تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 165 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1649

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث در مورد Play Station 2 (فقط در اینجا)

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان قربون خودت و اطلاعاتت برم ممکنه منو راهنمایی کنی که دقیقا چطوری میشه از روی Flash سیو بازیهایی رو که دانلود کردم بریزم روی Memory Card ؟
    دستت درد نکنه.
    اولا خیلی ممنون
    دوما تو نیاز به 1 کول دیسک داری که از روی کامپیوتر بریزی تو کول دیسک و بعد بریزیش تو مموریت وبعد حال کنی البته رو همه نوع ps2 ای اجرا نمی شه مگه تو باشیو شانست.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سلام . یه چند تا سوال داشتم
    1 _ مموری 8 گیگ من خراب شده یعنی وقتی دستگاه رو بدون سی دی روشن میکنم و مموری داخلش هست میخوام ببینم چند تا سیو دارم و چقدر فضا پر شده وارد قسمت مموری میشه دونه دونه عکس های بازی رو نشون میده و وقتی همه رو نشون داد یهو میپره بیرون ! یعنی اصلا انگار سیو داخلش نیست مثلا من خدا جنگ رو تا اخر رفتم وقتی میخوام از ادامش بیاد یعنی همه امتیازاتو داشته باشم نمیشه میگه سیوی نداری چیکار کنم مموری سالم بشه؟
    2 _ من وقتی مموری رو داخل دستگاه میزارم (سالم) همه نوشته ها به صورت یک زبان دیگه در میاد چیکار کنم درست بشه؟
    3_ یه سوال هم درباره سیو داشتم مثلا من یه بازی رو هم توی سونی 2 دارم هم توی پی سی . من توی پی سی اون رو تا اخر رفتم راهی داره که اون سیو رو به سونی 2 منتقل کنم؟ یعنی به مموری کارتم؟

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

1 _ مموری 8 گیگ من خراب شده یعنی وقتی دستگاه رو بدون سی دی روشن میکنم و مموری داخلش هست میخوام ببینم چند تا سیو دارم و چقدر فضا پر شده وارد قسمت مموری میشه دونه دونه عکس های بازی رو نشون میده و وقتی همه رو نشون داد یهو میپره بیرون ! یعنی اصلا انگار سیو داخلش نیست مثلا من خدا جنگ رو تا اخر رفتم وقتی میخوام از ادامش بیاد یعنی همه امتیازاتو داشته باشم نمیشه میگه سیوی نداری چیکار کنم مموری سالم بشه؟
    2 _ من وقتی مموری رو داخل دستگاه میزارم (سالم) همه نوشته ها به صورت یک زبان دیگه در میاد چیکار کنم درست بشه؟
    3_ یه سوال هم درباره سیو داشتم مثلا من یه بازی رو هم توی سونی 2 دارم هم توی پی سی . من توی پی سی اون رو تا اخر رفتم راهی داره که اون سیو رو به سونی 2 منتقل کنم؟ یعنی به مموری کارتم؟
    تو تنها باید 1 کار بکنی با گیم شارک 2 ps2 مموری کاردت رو فرمت کنی چون ویروس گرفته مال من هم تا به حال این طوری شده و بعد درست می شه واگه دلت نمی خواد پاک کنی بعد مدتی مموری از کار می افته چون تجربه کردم بهت می گم.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قبل فرمت نمیتونه سیو هاشو با کد بریکر نجات بده و روی کول دیسک کپی کنه ؟

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قبل فرمت نمیتونه سیو هاشو با کد بریکر نجات بده و روی کول دیسک کپی کنه ؟

داره خودمونی میشه vigorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Salam.Man ye ps2 va ye memory kharidam.In memory hame chiz save/load mikone be joz god of war1&2!Vaghti mikham save konam "error saving" minevise.Dar zemn dvd ha kar karde hastan.Emkan dare moshkel az dvd bashe?

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

دوست عزيزم
    لطفا فارسي تايپ كنيد

يا حق (:

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

Salam.Man ye ps2 va ye memory kharidam.In memory hame chiz save/load mikone be joz god of war1&2!Vaghti mikham save konam "error saving" minevise.Dar zemn dvd ha kar karde hastan.Emkan dare moshkel az dvd bashe?
    اول اين كه لطف كنيد طبق قوانين فارسي تايپ كنيد

دوم :
    در مورد مشكلتون خوبوقتي دارين ميگيد تمام بازي ها SAVE و LOAD ميشن الا اين 2 تا
    خوب مشخصا مشكل از بازيهاست
    شما سعي كن يك نسخه ديگه از اين 2 تا بازي گير بياري اون ها رو هم امتحان كن خبرشو رو بده

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

در مورد سوال اولت :

اين كه گفتي وقتي ميخواي بازي رو LOAD كنه و ميگه SAVE نداري و اون اتفاق ميافته ممكنه از كارت باشه ممكن هم هست از كنسول باشه بخش MEMORY CRAD
    شما يك بار MEMORY رو FORMAT كن و بعد دوباره SAVE بريز ببين باز هم اين مشكل هست يا نه
    اگه تكرار شد SLOT 2 دستگاه رو هم امتحان كن
    اگه هم تونستي يك MEMORY CARD ديگه از يكي بگير ببين اون هم اينجوري ميشه يا نه
    كه اگه اين موارد هم مشكل داشت احتمالا مشكل از بخش MEMORY CARD دستگاهته

سوال دومت :
    اين موردرو من تا حالا نه ديدم نه شنديم
    نميدونم
    شايد محمدجان درست ميگن در اين مورد

سوال سومت :
    نه همچين چيزي وجود نداره
    چون FORMAT كلي و حجم SVAE بازي هاي PS2 و PC كاملا متفاوته
    متونيد از اينترنت SVAE مخصوص نسخه PS2 اون بازي رو بگيريد و به كارت حافظه انتقال بديد
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه vigorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عذر ميخوام كه فارسي ننوشتم.فونت فارسي سيستمم خراب شده.از اينكه سريع جوابمو داديد هم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •