تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 21 اولاول ... 81415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 210

نام تاپيک: انتظارات به پایان رسید !! دو گوشی سری دبلیو معرفی شدند (دبلیو 960 و دبلیو 910 )

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببین دوست عزیز با کلیت صحبت هات تا حدی موافقم....اما شما نمی تونی عادت های رفتاری کل یک کشور رو مورد سوال قرار بدی و زیز سوال ببری ...هر کسی بنا به تناسب محیطی که توش قرار داره به چیزهای خاصی توجه می کنه...اگه اون محیط ایجاب کنه شما یه گوشی با صدای بالا داشته باشید...کسی نمی تونه اونو زیر سوال ببره...خود من...تمام تفریحم یه سالن بیلیارده که هر چند روز یه بار دوستها با هم میشینیم اهنگ های هم دیگه رو گوش میدیم و هر کدوم قشنگ بود رو به هم میدیم....خوب پس واسه من خیلی بلندی صداش مهمه...من که نمی تونم بگم بچه ها یکی یکی هندزفری بزارید تو گوشتون...اخه مال من کیفیت صدا داره نه بلندی صدا!!!...
    بعدشم...این عادت رفتاری جامعه ی م دلیل های خیلی روشنی داره...فکر می کنید این کار من و دوستام که می شه به کل کشور تعمیمش داد یه فرهنگ نادرسته؟چرا؟چونکه خارجی ها این کار رو نمیکنن اگه ماها کنیم اشتباهه؟نه اقا اونجا اصلا ارتباط دوستانه و عاطفی دیگه وجود نداره که بخواد این مسائلم در پی داشته باشه..حتما اگه بخوا واسه دوستشون چیزی بلوتوث کنن ازش پول می خوان!!! بعدشم یه دلیل این کار ما ایرانیا اینه که اینترنت پر سرعت نداریم..اگه داشتیم خودمون می شنستیم تو خونه اهنگ های جدید و می گرفتیم نه اینکه مجبور شیم بریم تو فضای باز کنار دوستامون و صدا رو تا اخر زیاد کنیم ..گوشی رو هم تازه بغل گوشمون بگیریم تا اخر صدای اهنگ رو بشنویم

من به اون معدود ادمهایی که عقده دارن و تو هر جایی اهنگ با اخرین ولوم رو دوست دارن بذارن تا بگن..اره من گوشیم فلانه کار ندارم...همه که اینجوری نیستن..من خودم اینها رو گفتم..اینم بگم...حتی تو مهمونی ها به خاطر احترام به بقیه گوشیمو رو سایلنت میگذارم تا صدای زنگش کسی رو اذیت نکنه
    و در نهایت..از تمامیه این مسائل بگذریم...حتی اگه اینها هم نبود...باز هم بلندی همراه کیفیت یه فاکتور بسیار مهمه...واسه همینه اینقدر مورد توجه قرار میگیره....شما میرید مسافرت....یه جا می شینید کنار خانواده دوست دارین یه موزیک ملایمی بگذارید کنار خانواده.. و لذت ببرید....یه واکمن اندازه ی یه کتاب بهتره یا داشتن یه گوشی با صدای بلند؟..از جیبتون در میارید و اهنگ و میگذارید و همه هم قشنک اهنگ رو می شنون....
    نکنه می خواهید بگید....همگی بیایی جلو با هم از تو هندزفری گوش بدیم!!!اخه گوشیم کیفیت داره نه ولوم!!!

ببخشید زیاد حرف زدم..صولا خلاصه حرف زدن و بلد نیستم...ضمن اینکه این حرفها رو لازم دیدم بگم..چون احساس کردم داره علاقه های خیلای هامون زیر سوال برده می شه...اونم به اشتباه!!!!

اما در باره 960:فکر می کنم باید شبیه 950 باشه..کمی بیشتر...اما بی شک یکی از بلند ترین صدا ها رو با 910 دوستان تجربه خواهند کرد..چون این گوشی فقط داره میاد که نام 900 رو زنده کنه

شاد باشید
    دوست عزیز من هم همچین ادمی نیستن.ولی دیگه نمیام یه طومار بنویسم که اقا این حرف چیه نوشتی و از این جور حرفا.

مسلما دوستمون منظورش با شما نبود که توی مهمونی به احترام بزرگترها گوشیت و سر سایلنت میزاری.

بهت بر نخوره ولی فکر کنم جنبه هم بد چیزی نیست

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دینگ دینگ کاظم خان وارد میشه.
    عزیزم کیفیت کا800 بالا هستش ولی این مقایسه ای که شما میکنی اصلا منصفانه نیستش چون به هر حال اون دو گوشی که مقایسه کردی واکمن هستن.و قیمت هر جفتشون از کا800 بالاتر.
    کا800 با دوربین مناسب با صدای خوب به نظرم از دبلیو 850 بیشتر می ارزه.
    شما برو کیفیت این گوشی رو با سایر گوشیها مقایسه کن مثلا با 3250 با ان72 یا دی 820 یا .... دیگه.
    تاييد ميشه.

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دینگ دینگ کاظم خان وارد میشه.
    عزیزم کیفیت کا800 بالا هستش ولی این مقایسه ای که شما میکنی اصلا منصفانه نیستش چون به هر حال اون دو گوشی که مقایسه کردی واکمن هستن.و قیمت هر جفتشون از کا800 بالاتر.
    کا800 با دوربین مناسب با صدای خوب به نظرم از دبلیو 850 بیشتر می ارزه.
    شما برو کیفیت این گوشی رو با سایر گوشیها مقایسه کن مثلا با 3250 با ان72 یا دی 820 یا .... دیگه.
    خوب حالا
    نسبت به سری کا کیفیتش خوبه

ولی از دابلیو 850 بیشتر نمی ارزه

اینجا کل کل گوشی های دیگه رو نکنیم بهتره

بچه ها
    به نظرتون دوربین w960 قابل رقابت با دوربین k800 خواهد بود؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب حالا
    نسبت به سری کا کیفیتش خوبه

ولی از دابلیو 850 بیشتر نمی ارزه

اینجا کل کل گوشی های دیگه رو نکنیم بهتره

بچه ها
    خير.
    تنظيمات k800بسيار حرفه اي تر از w960هست! البته اين گوشي كمرافون نيست ونبايد ازاون انتظار زيادي داشته باشيم!
    فكر كنم عكس 960در حد p1باشه كه توي جي اس ام آرنا وجود داره.

پروفشنال Old Owl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    In The Wake Of Poseidon

پيش فرض

بچه ها
    100%
    الان به نظر شما دوربین 2 w800 با دوربین 2 k750 قابل رقابت نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز.

بهت بر نخوره ولی فکر کنم جنبه هم بد چیزی نیست
    100% باهات موافقم
    در ضمن اون یه بحث مقطعی بود که نتیجه گیری کردیم و تموم شد...دامن زدن بهش جز انحراف تاپیک راه به جایی نمی بره....
    بهت بر نخوره ولی تاپیک رو به انحراف نکش
    دیگه هم این بحث رو دنبال نمی کنم
    بحث و عنوان این تاپیک یه چیز دیگه ایی هست

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

خير.
    تنظيمات k800بسيار حرفه اي تر از w960هست! البته اين گوشي كمرافون نيست ونبايد ازاون انتظار زيادي داشته باشيم!
    فكر كنم عكس 960در حد p1باشه كه توي جي اس ام آرنا وجود داره
    دقیقا ... ضمن اینکه سونی نمیاد مثلا سری K خودش رو با قرار دادن دوربینایه مشابه تو سری های دیگه کم اهمیت ( یا حتی نابود ) کنه ... یا مثلا نمیاد کیفیت صدای سری w رو تو سری های دیگه بذاره !
    البته مسلما شما با دوربین خوب و قابل قبولی تو w960 مواجه خواهید بود همونطور که از سونی انتظار میره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دقیقا ... ضمن اینکه سونی نمیاد مثلا سری K خودش رو با قرار دادن دوربینایه مشابه تو سری های دیگه کم اهمیت ( یا حتی نابود ) کنه ... یا مثلا نمیاد کیفیت صدای سری w رو تو سری های دیگه بذاره !البته مسلما شما با دوربین خوب و قابل قبولی تو w960 مواجه خواهید بود همونطور که از سونی انتظار میره !
    ببین با قسمت دوم حرفات که قرمز نشون دادم موافقم...اما با خط ابی چندان موافق نیستم....چون همون طوری که یکی از دوستانم اشاره کرد..نومنش رو تو کا 750 قبلا سراغ داریم که به شهادت خیلی ها و خیلی سایت های معتبر کیفیت عکس 810 از کا 750 حتی بهترم هست که کمتر از اون نیست.....
    این اشتباه رو نکنید که سری کا بهترین دوربین ها رو دارن.....سری کا یه جور سمبله...یه جور معرفی.....معرفی دوربین های جدید به عموم مردم...بعد که اسمی در کرد اون دوربین ها رو تو گوشی های دیگه هم به کار می برن...من باور نمی کنم دوربین پی 1 یا دبلیو 960 نسبت به کا 800 پس رفت داشته باشه...یعنی هیچ جا این کار رو نمی کنن...یا یه امکان جدیدی رو نمیگذارن یا اگه میگذارن سعی می کنن بهترینش رو بگذارن....ضمن اینه کا 800 هم فروشش رو تا حالا کرده هم با توجه به قیمتش باز هم مشتری خودش رو حفظ می کنه...دلیلی نداره به خاطرش مشتری های اینده این گوشی های نامی رو از دست بدن (الان دوستمون میاد پیام اخلاقی میده لطفا از نوشتن طومار خودداری کنید )
    شاد باشید

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

ببین با قسمت دوم حرفات که قرمز نشون دادم موافقم...اما با خط ابی چندان موافق نیستم....چون همون طوری که یکی از دوستانم اشاره کرد..نومنش رو تو کا 750 قبلا سراغ داریم که به شهادت خیلی ها و خیلی سایت های معتبر کیفیت عکس 810 از کا 750 حتی بهترم هست که کمتر از اون نیست.....
    این اشتباه رو نکنید که سری کا بهترین دوربین ها رو دارن.....سری کا یه جور سمبله...یه جور معرفی.....معرفی دوربین های جدید به عموم مردم...بعد که اسمی در کرد اون دوربین ها رو تو گوشی های دیگه هم به کار می برن...من باور نمی کنم دوربین پی 1 یا دبلیو 960 نسبت به کا 800 پس رفت داشته باشه...یعنی هیچ جا این کار رو نمی کنن...یا یه امکان جدیدی رو نمیگذارن یا اگه میگذارن سعی می کنن بهترینش رو بگذارن....ضمن اینه کا 800 هم فروشش رو تا حالا کرده هم با توجه به قیمتش باز هم مشتری خودش رو حفظ می کنه...دلیلی نداره به خاطرش مشتری های اینده این گوشی های نامی رو از دست بدن (الان دوستمون میاد پیام اخلاقی میده لطفا از نوشتن طومار خودداری کنید )
    در مورد مقایست درسته عکسایه w810 رو خودم با گوشی یکی از دوستام مقایسه کردم 810 موفق تر بود ( همزمان از یه منظره عکس گرفتیم عکسایه K750 رو به زردی میزد ولی w810 نه )

من باور نمی کنم دوربین پی 1 یا دبلیو 960 نسبت به کا 800 پس رفت داشته باشه
    ولی من نه اینجوری فکر نمیکنم ! بعید میدونم سونی دوربینی بهتر ( یا حتی در همون حد K800 ) روی P1 یا w960 بذاره! البته یه سری عکس دیدم که میگفتن با دوربین w960 گرفته شده که کیفیت عکساش از K800 پایینتر بود ولی چون منبع اصلیش gsmarena یا موبایل ریویو و سایتهای معتبر نبودن زیاد نمیشه روش حساب کرد ضمن اینکه باید نسخه ینهایی گوشی وارد بازار شه ) به هر حال باید وایسیم تا یه سایت معتبر رویو واسه دوربین این گوشیا بده یا به بازار بیان و ببینیم چند مرده حلاجن !

یا یه امکان جدیدی رو نمیگذارن یا اگه میگذارن سعی می کنن بهترینش رو بگذارن
    نه اینطوری نیست بستگی به قیمت گوشی داره و هدف تولید کننده از عرضه ی این گوشیو موارد دیگه بارها شده که گوشی های برندهای مختلف از سری های قبلیشون از نظر امکانات یا ... پایینتر بودن مثلا W850 از خیلی از سری های قبلیش دوربین ضعیف تری داره و سونی امکان اوتو فکوس رو توش نذاشته ! البته این فقط یه مثال بود ! میشه N93 رو با N73 مقایسه کرد ( البته با اختلاف زمانی کمی به بازار اومدن ! ) ولی به هر حال N93 با اون همه ادعای دوربین و کارل زایس و زوم اپتیک و قیمت بالا و ... نتونست موفقیت N73 رو تو عکس تکرار کنه ! هر چند بعید میدونم اکثر گوشی های 3 مگی که نوکیا تو آینده بزنه به N73 برسن !

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خیلی داره از این تاپیک و کسایی که توش پست میدن خوشم میاد
    به این میگن یه تاپیک تخصصی
    ممنون بچه ها
    ادامه بدید
    داریم استفاده میکنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •