تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 29 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 281

نام تاپيک: همه چیز درباره موسیقی راک و آلترناتیو

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SPIRIT PALST III ، شما بهتره بری همون متالتو گوش بدی ... هر وقت اینجا نظر دادی اعصاب مارو بهم ریختی ...
    کاملا با Rock_.._Magic موافقم ... اینکه اسطوره فقط اسطورس .. میشه بهش احترام گذاشت ولی زمان داره میگذره و همه چیز داره تغییر میکنه ... جهت فکری هر بندی مخصوص دوره خودشه ... شما بند های دهه 90 رو با الان مقایسه میکنی ! کاملا اشتباس ... بله به نظر من دیو خدای راک هست .. اما تصور من از راک چیزی نیست که شما داری ...

شما فقط خودتونو به گروه های خذ و خیل دهه 80 - 90 محدود میکنی ما من با هر گروهی که حتی همین دیروز هم تشکیل شده باشه و کارش درس باشه حال میکنم ... کاری ندارم سابقش چیه ... تعصب هم روی هیچ گروهی ندارم ... چون تعصب آدمو محدود میکنه ... مث شما که خودتو به 4 تا گروه محدود کردی و میخوایهمرو با اونا مقایسه کنی ...

یه چیزی رو هم یادآور بشم که الان سال 2007 هست ... یادت نره ...

راستی یادم رفت بگم ..... دیو خدای راکه ... دیو خدایی در میان مردانه ...

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

SPIRIT PALST III ، شما بهتره بری همون متالتو گوش بدی ... هر وقت اینجا نظر دادی اعصاب مارو بهم ریختی ...
    کاملا با Rock_.._Magic موافقم ... اینکه اسطوره فقط اسطورس .. میشه بهش احترام گذاشت ولی زمان داره میگذره و همه چیز داره تغییر میکنه ... جهت فکری هر بندی مخصوص دوره خودشه ... شما بند های دهه 90 رو با الان مقایسه میکنی ! کاملا اشتباس ... بله به نظر من دیو خدای راک هست .. اما تصور من از راک چیزی نیست که شما داری ...

شما فقط خودتونو به گروه های خذ و خیل دهه 80 - 90 محدود میکنی ما من با هر گروهی که حتی همین دیروز هم تشکیل شده باشه و کارش درس باشه حال میکنم ... کاری ندارم سابقش چیه ... تعصب هم روی هیچ گروهی ندارم ... چون تعصب آدمو محدود میکنه ... مث شما که خودتو به 4 تا گروه محدود کردی و میخوایهمرو با اونا مقایسه کنی ...

یه چیزی رو هم یادآور بشم که الان سال 2007 هست ... یادت نره ...

راستی یادم رفت بگم ..... دیو خدای راکه ... دیو خدایی در میان مردانه ...

نمی دونم چه جوری جواب بدم.میشه جوابهای متفاوتی داد........
    یه نکته اینکه: احتمالا منظورت : دهه 70-90 بوده. این هم در نوع خودش جالبه که یه راکر ندونه جیم موریسون و سید برت برای دهه 70 بودن نه 80.

شاید فقط اشاره به این نکته کافی باشه که: فکر کنم اگه مسئله ای که در بحث با Rock magic مطرح شد کامل بشه تکلیف اینجور اختلافات هم مشخص بشه...در مورد حرفهای شما هم من که دقیق نمی تونم جوابی بدم چون که تا اونجایی که من سر در آوردم خوب حرفهای شما که چیزی رو ثابت نمی کنه. من که به شخصه نمی تونم بپذیرم که به عنوان مثال در موسیقی و به طور مشخص راک حالا چون نیم قرن تاریخ داره و هنوز هم ادامه داره پس باید به تمام گروه هایی که قبلا بودن و در آینده خواهند بود اعتقاد داشت و بهشون علاقه مند بود...من به شخصه نمی تونم چنین مزاجی داشته باشم چون دچار سوء هاضمه میشم.به هر حال اون نکته ای که من از حرفهای شما برداشت کردم این بود ......من که فکر می کنم صحبت هاتون یه سری کلی گویی و پراکنده گویی بود که من نمی دونم دقیقا چه جوابی بدم.....منظورم اینه که با حرفاتون خواستید چه چیزی رو ثابت کنید من که درکتون نمی کنم.....

در مورد جمله اولی که گفتی هم باید بگم : هیچ مشکلی نیست اگه Rock..magic خواستن اون بحث تموم کنیم یا نکنیم من بعد از تموم شدن بحثم نیازی نمی بینم دیگه بیشتر بحث کنم ... علاقه به بحث کردن ندارم اگه هم به پست هام دقت کنید فقط اومدم به چند تا نکته اشاره کردم که بحث پیش اومد که تازه من هم شروعش نکردم من فقط خواستم جواب Rock .magic رو بدم. هیچ وقت هم علاقه ای به ادامه دادن بحث با فرد یا افرادی رو که به لحاظ فکری قبولشون نداشتم رو ندارم. چه تو پست متال چه راک چه هر جای دیگه....
    اگه دوستان خواستن چیزی بگن که من جواب می دم وگرنه همونطور که گفتم علاقه ای به بحت ندارم....
    می رم متال که نه Dead ام رو گوش می دم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

این چه طرزه حرف زدن با یه بچه 17 سالس.ها ..سرم گیج رفت !!
    ببینید به نظره من موزیک همون قدر که با آدم ارتباط برقرار کنه کافیه..حالا من موسیقی راک و متال رو با توجه به هیاجانات و روحیاتم دوست دارم پس فقط سمته این موزیک میچرخم..من به این گروها و افرادی که اشاره کردید عشق می ورزم و عاشقه موزیکشونم ولی نمیتونم از موزیکه افراد فعال حال بگزرم ..من عاشقه گروه a perfect Cirle هستم وهمون قدر که شما این گروها حال حاضر رو قبول ندارید بر اساس ایدئولوژی خودتو من بی نهایت این گروه رو دوست دارم..من اولویته اولم مبتذل نبودن اشعار و کلیپ های گروه هست..یعنی استفاده نکردن بیش از انداره از کلمات ---- و نشون دادن زن برای جلبه توجه نه چیزه دیگه!!و این خودش بحثه تجاری بودن رو هم پیش میکشه که یعنی موزیک ساختن فقط برای پول ..که گروهای مورده علاقه من به شدت کارهای حسی رو ارائه می کنن و حالت پاپ رو هم ندارن که هر کسی گوش کرد خوشش بیاد!!و من نه منکره قدرت و بزرگی گروهای دهه های 70 80 90 هستم بلکه اونا میپرستم و دلیل نمیدونم که کارهای جدید رو گوش نکنم و چرت بدونم!!
    در ضمن دوست دارم شما رو بیشتر تو تاپیکه راک و تاپیکه متال ببینم !

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

..
    این هم برای دوست محترم linkin park تا جبرانی باشه برای بهم ریختن اعصابتون....
    راکر و پیروز باشید....

نقل از کتاب: درختان گریان / علی نشاندار(ص 24 )
    " دیو گرول در سال 1995 پس از مرگ کرت کوبین ، فوفایترز را تشکیل داد. در اوایل شایعه بود که کریست نووسایچ نیز به فوفایترز خواهد پیوست،اما کریست در همان سال گروه سوئیت سونتی فایو را تشکیل داد که البته موفقیت چندانی به همراه نداشت.
    دیو گرول از زمانی که در گروه (Scream) کار می کرد و حتی در دوران حضورش در نیروانا مشغول ضبط کارهایش به طور خصوصی بود که بعدها در آلبوم های گروه فوفایترز جای گرفتند.فوفایترز صدای بلند و خشن گیتارهای دیستورشن دار را با ملودی های زیبا تلفیق کرد که همراه سبک پاپ گونه ی آهنگ سازی شان به موفقیت های چشم گیری دست یافت.

در ضمن دوست دارم شما رو بیشتر تو تاپیکه راک و تاپیکه متال ببینم !

فکر کنم تاپیک به روال قبلی خودش ادامه بده بهتره....من هم یه شرح و مقدمه ای برای اصول و مبانی افکار تایپیدم که بی خیال ...ولش .......بحث رو تموم کنیم بهتره.....مهم نیست.....
    به هر حال برای من تایپیک متال و راک P30World تجربه مفیدی بود با همه تلخی ها و اختلافاتش .....
    راکر و متالر و پیروز باشید.....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

این هم برای دوست محترم linkin park تا جبرانی باشه برای بهم ریختن اعصابتون....
    راکر و پیروز باشید....

نقل از کتاب: درختان گریان / علی نشاندار(ص 24 )
    " دیو گرول در سال 1995 پس از مرگ کرت کوبین ، فوفایترز را تشکیل داد. در اوایل شایعه بود که کریست نووسایچ نیز به فوفایترز خواهد پیوست،اما کریست در همان سال گروه سوئیت سونتی فایو را تشکیل داد که البته موفقیت چندانی به همراه نداشت.
    دیو گرول از زمانی که در گروه (Scream) کار می کرد و حتی در دوران حضورش در نیروانا مشغول ضبط کارهایش به طور خصوصی بود که بعدها در آلبوم های گروه فوفایترز جای گرفتند.فوفایترز صدای بلند و خشن گیتارهای دیستورشن دار را با ملودی های زیبا تلفیق کرد که همراه سبک پاپ گونه ی آهنگ سازی شان به موفقیت های چشم گیری دست یافت.

فکر کنم تاپیک به روال قبلی خودش ادامه بده بهتره....من هم یه شرح و مقدمه ای برای اصول و مبانی افکار تایپیدم که بی خیال ...ولش .......بحث رو تموم کنیم بهتره.....مهم نیست.....
    به هر حال برای من تایپیک متال و راک P30World تجربه مفیدی بود با همه تلخی ها و اختلافاتش .....
    راکر و متالر و پیروز باشید.....
    کاملا مخالفه این حرفم..به همراهی سبکی پاپ گونه!!ببیند سبکه پاپ گونه یعنی جیمز بلانت..یعنی مارون 5 ..
    به هر حال موفق باشی شما!!خیلی مجهول اومدی خیلی داغ رفتی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کاملا مخالفه این حرفم..به همراهی سبکی پاپ گونه!!ببیند سبکه پاپ گونه یعنی جیمز بلانت..یعنی مارون 5 ..
    به هر حال موفق باشی شما!!خیلی مجهول اومدی خیلی داغ رفتی

آره منم با به کار بردن اصطلاح پاپ گونه توسط نویسنده کتاب برای گروه هایی که رسما راک محسوب می شن حال نکردم.یه جورایی به آدم بر می خوره. نمی دونم دلیل نویسنده برای به کار بردن این اصطلاح چی بوده؟ چون برای نیروانا هم این اصطلاح رو به کار می بره .....من با شناختی که از موزیک نیروانا دارم و همچنین مطالعه این کتاب البته در چند سال پیش این طور فکر می کنم که به کاربردن اصطلاح "ملودیک" یا حتی"هارمونیک" درست تر باشه.

جمله آخرت هم خیلی جالب و تراژیک بود....تنها چیزی که می تونم بگم اینه که کلا بحث و جدل رو بر سرافکارم بی خیالم.....فقط اگه مطلبی داشتم که به غنی تر شدن دانش موسیقی خودم و دیگران کمکی کنه تایپیک میزارم....البته برام کسب دانش و معلومات در ضمینه هنرو موسیقی و کلا بعد معنوی زندگی سالهاست که دیگه مهم نیست (هر چند که به هرحال مسائل مهمیه)....ولی من در حال حاضر حال هیچی رو توی دنیا ندارم جز Dead ... سالهاست( چهار سال) که دیگه حال خوندن هیچ کتابی رو ندارم !!! ... حدود دو ساله که حال گوش دادن موسیقی رو ندارم!!!! ....و فقط العان حال و حوصله Dead : این پدیده شگفت رو دارم .....من تاکید خواصی روی ژانری از راک و متال ندارم ولی باید به بلک به خاطر حضور Dead در این ژانر ادای احترام کنم.......پیروز باشید.....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب آقا بحث رو تموم کنین ....

بچسبیم به کارمون . من 1 هفته پیش یه آهنگ خدا شنیدم اسمش آدرنالین بود از Gavin Rosdale که خیلی خدا بود ...
    Alternative Rock بود ومیخواستم بدونم اگه بچه ها آهنگای دیگه ای ازش شنیدن بگن چجوریه ؟!

در مورد REM هم موافقم خیلی توپه مخصوصا آهنگ Losing My Religion که خیلی پر معناس ... اگه کسی شعرشو داره بذاره ..

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

دوستان تایپیک بی موضوع شده یه مقدار یا موضوش داره تکراری میشه...
    چطوره چند تا راکر دختر معرفی کنیم و در مورد کاراشون بحث کنیم؟
    خواهشا بعد از این پستم هر راکر دختری که میشناسید بگید و در موردش یه خلاصه توضیحی بدین
    منم میام به زودی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض R E M \ Losing My religion

Life is bigger
    It's bigger than you
    And you are not me
    The lengths that I will go to
    The distance in your eyes
    Oh no I've said too much
    I set it up
    That's me in the corner
    That's me in the spotlight
    Losing my religion
    Trying to keep up with you
    And I don't know if I can do it
    Oh no I've said too much
    I haven't said enough
    I thought that I heard you laughing
    I thought that I heard you sing
    I think I thought I saw you try
    Every whisper
    Of every waking hour I'm
    Choosing my confessions
    Trying to keep an eye on you
    Like a hurt lost and blinded fool
    Oh no I've said too much
    I set it up
    Consider this
    The hint of the century
    Consider this
    The slip that brought me
    To my knees failed
    What if all these fantasies
    Come flailing around
    Now I've said too much
    I thought that I heard you laughing
    I thought that I heard you sing
    I think I thought I saw you try
    But that was just a dream
    That was just a dream

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Rock Magic ممنون ...

فک کنم بهتر باشه در مورد three days grace بیشتر بحث کنیم . خودم اگه وقت شد یه بیو میذارم ...
    الان که چن روزیه فقط این سه تا آهنگشو میگوشم :
    Pain
    Animal I have Become
    Never Too Late

این آخری که خیلی خداس !!! مخصوصا گیتارش ... حتما گوش بدین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •