اين مسيري كه شما گفتيد مال w810 هست.براي w800 و k750 بايد اين مسير رو ايجاد كنيد
fs/tpa/preset/system/menu
اين مسيري كه شما گفتيد مال w810 هست.براي w800 و k750 بايد اين مسير رو ايجاد كنيد
fs/tpa/preset/system/menu
ببخشید من هرچی پلاگین برای far دانلود میکنم کار نمیکنه میشه پوشه پلاگینتو یه جایی اپلود کنی من دانلود کنم .
ممنون میشم اگه بکنید این کار رو.
مگه میشه آخه یعنی منظورت اینه که با xs++ گوشیت روشن میشه وسط کار و با phone xs روشن نمیشه ؟![]()
من به شخصه اولین باره که دارم این مشکل رو می شنوم . در جوابت هم باید بگم جز اون راه حلی که حمید جان
گذاشت هیچ راهی وجود نداره کل بچه های فرم های خارجی تو کفش موندن ..
میگم ویندوزت رو عوض کن ببین درست میشه یا نه. بعد از اینکه ویندوزت رو عوض کردی این usb flash رو
امتحان کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بازم که جواب دادی
این ادرس USB فیلتر هست اگه میشه یه لینک دیگه بدید.
اگر هم ممکن هست براتون لینک جدید ترین XS++ رو که کار میکنه بدید.
تشکرررررررررررررررررررر.
خوب ، برای افزایش تعداد Sms چی ؟
مهدی جان یه تاپیک هم برای اینا ایجاد کن فکر کنم خیلی طرفدار داشته باشه . تو امضات چیزی در این مورد ندیدم .
........................................
این از xs++ که خودم همین الان آزمایش کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
isp شما دیگه خیلی خفنه !!! divshare رو برداشته فیلتر کرده. اشتباه کن من usb رو امتحان کردم درسته .
عزیزم این روش اولا فقط رو گوشی های k750 و w800 کار میکنه . دومآ قدیمی شده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تایپک بگردی پیداش می کنیش .
سومآ گوشیت باید حتمآ سریال اصلی باشه .
تو یکی از فرومهای خارجی دیدم . اموزش رو برای W810 گذاشته بود ! دیگه پیداش نکردم .
اما یه فار پیدا کردم که CID 49 رو کامل ساپورت میکنه . باید تست کنم ببینم با همون روش قدیمی و با این ورژنش میشه دستکاری کرد یا نه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)