تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 312 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام سوشيانت عزيز

از طريق لينكي كه در وبلاگم گذاشته بودي اومدم اينجا
    تمام مطالب تاپيك را نخوندم
    چون نظر نسبتا طولاني براي مطلب من نوشته بودي، خواستم بي جواب نگذارم

اول نوشته هاي خودت را كوت كنم:

من نمیدونم راست میگی یا خالی میبندی
    برام هم مهم نیست چون با خوندنشون نه میترسم نه خوشم میاد از بس که از این چیز ها شنیدم
    ولی اگر راست میگی واقعا روح قوی داشتی که تا حالا زندگی طبیعی داشتی-حیفه که نیرو های زیادتو تقویتن نکنی
    نمیدونم در مورد متافیزیک چقدر اطلاعات داری و یا چقدر روش های افزایش انرژی بلدی
    من با فرض اینکه تو راست گفته باشی و این هایی هم که میگم بلد نباشی میگم شاید هم بلد باشی
    یک روش خیلی قوی و سریع برای افزایش انرژی:
    به نظر خیلی ساده و ابتدایی میاد ولی اگر درست انجامش بدی میتونی در کمتر از یک روز میتونی نتایجی از اون بگیری
    اون کار ساده اینه که هر کار که انجام میدهی فقط به اون کار توجه کن
    یعنی اگر ادامس میجوی فقط به ادامس جویدنت توجه کن راه نرو حرف نزن
    یعنی اگر داری تلوزیون نگاه میکنی فقط باید حواست به تلوزیون نگاه کردنت باشه حتی نباید پاتو الکی تکون بدی یا جلوی تلوزیون غذا بخوری
    اگر غذا میخوری نباید باکسی حرف بزنی یا به چیز دیگه فکر کنی فقط باید حواست به مزه غذا و غذا خوردن و لحظه حال باشه
    این ها چند تا مثال بود که بفهمی که چطوری باید در هر لحظه فقط حواست یک جا باشه اون هم در زمان حال و به کاری که انجام میدی
    باید حتی به راه رفتنت توجه کنی حتی به خاروندن خودت
    در مدتی کم تر از یک روز نتیجشو میبینی که البته به ظرفیت خودت برای تحمل انرژی بستگی داره اگر ظرفیتت کم باشه نمیتونی مقدار زیادی از انرژی تحمل کنی و از این کار شدیدا احساس ناراحتی میکنی البته بعد از اینکه از انرژی پر شدی
    بعدا میتونی با این انرژی خیلی کار ها کنی اگر هاله بین هم باشی بعد از چند ساعت متوجه میشی که در سطح بسیار بالا تر و بهتری هاله میبینی با این انرژی میتونی خونتونو تطهیر کنی تا جن ها نتونن وارد بشن
    چون جایی که از نظر سطح انرژی بسیار بالا باشه باعث میشه که جن ها هم نتونند بیان
    من در مورد جن اطلاعات زیادی ندارم ولی در مورد خیلی از مباحث متافیزیک میتونم کمکت کنم

سوشيانت عزيز
    اطلاعات من در مورد متافيزيك خيلي كم است و خوشحال ميشم از اطلاعات شما استفاده كنم
    اما فكر مي كنم بهترين راه براي اينكار اينه كه شما لطف كنيد و اسم كتابهايي كه براتون مفيد بوده به من بديد تا خودم مطالعه و تمرين كنم

روشي كه شما بطور خلاصه گفتي من با نام : power of concentration و بعنوان يك مقاله ي روانشناسي يا خودشناسي مطالعه كرده بودم و اطلاع نداشتم كه راهي براي افزايش انرژي ست
    امتحان هم كردم ، ولي تاثير خاصي در انرژيم نداشت، كمي بازده كارهام بهتر شد
    خب مسلما وقتي كاري را با تمركز انجام بدم، بازده بهتري داره

با اينحال من دنبال بيرون كردن جنيان از منزل نيستم، چون دوست دارم با جهاني كه خيلي ها نمي بينند ارتباط مفيد داشته باشم. در حقيقت ارتباط من با اين دنيا بصورت غير ارادي بوده، ضربه ها و آسيب هايي هم متحمل شدم، حالا كه روابط در حال حسنه شدنه (!) ترجيح ميدم استفاده ي مفيد ببرم.

