیری کردیم و تموم شد...دامن زدن بهش جز انحراف تاپیک راه به جایی نمی بره....
بهت بر نخوره ولی تاپیک رو به انحراف نکش![]()
![]()
![]()
دیگه هم این بحث رو دنبال نمی کنم
بحث و عنوان این تاپیک یه چیز دیگه ایی هست
دقیقا ... ضمن اینکه سونی نمیاد مثلا سری K خودش رو با قرار دادن دوربینایه مشابه تو سری های دیگه کم اهمیت ( یا حتی نابود ) کنه ... یا مثلا نمیاد کیفیت صدای سری w رو تو سری های دیگه بذاره !خير.
تنظيمات k800بسيار حرفه اي تر از w960هست! البته اين گوشي كمرافون نيست ونبايد ازاون انتظار زيادي داشته باشيم!
فكر كنم عكس 960در حد p1باشه كه توي جي اس ام آرنا وجود داره
البته مسلما شما با دوربین خوب و قابل قبولی تو w960 مواجه خواهید بود همونطور که از سونی انتظار میره !
ببین با قسمت دوم حرفات که قرمز نشون دادم موافقم...اما با خط ابی چندان موافق نیستم....چون همون طوری که یکی از دوستانم اشاره کرد..نومنش رو تو کا 750 قبلا سراغ داریم که به شهادت خیلی ها و خیلی سایت های معتبر کیفیت عکس 810 از کا 750 حتی بهترم هست که کمتر از اون نیست.....
این اشتباه رو نکنید که سری کا بهترین دوربین ها رو دارن.....سری کا یه جور سمبله...یه جور معرفی.....معرفی دوربین های جدید به عموم مردم...بعد که اسمی در کرد اون دوربین ها رو تو گوشی های دیگه هم به کار می برن...من باور نمی کنم دوربین پی 1 یا دبلیو 960 نسبت به کا 800 پس رفت داشته باشه...یعنی هیچ جا این کار رو نمی کنن...یا یه امکان جدیدی رو نمیگذارن یا اگه میگذارن سعی می کنن بهترینش رو بگذارن....ضمن اینه کا 800 هم فروشش رو تا حالا کرده هم با توجه به قیمتش باز هم مشتری خودش رو حفظ می کنه...دلیلی نداره به خاطرش مشتری های اینده این گوشی های نامی رو از دست بدن(الان دوستمون میاد پیام اخلاقی میده لطفا از نوشتن طومار خودداری کنید
![]()
)
شاد باشید![]()
در مورد مقایست درسته عکسایه w810 رو خودم با گوشی یکی از دوستام مقایسه کردم 810 موفق تر بود ( همزمان از یه منظره عکس گرفتیم عکسایه K750 رو به زردی میزد ولی w810 نه )ببین با قسمت دوم حرفات که قرمز نشون دادم موافقم...اما با خط ابی چندان موافق نیستم....چون همون طوری که یکی از دوستانم اشاره کرد..نومنش رو تو کا 750 قبلا سراغ داریم که به شهادت خیلی ها و خیلی سایت های معتبر کیفیت عکس 810 از کا 750 حتی بهترم هست که کمتر از اون نیست.....
این اشتباه رو نکنید که سری کا بهترین دوربین ها رو دارن.....سری کا یه جور سمبله...یه جور معرفی.....معرفی دوربین های جدید به عموم مردم...بعد که اسمی در کرد اون دوربین ها رو تو گوشی های دیگه هم به کار می برن...من باور نمی کنم دوربین پی 1 یا دبلیو 960 نسبت به کا 800 پس رفت داشته باشه...یعنی هیچ جا این کار رو نمی کنن...یا یه امکان جدیدی رو نمیگذارن یا اگه میگذارن سعی می کنن بهترینش رو بگذارن....ضمن اینه کا 800 هم فروشش رو تا حالا کرده هم با توجه به قیمتش باز هم مشتری خودش رو حفظ می کنه...دلیلی نداره به خاطرش مشتری های اینده این گوشی های نامی رو از دست بدن (الان دوستمون میاد پیام اخلاقی میده لطفا از نوشتن طومار خودداری کنید )
ولی من نه اینجوری فکر نمیکنم ! بعید میدونم سونی دوربینی بهتر ( یا حتی در همون حد K800 ) روی P1 یا w960 بذاره! البته یه سری عکس دیدم که میگفتن با دوربین w960 گرفته شده که کیفیت عکساش از K800 پایینتر بود ولی چون منبع اصلیش gsmarena یا موبایل ریویو و سایتهای معتبر نبودن زیاد نمیشه روش حساب کرد ضمن اینکه باید نسخه ینهایی گوشی وارد بازار شه ) به هر حال باید وایسیم تا یه سایت معتبر رویو واسه دوربین این گوشیا بده یا به بازار بیان و ببینیم چند مرده حلاجن !من باور نمی کنم دوربین پی 1 یا دبلیو 960 نسبت به کا 800 پس رفت داشته باشه
نه اینطوری نیست بستگی به قیمت گوشی داره و هدف تولید کننده از عرضه ی این گوشیو موارد دیگه بارها شده که گوشی های برندهای مختلف از سری های قبلیشون از نظر امکانات یا ... پایینتر بودن مثلا W850 از خیلی از سری های قبلیش دوربین ضعیف تری داره و سونی امکان اوتو فکوس رو توش نذاشته ! البته این فقط یه مثال بود ! میشه N93 رو با N73 مقایسه کرد ( البته با اختلاف زمانی کمی به بازار اومدن ! ) ولی به هر حال N93 با اون همه ادعای دوربین و کارل زایس و زوم اپتیک و قیمت بالا و ... نتونست موفقیت N73 رو تو عکس تکرار کنه ! هر چند بعید میدونم اکثر گوشی های 3 مگی که نوکیا تو آینده بزنه به N73 برسن !یا یه امکان جدیدی رو نمیگذارن یا اگه میگذارن سعی می کنن بهترینش رو بگذارن
خیلی داره از این تاپیک و کسایی که توش پست میدن خوشم میاد
به این میگن یه تاپیک تخصصی
ممنون بچه ها
ادامه بدید
داریم استفاده میکنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)