ببین دوست عزیز با کلیت صحبت هات تا حدی موافقم....اما شما نمی تونی عادت های رفتاری کل یک کشور رو مورد سوال قرار بدی و زیز سوال ببری
.gif)
...هر کسی بنا به تناسب محیطی که توش قرار داره به چیزهای خاصی توجه می کنه...اگه اون محیط ایجاب کنه شما یه گوشی با صدای بالا داشته باشید...کسی نمی تونه اونو زیر سوال ببره...خود من...تمام تفریحم یه سالن بیلیارده که هر چند روز یه بار دوستها با هم میشینیم اهنگ های هم دیگه رو گوش میدیم و هر کدوم قشنگ بود رو به هم میدیم....خوب پس واسه من خیلی بلندی صداش مهمه...من که نمی تونم بگم بچه ها یکی یکی هندزفری بزارید تو گوشتون...اخه مال من کیفیت صدا داره نه بلندی صدا!!!...
بعدشم...این عادت رفتاری جامعه ی م دلیل های خیلی روشنی داره...فکر می کنید این کار من و دوستام که می شه به کل کشور تعمیمش داد یه فرهنگ نادرسته؟چرا؟چونکه خارجی ها این کار رو نمیکنن اگه ماها کنیم اشتباهه؟نه اقا اونجا اصلا ارتباط دوستانه و عاطفی دیگه وجود نداره که بخواد این مسائلم در پی داشته باشه..حتما اگه بخوا واسه دوستشون چیزی بلوتوث کنن ازش پول می خوان!!!
.gif)
بعدشم یه دلیل این کار ما ایرانیا اینه که اینترنت پر سرعت نداریم..اگه داشتیم خودمون می شنستیم تو خونه اهنگ های جدید و می گرفتیم نه اینکه مجبور شیم بریم تو فضای باز کنار دوستامون و صدا رو تا اخر زیاد کنیم ..گوشی رو هم تازه بغل گوشمون بگیریم تا اخر صدای اهنگ رو بشنویم
من به اون معدود ادمهایی که عقده دارن و تو هر جایی اهنگ با اخرین ولوم رو دوست دارن بذارن تا بگن..اره من گوشیم فلانه کار ندارم...همه که اینجوری نیستن..من خودم اینها رو گفتم..اینم بگم...حتی تو مهمونی ها به خاطر احترام به بقیه گوشیمو رو سایلنت میگذارم تا صدای زنگش کسی رو اذیت نکنه
و در نهایت..از تمامیه این مسائل بگذریم...حتی اگه اینها هم نبود...باز هم بلندی همراه کیفیت یه فاکتور بسیار مهمه...واسه همینه اینقدر مورد توجه قرار میگیره....شما میرید مسافرت....یه جا می شینید کنار خانواده دوست دارین یه موزیک ملایمی بگذارید کنار خانواده.. و لذت ببرید....یه واکمن اندازه ی یه کتاب بهتره یا داشتن یه گوشی با صدای بلند؟..از جیبتون در میارید و اهنگ و میگذارید و همه هم قشنک اهنگ رو می شنون....
نکنه می خواهید بگید....همگی بیایی جلو با هم از تو هندزفری گوش بدیم!!!اخه گوشیم کیفیت داره نه ولوم!!!
ببخشید زیاد حرف زدم..صولا خلاصه حرف زدن و بلد نیستم...ضمن اینکه این حرفها رو لازم دیدم بگم..چون احساس کردم داره علاقه های خیلای هامون زیر سوال برده می شه...اونم به اشتباه!!!!
اما در باره 960:فکر می کنم باید شبیه 950 باشه..کمی بیشتر...اما بی شک یکی از بلند ترین صدا ها رو با 910 دوستان تجربه خواهند کرد..چون این گوشی فقط داره میاد که نام 900 رو زنده کنه
شاد باشید
.gif)