متشكرم بخاطر اين لينكي كه معرفي كردي

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

جالبه . موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مي بخشيد من تازه اومدم و دوست دارم در مورد باز كردن چاكراي ششم يا چشم سوم بيشتر بدونم خواهش مي كنم يا به عبارتي التماس ميكنم كه كمك كنيد (البته اگه بلدين)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

14 تعريف نشده

سلام
    براي من ماورا تعريف نشده . تعريف شما از ماورا چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

hamidak
    فعال شدن چاکراها در شرایط عادی خیلی هم خوب نیست چون چاکرای 6 به قدری که به فرد اسیب نمیرسه باز میشه چون بعد از باز شدن چاکرا چاکرا هم در معرض انرژی های مثبت و هم منفی بیشتر قرار میگیر و این برای افراد عادی زیاد مناسب نیست
    در واقع بسته بودن چاکرا یک محافظ هست
    برای همین قبل از باز شدن چاکرا فرد نیاز به انرژی زیاد داره و اگاهی از قوانین معنوی هم اینکه باید خطا های کمتزی بکنه چون از خطا های خود و همین طور سو استفاده از قدرتش اسیب زیاد تری میبینه
    باز کردن چاکرا ها به صورت سریع با مدیتیشن های خاص برای 95% مردم مقدور نیست
    برای این کار به استعداد و پیشزمینه نیاز هست و همین طور یک استاد خوب و واقعی که از نزدیک با انسان در ارتباط باشه و وجود استاد تا قبل از مرحله خود استادی 100% لازم هست
    به هر صورت اگر خیلی علاقه به مدیتیشن هایی در این زمینه دارید و میخواهید خودتونو امتحان کنید که ببینید این روش ها روی شما کار ساز هست یا نه خیلی روش ها در این زمینه در کتاب ها و سایت های اینترنتی مخصوصا به زبان انگلیسی وجود داره که میتونید استفاده کنید
    تا جایی که شنیده ام قوی ترین روش در این مورد روش هرم هست که فرد در داخل یک هرم 3 روز مراقبه میکند در این روش جای چاکرای 6 داخل هرم و جهت هرم بسیار مهم هست در این روش شخص در این 3 روز هیچ حرکتی ندارد
    اجرای این روش نیز بدون استاد مقدور نیست
    به هر صورت به دلیل حساسیت بسیار بالای چاکرای ها مخصوصا 1 و 6 فعال سازی سریع انها توصیه نمیشود بهترین روش برای این کار که هیچ عارضه جانبی ندارد سجده طولانی است
    در این روش شما باید همه شرایط سجده در اسلام رعایت کنید مثل با وضو بودن و جهت قبله و مهر
    بهتر است این روش در مکانی اجرا شود که اتصال به زمین برقرار باشد مثلا در طبقه همکف یا در طبیعت
    سپس شما در حال سجده قرار میگیرید (نیت کردن برای خدا به هیچ وجه فراموش نشود )
    شروع به گفتن یک ذکر میکنید و کاملا روی ان تمرکز میکنید تا فکر شما کاملا ارام شود
    سپس ذکر راقطع میکنید و به صدای سکوت یا صدای قلبتان گوش میدهید یا میتوانید ذهنتان را از هر چیز خالی کنید

این کار را هر روز انجام میدهید تا بتوانید به حالت خاسه برسید این روش در طولانی مدت موثر و قدرت مند است و به هیچ استادی نیاز ندارد و هیچ خطری نیز در پی ندارد
    در این روش 7 نقطه از بدن روی زمین قرار میگیرند و ارتباط 7 چاکرا با زمین که یکی از منابع عظیم انرژی هست برقرار میشود
    و سوشومنا در این حالت در امتداد قبله که یک قطب انرژی زمین است قرا میگیرد که باعث میشود انرژی کاملا این مجرا را پاک کند و ارتباط بین چاکرا ها بر قرار شود
    چاکرای 6 مستقیما روی مهر قرار میگیرد و همان طور که قبلا گفتم خاک انرژی های مسموم را جذب میکند
    چاکرای 6 تنها چاکرایی است که مستقیما روی زمین قرار میگیرد
    در این روش خون بیشتری هم به مغز میرسد
    و خیلی خواص دیگر
    من همین جا قبلا اعلام کردم که دیگه توی این تاپیک مقاله نمینویسم
    این را هم به خاطر شما ولی لطفا اگر علاقه دارید مطالب بیشتر را از سایت های دیگر یا کتاب ها که کم هم نیستند جستجو کنید
    -----------------------
    mehdi_bjt جان به اندازه کافی در این تاپیک بحث شده
    در حال حاظر دستگاه هایی برای عکس گرفتن از هاله ها ساخته شده که وجود ان ها را اثبات میکند
    جدیدا شنیده ام که دستگاه هایی ساخته شده که به صورت بسیار جزیی می تواند از چاکرا ها هم عکس بگیرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به سوشيانت
    من در اينترنت به دنبال سايتي درمورد راههاي رسيدن به خدا ميگشتم كه به سايت شما و اسرار ماورا’ رسيدم . ضمن تشكر فراوان مي خواستم بگم كه من هم چند تا كتاب عرفاني و اك و . . . خوندم . ازتون خواهش مي كنم اين بحث را ادامه بديد چون به نظر من ازهرچيز براي انسان مهمتره .البته لازم به ذكر ه كه من تازه 25/04/2006 مطالبتون رو خوندم . باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HolySooshiant
    hamidak
    فعال شدن چاکراها در شرایط عادی خیلی هم خوب نیست چون چاکرای 6 به قدری که به فرد اسیب نمیرسه باز میشه چون بعد از باز شدن چاکرا چاکرا هم در معرض انرژی های مثبت و هم منفی بیشتر قرار میگیر و این برای افراد عادی زیاد مناسب نیست
    در واقع بسته بودن چاکرا یک محافظ هست
    برای همین قبل از باز شدن چاکرا فرد نیاز به انرژی زیاد داره و اگاهی از قوانین معنوی هم اینکه باید خطا های کمتزی بکنه چون از خطا های خود و همین طور سو استفاده از قدرتش اسیب زیاد تری میبینه
    باز کردن چاکرا ها به صورت سریع با مدیتیشن های خاص برای 95% مردم مقدور نیست
    برای این کار به استعداد و پیشزمینه نیاز هست و همین طور یک استاد خوب و واقعی که از نزدیک با انسان در ارتباط باشه و وجود استاد تا قبل از مرحله خود استادی 100% لازم هست
    به هر صورت اگر خیلی علاقه به مدیتیشن هایی در این زمینه دارید و میخواهید خودتونو امتحان کنید که ببینید این روش ها روی شما کار ساز هست یا نه خیلی روش ها در این زمینه در کتاب ها و سایت های اینترنتی مخصوصا به زبان انگلیسی وجود داره که میتونید استفاده کنید
    تا جایی که شنیده ام قوی ترین روش در این مورد روش هرم هست که فرد در داخل یک هرم 3 روز مراقبه میکند در این روش جای چاکرای 6 داخل هرم و جهت هرم بسیار مهم هست در این روش شخص در این 3 روز هیچ حرکتی ندارد
    اجرای این روش نیز بدون استاد مقدور نیست
    به هر صورت به دلیل حساسیت بسیار بالای چاکرای ها مخصوصا 1 و 6 فعال سازی سریع انها توصیه نمیشود بهترین روش برای این کار که هیچ عارضه جانبی ندارد سجده طولانی است
    در این روش شما باید همه شرایط سجده در اسلام رعایت کنید مثل با وضو بودن و جهت قبله و مهر
    بهتر است این روش در مکانی اجرا شود که اتصال به زمین برقرار باشد مثلا در طبقه همکف یا در طبیعت
    سپس شما در حال سجده قرار میگیرید (نیت کردن برای خدا به هیچ وجه فراموش نشود )
    شروع به گفتن یک ذکر میکنید و کاملا روی ان تمرکز میکنید تا فکر شما کاملا ارام شود
    سپس ذکر راقطع میکنید و به صدای سکوت یا صدای قلبتان گوش میدهید یا میتوانید ذهنتان را از هر چیز خالی کنید

این کار را هر روز انجام میدهید تا بتوانید به حالت خاسه برسید این روش در طولانی مدت موثر و قدرت مند است و به هیچ استادی نیاز ندارد و هیچ خطری نیز در پی ندارد
    در این روش 7 نقطه از بدن روی زمین قرار میگیرند و ارتباط 7 چاکرا با زمین که یکی از منابع عظیم انرژی هست برقرار میشود
    و سوشومنا در این حالت در امتداد قبله که یک قطب انرژی زمین است قرا میگیرد که باعث میشود انرژی کاملا این مجرا را پاک کند و ارتباط بین چاکرا ها بر قرار شود
    چاکرای 6 مستقیما روی مهر قرار میگیرد و همان طور که قبلا گفتم خاک انرژی های مسموم را جذب میکند
    چاکرای 6 تنها چاکرایی است که مستقیما روی زمین قرار میگیرد
    در این روش خون بیشتری هم به مغز میرسد
    و خیلی خواص دیگر
    من همین جا قبلا اعلام کردم که دیگه توی این تاپیک مقاله نمینویسم
    این را هم به خاطر شما ولی لطفا اگر علاقه دارید مطالب بیشتر را از سایت های دیگر یا کتاب ها که کم هم نیستند جستجو کنید
    -----------------------
    mehdi_bjt جان به اندازه کافی در این تاپیک بحث شده
    در حال حاظر دستگاه هایی برای عکس گرفتن از هاله ها ساخته شده که وجود ان ها را اثبات میکند
    جدیدا شنیده ام که دستگاه هایی ساخته شده که به صورت بسیار جزیی می تواند از چاکرا ها هم عکس بگیرد
    واقعا ممنون امتحان ميكنم
    راستي من بايد چه اثراتي رو تو خودم ببينم تا متوجه بازشدن چشم سومم بشم؟

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

سوشیانت جان . ظاهرا دوباره باید دست به کار شی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Soshiant's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    روی شونه راستت

پيش فرض

kamputec عزیز خیلی خوشحالم که یک کسی پیدا شد که به جای اینکه دنبال متافیزیک باشه دنبال خداست
    به شما تبریک میگم و خیرو برکت الهی برای شما ارزو دارم و امید وارم تحت هیچ شرایط از مسیر رسیدن به خدا دور نشید
    البته پیشنهاد من این هست که اگر میخواهید از روش های فرقه های مختلف مثل اکنکار استفاده کنید خوبه ولی خودتونو جزو اون فرقه ها ندونید
    این اکنکاری که از امریکا اومده فقط داره از اسم پرواز روح استفاده میکنه من با اقای اهرپور و نماینده ماهانتا در انگلستان که یک هندی بود و چند سال پیش هم به ایران اومده بود ملاقات کردم
    چندان جدی نگیرشون
    ولی روشهاشونو میتونی انجام بدی
    --------------
    hamidak جان از اولین نشانه ها میتونه خواب های واضح تر و صادق تر و تقویت حس ششم نام برد
    به طور کلی چاکرای 6 یا چشم سوم وظیفه کنترل تخیل به عهده داره همه روش های مراقبه که در اون ها از تصویر سازی ذهنی استفاده میشه به وسیله چاکرای 6 هست
    برای اینکه بتونید از چاکرا های دیگه کار بکشید باید چاکرای 6 این کارو بکنه حتی چاکرای 7 که تنها چاکرای بالاتر از 6 هست
    چاکرای 6 اگر بتونه به تور کامل فعال بشه قدرت روشن بینی کامل دیدن حال و اینده عوض کردن تقدیر و انجام تمام معجزات واقعی داره
    ولی فکر نکنید به همین راحتی هست چون حتی باروش هرم هم نمیشه
    برای کاملا فعال شدن نیاز به فعال شدن نیروی کندلینه که به مار های اتشین یا مار های خفته مشهورند هست
    این نیرو به هیچ وجه نباید به صورت سریع و توسط افراد معمولی فعال بشه چون نمیشه و اگر هم بشه به دلیل قدرت زیاد میتونه باعث سوختن چاکرا ها و از دست دادن تعادل روانی فرد و حتی مرگ بشه یا اینکه در جهت عکس فعال بشه و فرد به یک جنایت کار تبدیل بشه
    از خوندن این مطالب زیاد هیجان زده نشو چون اگر خیلی هم با استعداد باشی و همه کار ها هم به سریع ترین شکل پیش بره باز ده ها سال تول میکشه که به ندرت هم میشه
    همون سجده به صورت خفیف کندلینیو هم بیدار میکنه
    به شرطی که بتونی خوب ذهنتو خالی کنی که کار سختی هست
    در طولانی مدت جزو بهترین و امن ترین روش هاست ولی به صبر هم نیاز داره
    اگر به خدا برسی و به دنبال خدا باشی به همه این ها میرسی ولی عکس اون درست نیست
    هر چند که فعالیت کامل چاکرا ها به رسیدن به خدا بستگی داره ولی امکان داره با افرادی اشنا بشی که قدرت ها متافیزیکی بالا یی دارند ولی ادم های بدی هستند
    این قدرت هارو اگر پیدا کنی خیلی وسوسه میشی و به بیراهه میری ولی اگر راهه خدارو انتخواب کنی به همه این ها میرسی ولی اون موقع به چیزی اونقدر بالا رسیدی که حتی شاید یک بار هم از این قدرت ها استفاده نکنی
    ------------------
    EhsanHF جان سلام
    خوبی عزیز
    من که نمی خواستم ادامه بدم ولی انگار دارن مجبورم میکنند
    هر وقت حرم رفتی مارو هم دعا کن
    به امید دیدار

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سوشيانت عزيز خيلي خيلي ممنون فقط چند تا سوال ديگه مي تونيد جزئيات اون سجده ها رو بگين چند دقيقه باشه؟ چه ذكري رو تكرار كنم؟ آيا بايد به هيچ چيز فكر نكنم؟و اينكه آيا بايد ده سال به طور مدام و هر روز سجده كنم تا خداوند من رو شامل لطف خودش بدونه؟روزي چند بار؟
    باز هم خيلي خيلي ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •