تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 356 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

AMD باشه بهتره چون قیمتهاش خیلی پایینه به نسبت کارائیش .
    ولی به نظر شما ایسوس قیمتهاش یه کم گرون نیست؟

یه سوال دیگه به نظر شما کدوم یک از مادربردهای زیر رو بگیرم بهتره(هردوتاشون AMD هستن):

GigaByte: ga-m59sli-s4
    Asus:m2n32-sli deluxe
    قیمت بورد ایسوس 25 تومن گرونتره.

ببخشید این سوال رو اینجا می پرسم به نظر شما دو کارت گرافیک 8600GT رو اگه Sli کرد با 8800GTS برابری می کنه یانه؟(برد رو هم فرض کنین xfx )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض بياين پايين !

بابا دمتون گرم شما ها هم كه همش با main هاي بالاي 100 حال مي كنين ولي اينو بهتون بگم من 15 ساله تو كار سخت افزارم ، خريدارهاي زيادي رو ديدم ، اكثرا نمي تونن اين سيستمهاي فضايي كه شما عزيزان بحثشونو ميكنين بخرن . هنر رفتن و بهترين و گرونترين رو خريدن نيست ، همه مي دونن Asus Commando با قيمت 237000 توميش كولاكه ولي كي ميتونه در مرد Main هاي زير 100 تومن بحث كنه كه به ولله بعضياشون از لحاظ سرعت با همين مادربرداي بالاي 200 برابري ميكنن .

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا دمتون گرم شما ها هم كه همش با main هاي بالاي 100 حال مي كنين ولي اينو بهتون بگم من 15 ساله تو كار سخت افزارم ، خريدارهاي زيادي رو ديدم ، اكثرا نمي تونن اين سيستمهاي فضايي كه شما عزيزان بحثشونو ميكنين بخرن . هنر رفتن و بهترين و گرونترين رو خريدن نيست ، همه مي دونن Asus Commando با قيمت 237000 توميش كولاكه ولي كي ميتونه در مرد Main هاي زير 100 تومن بحث كنه كه به ولله بعضياشون از لحاظ سرعت با همين مادربرداي بالاي 200 برابري ميكنن .
    ایییییییینهههههههه . مرسی

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یه سوال دیگه به نظر شما کدوم یک از مادربردهای زیر رو بگیرم بهتره(هردوتاشون AMD هستن):

ببخشید این سوال رو اینجا می پرسم به نظر شما دو کارت گرافیک 8600GT رو اگه Sli کرد با 8800GTS برابری می کنه یانه؟(برد رو هم فرض کنین xfx )

برد m2n32-sli deluxe از بهترین بردهای AM2 هستش

فکر می کنم Gabana جان هم بردشون همین برده

در مورد کاراییش از ایشون بپرسین

آخر فروم باز zonealarm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ضمنا یادم رفت بگم

sli کردن گرافیک ارزون اصلا ارزش نداره

همیشه تو sli یه کارت قوی خیلی بالاتر از 2 تا کارت متوسط عمل می کنه

2 تا 8600 gt هیچ وقت نمی تونه به قدرت یه 8800 برسه

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مهم اينه كه روش بحث بشه چه رده باقيمت متوسط و پايين و چه رده بالاي 200 و جديدا بالاي 300. اين باعث ميشه كه خريد آگاهانه صورت بگيره... اتفاقا بحث مادربردهاي ارزون قيمت مفصل تر هست چون بسيار متنوع هستند.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

نظر من در مورد مینبرد
    asus m2n32_sli_deluxe
    درمورد vga بیخیال sli شو اولا نمیشه 8800 دومن بیاد یه پاور خوب هم بخری که هزینش از خرید یه 8800 بیشتر میشه تاز به اون پرفورمانس هم نمیرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

ببخشید !!!
    حالا این سوال رو می پرسم: به نظر شما بین گیگابایت مدل GigaByte: ga-m59sli-s5 و Asus:m2n32-sli deluxe کدوم رو انتخاب کنم.(توضیح: هردوشون قیمتشون یکیه و مدل گیگا بایت سایلنت پایپ خیلی خفنی داره)
    درضمن من شنیدم که قیمتهای گیگابایت به نسبت کاراییشون خیلی پایینه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه سوال دیگه: آيا مادربوردی می شناسین که AMD خور باشه و DDR2 800 به بالا باشه(و یا حتی DDR3) چون من به هرسایتی رفتم حداکثرشون همون DDR2 800 بود. ولی چیپستهای جدید اینتل( P35) می تونه DDR3 1333 رو هم ساپورت کنه (بسته به نوع مادربوردش چون مثلا گیگابایت مدلGA-P35C-DS3R هم ddr2 و ddr3 رو ساپورت می کنه ولیGA-P35-DQ6 فقط تا DDR2 1066 رو ساپورت می کنه).

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    abit k9n sli/ultra
    گیر نمیاد بجاش چی بخرم؟
    تقریبا با همون قیمت و کارایی

مرسی

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

Abit KN9 SLI رو مي توني پاساژ ايران پيدا كني . ( طبقه زير همكف از پله ها كه وارد بشي يه مغازه رو به روته كه يه چند تايي داره )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •