من فكر اونارو كردم فقط شخصيتهارو بهم بگين و ديالوگارو تامن تنزيمش كنم . بعد مي گم كي صداي كي در بياره . سگ و گرگ اينارو ديشب آماده كردم .
بله
خیر
بی نظر هستم
من فكر اونارو كردم فقط شخصيتهارو بهم بگين و ديالوگارو تامن تنزيمش كنم . بعد مي گم كي صداي كي در بياره . سگ و گرگ اينارو ديشب آماده كردم .
Last edited by Harvest_Moon_Iman; 10-06-2007 at 00:27.
برنامه نوسي چيشد . جور نشد بچه هاي تبليقات چي كار ميكنن
من يه سري آهنگ آماده كردم نمي دونم مي خوره يا نه . لطفا ديالوگ يا برنامه را برام خصوصي بفرست تا منم كاراي رو انجام بدم
دستتون درد نکنه دیگه یعنی ما حیونیم دیگه نه؟؟فقط احتمالا زوزه ی سگ و گرگ لازم داریم.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شوخی کردم
خداییش صدای گرگو هستم اتاق داریک میکنم از نوع خفنش میرم دیالوگم شاید کمک کنم ولی بدرتتون نوخورم صدام نازک بید g4meh4ker صدامو شنیده!
خودت نظر بده!
گیم هکر خصوصیت بدستم رسید ممنون و اینکه عالی بود منتها قسمت اول بازی رو یه جوری تنظیم کنید که از همون جایی که می خواد فرار کنه شروع بشه من می دم دراگون شخصیت رو بسازه و بعد مدلشو به بچه های دیگه می دم دربیارن
در ضمن از همه مهمتر اینکه آقایون هر کس سر کاری که واسش معین شده کار کنه اگه وقت زیاد میاره به دیگران کمک کنه
آقای هاروست مون هنوز واسه ساخت صدا زوده تا چند روز دیگه در مورد ساخت صدا با شما صحبت میشه امام بکستو چک کن
آقای گوگولی مگولی کار تبلیغات بکجا رسید
بکستو چک کن
اين استلا يعني چه من خوب بلدم با صدا كاركنم ولي با استلاعات غلوبه سلومبه آشنا ني ستم
در رمن من يه سري صدا آماده كردم و آمادم اگه خدابخاد همه چي داره خوب پيش ميره
بابا یعنی صندوق پستیتو که خصوصی میگیری پیغام خصوصی
آقایون به چندتا برنامه نویس نیاز داریم اصلا برنامه نویس نداریم اگه تونستید برید به چند نفر پیشنهاد همکاری بدید منتها بگید موتور بازی هنوز انتخاب نشده چون می خوایم موتور قوی انتخاب کنیم در ضمن همه قسمتها خوب کار می کنن منتها این بخش تبلیغات کاراش اصلا معلوم نیست آقای گوگولی مگولی کجایید در ضمن تا فردا یا پس فردا یه سری قانونهایی واسه تیم مشخص می کنم و به همه می گم
بچه ها فکر نمی کنید دیگه زمان این رسیده که یه اسم واسه بازی انتخاب کنید 18 صفحه بازی ساختیم بدون اسم
اوناي گفتي آماده كردم بجز 3 تا تا فردا يا پسفردا همه آماده ميشن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)