جدا کسی به این تاپیک سر نمی زنهمشکل من اینه که می خوام فیلم کوتاه نشه و سایز تصویر مثل خود دی وی دی در بیاد.![]()
جدا کسی به این تاپیک سر نمی زنهمشکل من اینه که می خوام فیلم کوتاه نشه و سایز تصویر مثل خود دی وی دی در بیاد.![]()
راست میگه یعنی کسی نیست به سوالات جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
AutoGK تا نسخه 2.45 که توانایی تفکیک multiple PGCs یا همین مورد شمارو نداشت. در 2.55 هم فکر نکنم باشه. نتیجه اش هم میشه تبدیل کل زمان مربوط به اون IFO که باهاش برخورد کردید. یکی از راه های مناسب اینه که با Nero Recode بخش Compile DVD گزینه Import فیلمتون رو وارد کنید و اون رو بدون کاهش حجم و با کیفیت اصلی دوباره ذخیره کنید. همه PGC ها تفکیک میشن و برای هر کدوم یک IFO مجزا ساحته میشه. حالا می تونید براحتی با AutoGK تبدیل کنید.
[quote=mehdi_brg;3882712]در Advanced Settings گزینه Output Resolution Settings رو روی Fixed بزارید و اندازه تصویر DVD اصلی رو وارد کنید. معمولا 720 هست اما میتونه مقادیر دیگری مثل 704 و حتی 320 هم باشه. انتخاب گزینه Target Quality هم در بخش تعیین اندازه فایل باعث میشه گزینه Auto دیگه اندازه تصویر رو کاهش نده.
مشکل من اینه که می خوام فیلم کوتاه نشه و سایز تصویر مثل خود دی وی دی در بیاد.
موفق باشید.
واسه من اون فایل اولی رو پیدا نمیکنه که بعدش بخام مشخص کنم کل چپترها رو ریپش کنه.مشکل چیه؟ چند تا دی وی دی هم تست کردم نداشت.ارور میده VoB files not found
فایل IFO رو باید انتخاب کنی.
مشکل اینه که چیزی IFOداشته باشه نیست تو هیچ کدوم از dvdهام
سلامیکی از راه های مناسب اینه که با Nero Recode بخش Compile DVD گزینه Import فیلمتون رو وارد کنید و اون رو بدون کاهش حجم و با کیفیت اصلی دوباره ذخیره کنید. همه PGC ها تفکیک میشن و برای هر کدوم یک IFO مجزا ساحته میشه. حالا می تونید براحتی با AutoGK تبدیل کنید.
میگم ممکنه اون قسمتی که سبز کردم را یه توضیح مفصل و کامل بدید
چون یه نقطه ضعفه این برنامه هست و باید آموزش راه حلش هم مثل آموزش خودش کامل باشه!
ممنون
موفق باشید
Last edited by silent-assassin; 06-08-2009 at 10:20.
سلام دوستان
من خودم مشغول کار با Nero Recode شدم و یه چیزایی هم ساختم حالا اشکالاتم را میگم:
اولا محصول نهایی بدون منو هست و فقط پشت سر هم چند قسمت سریال را پخش میکنه
دوما فقط اولین زیرنویس فارسی را AutoGk شناسایی میکنه
سوما همون زیرنویس را هم نمیتونه به فیلم بپچسبونه(تو پوشه Temp میره اما به فیلم نمیچسبه)
فکر میکنم این اشکالات برمیگرده به همون کار غلط با Nero Recod
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
وقتی فلدر VIDEO_TS مربوط به DVD رو Import می کنید کادری نمایش داده میشه که بخش های مختلف DVD رو می تونید انتخاب کنید. با Ctrl یا Shift همه بخشهارو Select یا آبی کنید تا کل DVD وارد بشه. این بخش ها که با توجه به نوعشون دسته بندی شدن شامل منو هم میشه. اگر بیش از یک نوع صدا (مثلا AC-3 448 و DTS) هم موجود باشه پایین می تونید انتخاب کنید.
با Nero Ultra 8.3.6.0 بصورت فوق هست. وقت کنم Nero Ultra 9.4.13.2b رو هم نصب می کنم تا ببینم مراحل چه تغییری کرده.
ببخشید این سوال رو اینجا می پرسم جای بهتری پیدا نکردم
سوال : آیا میشه فقط زیر نویس یه DVD رو ازش جدا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)