از R به R باشه
-
-
سلام
فکر نمی کنم... می تونه R->R هم نباشه..
مثلاً تابع زیر فقط در x=1 پیوسته هستش:
f(x)=x
{1}->R
(منظور آقای ali_manutd_2007 هم همین بود.)
بله متوجه منظورشون شدم ولی من تابعی می خوام که از R به R باشه...
البته جوابو دیگه الان پیدا کردم خودم! مرسی...
شما در مورد مشتق nام توابع مثلثاتي سوال كردي! در مورد SinX بت ميگم چه كار كني، تو مي توني در مورد Cosx هم همين كارو بكني سعي كن چندين بار به تور متوالي از Sin x مشتق بگيري هر بار كه مشتق ميگيري اگه سعي كني تابع مشتقي كه بدست آوردي رو به Sin با كوچكترين كمان تبديك كني به يه نظم خاص ميرسي بعد سعي كن در مورد مشتق Nام يه حدسي بزني مطمئنم كه مي توني حدس بزني و حدستو با استقراء رياضي ثابت كني البه چيزي كه آقا يا خانم َرلوك نوشته درسته اما در روش كه تو الان مي دوني چيزي واسه گفتن نداره، گرچه چيزي كه نوشته به احتمال درسته! ( درسته، به احتمال ) اين در مورد سوال اوولت. ببين، هم منو و شما و هم خدا و پيغمبر در مورد مشتق تركيب دو تابع اين قضيه رو قبول داريم ، نه ؟ If h=fog ==> h'=g' . f' g كه f , g توابع حقيقي بر x اند. تو صورت مسئله دوم گفتي تابع f صعوديه! پس قبول داريم كه مشتقش مثبته. و ادامه دادي تابعg نزوليه، پس در مورد منفي بودن مشتقش يعني g' شك نكن مي خوام بدونم ايا تو الان مي توني با نگاه كردن به برگه اي كه دسته محمده در مورد مشتق تركيب دو تابت يعني صعودي يا نزولي بودن h نظر بدي ؟
تنها به خاطر متناوب بودن تانژانت نیست که این حد وجود ندارد. مثلا در تابع معرفی شده توسط این دوست گرامی، سینوس یا کسیونوس یا حتی عدد یک رو قرار دهید. تمام این موارد تابع متناوب هستند اما حد sinx /x یا cos x /x یا x/1 موجود است.
این حد موجود نیست اما دلیل آن این است که
1) تابع تانژانت بیکران است.
2) تابع تانژانت متناوب است
لازم به ذکر است که نمیتوان حد انرا برابر مثبت یا منفی بینهایت هم در نظر گرفت!
در ضمن برای نوشتن اینگونه فرمولها از برنامههایی نظیر فارسیتک (یا تک یا لتک استفاده میشود.) برای اطلاعات بیشتر در مورد نرمافزار فارسیتک میتواند به وبلاگ زیر مراجعه کنید:
farsitex.blogfa.com
میشه یکی مشتق پذیی روی بازه [a,b] رو برام شرح بده؟
منظورت رو واضح تر بگو لطفاً
دوستان سلام
من چند تا سوال داشتم. اگه کسی می تونه حل کنه، به ما هم بگه لطفا...
ممنون. فعلا...
![]()
جواب اوّلی میشه یک. یعنی مشتق تابع در نقطه ی دو.
در دومی اگر منظور از K ، ثابت h زیر رادیکاله، جواب میشه دو. چون مسئله ی حد نصف قرینه ی مشتق تابع است.
جواب سؤال سوم هم دو میشه. کافیه صورت و مخرج رو ضرب در دو کنیم و چون اگر دلتا ایکس به سمت صفر میل می کنه دو برابرش هم به صفر متمایل می شه. مشتق تابع همانی در دستگاه مختصات دکارتی "F(X)=X" هم میشه یک که دو برابر می کنیم دو بدست می آد.
Last edited by FOAD_N; 04-04-2008 at 17:07.
راستی کسی در مورد انتگرالهای چهارگانه یا بیشتر اطلاعاتی داره؟
Last edited by FOAD_N; 04-04-2008 at 17:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)