واقعا ممنونم از راهنماییتون. کاملترین پاسخی که من در مورد قلمه بهش نیاز داشتم . حسن یوسف شما خیلی خیلی زیبا هستالبته باید بگم که عکس اون اقا کوچولو خیلی خشکلتر از حسن یوسف هست. خدا واستون نگهش داره.
واقعا ممنونم از راهنماییتون. کاملترین پاسخی که من در مورد قلمه بهش نیاز داشتم . حسن یوسف شما خیلی خیلی زیبا هستالبته باید بگم که عکس اون اقا کوچولو خیلی خشکلتر از حسن یوسف هست. خدا واستون نگهش داره.
شما محبت دارین.البته ربطی به موضوع نداره اما آقا کوچولوهای دوقلو الان برای خودشون مرد شده اند و نقاشی روی اواتار من را یکی از دوقلوها کشیده.ممنونم و موفق باشید.
ببخشید برای کم حجم تر شدن صفحه مطلب شما را کوتاه تر نقل قول کردم.
با سلام
راستش دوست عزیز.من زیاد به احداث یک گلخانه کوچولو آنهم در زیر یک سقف و آنهم در شرایط جوی آنجا با دید مثبت نگاه نمیکنم.
در واقع مورد مصرف گلخانه برای کنترل شرایط محیط هست. مثلا گرم نگهداشتن در زمستان و یا خنک نگهداشتن در تابستان. یا نور دهی در دوره روزهای کوتاه یا بالعکس کاهش شدت نور در زمان اوج تابش.یا بالا بردن رطوبت در دوره خشک.
خوب حالا ببینید این کلخانه کوچولوی شما کدامیک از این کار ها را انتظار دارید براتون انجام بده؟تصور من این هست که با توجه به اندازه کوچکش سریعا تحت تاثیر گرمایا سرمای محیط قرار میگیره. فکر نمیکنم بخواهید به سیستم های خنک کننده یه گرمایی مجهزش بکنید چدن در این صورت دیگه یه گلخانه کوچک زیر سقفی نخواهد بود بلکه یک گلخانه خواهد بود که شما نمیتوانید زیر ایوان تهیه اش کنید. ضمن اینکه کنترل گرما و سرما هم سخت تر از یک گلخانه بزرگ میشه. مثلا با با روشن کردن بخاری بلافاصله گرم و با خاموش کردنش بلافاصله سرد میشه و همینجور اگر کولر را در نظر بگیرید.
بقول معروف با یک غوره سردیش میکنه و با یک مویز گرمی!
اگر درست متوجه شده باشم که شما چه استفاده ای میخواهید ازش ببرید اسم همچین چیزی باکس(جعبه) هست که غالبا یک مکعب شیشه ای بدون کف هست که شما میتونید روی گیاهاتون بگذارید تا مثلا سرمای شب را بشکنید یا اینکه چیزی مثل یک شاسی گرم یا سرد که درب دارد و شما میتوانید درجه حرارت و رطوبت را توسط آن کنترل کنید. یا امثالهم. اما در مجموع این نظر شخصی من هست.تا آنجایی که در این مدت متوجه شده ام ،شما دوست میدارید که شخصا تجربه کنید که خیلی خیلی عالی و پسندیده هم هست.
امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. موفق باشید. امین رخ
راستش رو بخواهید با راهنماییهای شما و دیگر دوستان در حال تجربه هستم و هر روز که می گذره تجربیاتم بیشتر می شه واین واسم با ارزشه. هر چند که به قول شما بارها و بارها تکرار کنم و تجربه بدست بیاورم.
از راهنماییتون ممنونم. فکر کنم با توجه به راهنمایی که شما فرمودید و در کتابها که خونده ام این باکس کوچکی که من درست کرده ام برای مواقعی که در سفر هستم و باید رطوبت و اب کافی برای گیاهای کوچکم مناسب باشه با درز گیری کاملش این مسائله رو برطرف کنه و گیاهان رو تا حدود یه هفته ای سالم نگه داره.
فقط یه سوال کلی دیگه جناب امین رخ
ان چیزی که برای من سوال شده است که اگر ما این باکس پلاستیکی و یا کلا یک تراریوم رو در نظر بگیرم و برای نگه داشتن شرایط رطوبتش اون رو کاملا درز گیری کنیم اون وقت مسائله هوا و یا نبود هوای تازه برای گیاه مشکلی درست نمی کنه؟ ایا باید سوراخ هایی رو هم برای هوا در نظر بگیریم.
با تشکر فراوان
همین که شما جریان هوا را محدود میکنید به میزان قابل توجهی تبخیر برگی و تبخیر از سطح خاک را کاهش میدهید.برای مثال اگر وارد یک مزرعه بشوید شدت رطوبت هوا را حس میکنید که یکی از دلایلش همین راکد بودن هوا در اطراف گیاهان هست.بگذریم.من شیشه هایی را دیده ام که در آنها گیاهان کوچکی کاشته شده بود و درب آن توسط درپوش کاملا بسته شده بود و فقط گاهگاهی برای رسیدگی درب آن برداشته میشد و مشکلی هم نبود.اگر بخوبی به مسئله نگاه کنیم یگ کیاه برای فتوسنتز به دی اکسید کربن نیاز دارد و اکسیژن در واقع یکی از محصولات خود گیاه هست و اکسیژن تنها برای ساعات کم نور که توانایی فتوسنتز توسط گیاه وجود ندارد لازم هست و این میزان مصرف فکر میکنم که در شرایط عادی از میزان تولید کمتر هست.شما با جریان دادن هوا علاوه بر اکسیژن مورد نیاز گیاه در واقع دی اکسید کربن لازمه را هم در اختیار گیاه میگذارید.پس از تعبیه سوراخ دریغ نکنید.
عنایت داشته باشید که من جوابهای قطعی و راه کار های 100 در صد ارائه نمیکنم و سعی بر این دارم که ذهن شما را تا آنجایی که میتوانم با توضیح مطلب روشنتر کنم .طبیعی هست که ارزش نتیجه ای که شما میگیرید از هر چیزی بالا تر هست و با توجه به شرایط شما هستید که بهترین تصمیم رامیگیرید.
امید وارم که کمکی کرده باشم. موفق باشید. امین رخ.
ممنونم از راهنماييتون توضيحتون كامل بود و در كنار تجربياتي كه بدست مي اورم بسيار بسيار نياز هستند.
با سلام دوباره خدمت شما دوستان گرامی
راستش رو بخواهید این سری چند تایی کاکتوس خریدم ولی در مورد اسمشون یه خورده مشکل دارم که دقیقا اسمشون چی هست. تو این عکس هر 5 تا رو قرار دادم . ممنون می شم که شما راهنمایی بفرمایید و بفرمایید که نام علمیشون چی هست؟
![]()
با عرض سلام دوباره خدمت شما دوستان گرامی
این قلمه رو یکی از اشنایان به من داد. می گفت که پیچک هستش . ممنون می شم که نام علمیش و شرایط نگهداریش رو اعلام کنید.
بسیار بسیار ممنونم از شما.
سلام
متاسفانه نمیتونم خیلی دقیق بگم. شکل برگ ها شبیه به سینگونیوم هست اما سینگونیوم معمولا بشکل یک ساقه ( که در عکس خیلی هم راست و استوار و محکم بنظر میرسه)نیست و بیشتر بشکل تجمعی هست . البته که ممکنه که چون این یک قلمه هست بعدا پاجوش ها هم ظاهر بشوند.
گمان دومم هم نوعی فیلودندون هست.
دوستان دیگر هم اگر نظرشون رو بفرمایند میتونیم بهتر نتیجه بگیریم.
سلام
pachycereus1
2-در واقع کاکتوس نیست و یک گیاه گوشتی هست و جزو خانواده کاکتوس محسوب نمیشه. نوعی aloe ( آلوئه) هست.از همون خونواده آلوئه ورا که توی شامپو و صابون واینا میزنن.
3- نوعی opuntia
4-melocactus
نمیدونم میتونید این لینک رو باز کنید یا نه اما بد نیست نگاهی بندازید.در واقع نام کاکتوس ها خیلی خیلی تخصصی هست و در تخصص من نیست و خود ماکتوس کار ها هم در اغلب مواقع دچار اشکال هستند مگر اینکه اسم کاکتوس رو از منبع موثقی مثل پاکت بذری که میکارند و یا از تولید کننده ماخوذ کرده باشند.لینک زیر یک دائره المعارف مصور از نام ها بر حیب آلفابت هست.
امید وارم بدردتون بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)