تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 18 از 358 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه cyrus3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    guilan

پيش فرض

این همه دانشمند در جهان در باره حیات هوشمند فرا زمینی تحقیق می کنند ( مانند پروژه ستي كه توسط تيمي از دانشمندان راه اندازي شده وتحت حمايت ناسا قرار دارد) حتما دلایلی وجود دارد که این دانشمندان در این رابطه تحقیق می کنند

1- دانشمندان بر اين عقيده اند که پزتوهاي ليزر مي توانند به خوبي امواج راديويي ،حامل پيام هاي ارسالي از ساير ستارگان باشند.تعداد زيادي از آزمايشات اپتيکي پروژه ي ستي در حال اجرا هستند اما قسمتي از پروژه ي ستي به نام "بررسي اپتيکي آسمان " هاروارد که با افتتاح اين تلسکوپ آغاز شده است ،بسيار عظيم تر است.در اين طرح جديد ،تلسکوپ جديد نه تنها چند هزار ستاره بلکه نيمي از کره ي آسمان و ده ها ميليون ستاره را زير نظر خواهد گرفت.پروژه قبلي هورويتز توسط تلسکوپ ۶۱ اينچي دانشگاه هاروارد انجام مي شد و در آن در نور ستارگان به دنبال علائم ليزري جستجو مي کردند
    بودجه ي ۴۰۰ هزار ذلاري ساخت اين تلسکوپ توسط "انجمن آسمان نما" تامين شده است.از آنجا که قدرت تفکيک اين تلسکوپ در حدود ۲ دقيقه ي قوس است و آيينه ي آن دقت کمي دارد ،اين تلسکوپ ۸/۱ متري بسيار کم هزينه ساخته شده است
    اما با اين حال براي انجام اين پروژه بسيار مناسب است.اين تلسکوپ ماموريت مشخصي دارد: جستجو براي نقاط نوراني در آسمان و حتي نقاطي که با تابش چند فوتون و در مدت يک ميلياردم ثانيه مي درخشند
    هر تمدن فرازميني به دو دليل مي تواند تابش هاي کوتاه ليزر را براي ارسال پيام هاي خود انتخاب کند.اول آنکه اين تابش هاي بسيار کوتاه قطعا منبعي مصنوعي دارند چون هيچ جرمي در طبيعت نمي تواند چنين درخش کوتاهي را در اين طول موج توليد کند.ثانيا اين نوع علامت مي تواند در زمينه ي نور ستاره ي مادر بسيار مشخص و واضح باشد.در حقيقت ما نيز با استفاده از بزرگ ترين منبع ليزر و بزرگ ترين تلسکوپ موجود مي توانيم براي مدت يک نانو ثانيه براي تمدن هايي به فاصله ي چند هزار سال نوري از ما امواجي را ارسال کنيم که ۰۰۰، ۱۰ برابر نوراني تر از خورشيد ديده شوند و....................
    همه مطالبی که گفتی درست و لی به نظر من اینجور مدارک نمیتونه صحت وجود یو فوهارو تایید کنه چون خیلی انسان به طور طبیعی علاقه داره حواد ث عجیبی رو که براش پیش میاد به یک موجود خارجی نسبت بده (مثلا زمان قدیم که هنوز دلیل وجود رعد و برق مشخص نبود انسان اونو به الهه رعد نسبت می داد) هنوز هم که هنوزه با اینکه انسان از نظر علمی پیشرفت زیادی کرده ولی بازهم سعی می کنه یه الهه مدرن تر! برای علت بعضی حوادث بسازه اسمش رو هم یو فو گذاشته

البته من جود موجودات فرازمینی رو قبول دارم و البته دلیلی دیگری هم جز بررسی قانون احتمالات در تکامل تدریجی بعد از بیگ بنگ نمی تونه باشه که البته من ترجیه می دم نیمه پرلیوان رو نگاه کنم!

مسئله دیگرهم که وجو داره اینه که اگر یوفوها به زمین رسیده بودند یعنی چنان باهوش و حتی برتر از انسان بودند که چنین مسافت کهکشانی رو طی کنند در این صورت دلیلی وجود نداشت که خودشان را از چشم انسان پنهان کنند و به اصطلاح قایم موشک بازی دربیاورن...
    Last edited by cyrus3000; 20-02-2008 at 00:38.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ایول .... مجله دانستنیها رو هنوز هم دارم ... ولی عجب عکس هایی بود .

دوست عزیز Necromancer...

تحقیق علمی در هر مورد وجود داره ... ولی دلیل نمی شه که بگیم این تحقیقات و این همه ادم باید دلیلی بر وجود یا صحت چیزی باشه ...
    مثلا شما خودت تا حالا شنیدی که گروهی بزرگی تو امریکا و کشورهای دیگه وجود دارن که سفر به ماه رو قبول ندارن ... یعنی می گن این سفر ها کار سیاست مدارها بود و جز یه ترفند تلویزیونی و جلوه های ویژه چیزی دیگه ای نیست ... گروهشون هم خیلی بزرگه ...
    می تونی شما با حرف اینا به این نتیجه برسی که سفر به ماه امکان پذیر نیست !!

اما نمی شه تحقیقات رو هم نادیده گرفت ... درسته که احتمال بسیار زیادی وجود داره که حتما یک خورشیدی مثل ما و زمینی اینچنین و موجوداتی وجود داشته باشه ... ما هم می دونیم که وجود داره ..

صحبت سر اینه که بعضی چیزا تابلوه که کاره انسانه ... یا حداقل منطقی به نظر میاد که کار انسان باشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیکاگو 1930

پيش فرض

شبكه 4 يه مستند نشون داد از نقاشي هاي توي يه غار كه اشكالي مثل سفينه هايي فضايي بود با يكي از اين دانشمندان صحبت مي كردن و اون گفت كه در حال حاضر 2تا فرضيه دارند :
    1 - علم آدم ها بسيار بالا بوده و لي بعد از مدتي دوباره اون علم از بين رفته و تمام فناوري و تكنولوژي از بين رفته نمونش اهرام مصر كه مهندسي امروز هم از ساخت اون بر نمي ياد.
    2 - موجودات فضايي

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

مثلا شما خودت تا حالا شنیدی که گروهی بزرگی تو امریکا و کشورهای دیگه وجود دارن که سفر به ماه رو قبول ندارن ... یعنی می گن این سفر ها کار سیاست مدارها بود و جز یه ترفند تلویزیونی و جلوه های ویژه چیزی دیگه ای نیست ... گروهشون هم خیلی بزرگه ...
    آره حتی گروهی هستن که می گن زمین مسطحه!
    ولی آدم باید خودش در مورد چیزی که مطالعه می کنه تفکر کنه نه این که هر چی شنید قبول کنه
    حالا من با این موافقم اگه شما مخالفی باید ضدش رو بیاری!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

راستم می گن دیگه ...

مگه ندید بعضی از این چیزایی دوران مصریا رو ... مثلا یه مجسمه ساختن یه پاش این ور رودخونه ... یه پاش اونور !!!

ولی من بیشتر فکر می کنم به خاطر اینکه اطلاعات ما از اون دوران زیاد نیست ما اینقدر تعجب می کنیم ...

کار موجودات فضایی هم به نظر زیاد تخیلی میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو جهانی به این بزرگی با میلیو ن ها ستاره و سیاره که به دورشون میچرخن غیر ممکن نیست که موجودات دیگری وجود نداشته باشن

شاید اونها با انسان ارتباط برقرار کردن و ما خبر نداریم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

فکر نکنم هیچ انسانی افتخار ارتباط با موجودات فرا زمینی رو مخفی کنه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شاید هم این موجودات خودشون رو معرفی نمی کنن !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بحث سر همینه ....

من و شما می تونیم شاید های زیادی بگیم .. ولی کدومش علمیه ؟؟!!

مثلا وقتی کسی عکسی یا چیزی از موجوداتی عجیب نشون می ده ... ادم به فکر فرو میره ...و شاید هم متقاعد بشه ..

ولی مثلا من بیام بگم فلان روز یه موجود فضایی رو دیدم ... اونجا هم بجز من کسی دیگه نبود ...

شما می تونید هزار تا شاید بیارید که نشون بده من دارم اشتباه می کنم ...

ما داریم به نوعی اینجا خودمون رو با بحث علمی متقاعد می کنیم که وجود چنین موجوداتی هم امکان پذیره ..

هر چند برای من به شخصه هنوز ثابت نشده که وجود دارن ... ولی احتمالش رو هم صفر نمی دونم ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

آخرين نتايج تحقيقات و بررسی‌های فيزيک‌دانان تاکنون وجود 7جهان موازی را به اثبات رسانده است. بايد گفت اين جهان‌های موازی آن‌قدر متفاوت و در اصل ناشناخته هستند که با قوانين مرسوم و متداول فيزيک نمی‌توان مکان و ساختار آن‌ها را توصيف کرد. عده‌ای می‌گويند اگر سرعت ما بالا رفته و به حد سرعت نور برسد می‌توانيم وارد اين جهان‌ها شويم، عده‌ای ديگر هم اعتقاد دارند از آنجايي که ذهن و روح انسان بسيار قدرتمند است، می‌تواند با استفاده از قدرت‌های روحی و روانی خود به جهان‌های ديگر سفر کند و راهی برای سفر به اين جهان‌های ناشناخته باز کند. افرادی بوده‌اند که با کمک توانايي‌های روحی _ روانی خود و از طريق تجارب فراروانی به جهان‌های موازی سفر کرده‌اند. اين افراد عموماً صحبت از تجارب مشابهی داشته‌اند و گفته‌هايشان عموماً شبيه به يکديگر است. اين افراد از طريق تجربة نزديک به مرگ (NDE) تجارب جالبی از جهان‌های موازی داشته‌اند.
    روح و روان ما منبع عظيمی از انرژی الکترومغناطيس است. ما با کمک و به کارگيری اين جريان عظيم می‌توانيم به جهان‌های موازی سفر کنيم ولی اکثر ما نمی‌دانيم چگونه بايد ميدان انرژی الکترومغناطيس خود را به کار گيريم. بعضي از تئوريسين‌ها گفته‌اند که می‌توان با کمک انرژی سياه و در شرايطی خاص به جهان‌های موازی سفر کرد ولی اتفاق‌نظر جمعی براين است که بهترين روش برای اين سفر استفاده از توانايي‌های فراروانی است.
    بعضي از محققين نيز مي‌گويند كه در لحظة مرگ يا زمان مديتيشن، روح آزادی عمل بيشتری پيدا می‌کند و در ميدان الکترومغناطيسی دريچه‌هايي برای سفر به جهان‌های موازی به صورتی معجزه‌آسا گشوده می‌شود.
    بحث دربارة جهان‌های موازی و نحوه سفر به آنها هم‌چنان ادامه دارد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا منظور من از اين همه نوشتار::
    واقعا بعضي چيز ها رو نميشه با رياضيات و فيزيك ثابت كرد.علم بشر هر روز در حال پيشرفته و همه شاهد هستيد كه با امدن نظريه هاي جديد نظريه هاي قبل يا رد ميشند يا به اشتباه بودن انها پي ميبريم. (علم بشر واقعا هيچ وقت كامل نميشه و دچار نقص خاهد بود.)
    مثال: موجوديت جن رو همه قبول داريد كه وجود داره!ولي نميشه گفت:جن=2*2 چون چيزيه كه نه ماديه. نه پا بند زمان و مكانه.

در مورد موجودات فضايي:::: ميتونه از جهان هاي ديگر به جهان ما وارد شده باشند.......
    يا تو خود جهان ما در حال زندگي هستند.... كي ميدونه!!!!!
    باز هم ميگم اين طور مسائل فقط با تجربه قابل فهم و اثباتند ..... اين ما هستيم كه راه درست اشنايي با اينطور مسائل را بلد نيستيم...
    اگه همه ما تجربة نزديک به مرگ رو بلد بوديم... همه وجود جهان هاي موازي و موجودات فضايي (موجودات ديگر)را قبول ميكرديد.
    اگه انسان بتواند توانايي ها نهفته جسمي وروحي خود را فعال كنه انوقت نياز نيست براي اثبات موجودات ديگر كه در جهان ما هستند يا جهان هاي ديگر دليل هاي رياضي و اثبات بياريم....اميدوارم منظور منو فهميده باشيد..
    Last edited by Rohallah_tavakoli; 23-02-2008 at 17:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •