تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 542 اولاول ... 81415161718192021222868118518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض خواهشن راهنمايی کنيد

سلام

n95 مشكي يا قهوه اي به قيمت 730.000 تومان فقط بديش اينه كه ريجستر نشده و فقط با ايرانسلي ها كار ميكنه (خدا رو شكر كه منم دارم)

اين گوشي آك رو مي تونين در مشهد مقدس فروشگاه " گاجره " تهيه نماييد.

...

سلام منم ميخوام يکی اينجا بدونه ريجيستر بگيرم قيمت(350&400) قيمتش نسبت به قيمت multiforc
    خيلی پاينه مگه خارج چند ميخرن که اين قيمت ميدن
    امکان داره ماله فنلاند نباشه يعنی کشوره ديگری n73ا ميزنه؟

بدن امکان داره توری بشه که ايرانسل هم بدونه رجيستر جواب نده
    گوشی بمونه رو دستمون

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

من چند وقت پیش رفتم یه n90 بخرم با شنیدن قیمتش سرم صوت کشید چه برسه یه n95
    بخوام بخرم

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در حال حاضر یکی جواب بده که مخابرات گوشی رو رجیستر کرده یا نه؟یکی قیمت این گوشی الان چقدره؟شاید ما هم یکی خریدیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت فقط كساني كه در حال حاظر ان95 دستشون دارن سؤالاتي بس اساسي جهت خريد ان95 دارم. رفتم بخرمش ولي كمي صبر كردم به خاطر اينكه جواب اين سؤالات رو بگيرم بعد

اولا اينكه با گارانتي اتصالات داشتم مي گرفتم 1200 مي دن. يعني هر جاي ايران پرسيدم با اتصالات 1200 مي گن نماينده هاش. بگذريم

1. اين گوشي فقط نقره ايه يا مشكيشم وجود داره؟؟؟ با گارانتي اتصالات مشكي داره؟ مشكيش خوشگله يا نقره ايش؟

2.صداي اسپيكر گوشي چه طوره؟ استريوس سه يعديه مثل ان73 موزيك؟؟؟ بلندي و كيفيتش به ان73 موزيك مي رسه؟؟؟

3. كيفيت دوربينش چه جوريه يه ان73 موزيك مي رسه؟ توجه كنيد 3 مگاپيكسل يا 5 مگاپيكسل بودن گوشي ملاكي بر اين نيست كه كيفيتشم خوبه نه اصلا. اين 3 يا 5 مگاپيكسل سايز عكسه. كساني كه عملا با ان73 موزيك كيفيت عكسشونو مقايسه كردن يا توكامپيوتر لطفا بگن. اگه تو سايت رسمي نوكيا گشتي زده باشين مي بيني كه ان73 طراحي شده براي عكاسي photographi يعني تو بخش عكاسي قرار دادنش به خاطر كيفيت و كاري كه رو دوربني انجام دادن تو اين بخش قرار دادن و مقلا ان80 رو تو بخش اينترنت و ان93 رو بخش فيلمبرداريش . حالا با توجه به اين نكات آيا ان95 كيفيت دوربينش بهتر از ان73 هست؟؟؟؟

4.نمي دونم چرا از گوشي هاي كشويي بدم مياد چون كه بعد مدتي خط مي افته رو گوشي و كشوش خراب مي شه مثلا ان80 خيلي بده در اين مورد ولي 8800 داشتيم كه كوشش بود ولي بلبرينگ داشت و روان قاب گوشي بالا پايين مي رفت سؤالم اينه كه آيا اين گوشي مشكلي در كوش نداره؟؟

5.مشكل هنگ كه نداره؟؟؟؟

6. تا حالا كه باهاش كار كردين كدوم قسمت گوشي به نظرتون كاركردش بد اومده يا ناراضي بودين از كدوم بخشش؟؟؟

7. كيفيت هندزفريش چه طوره؟ به ان73 موزيك مي رسه در ثاني هندزفريش دوتيكه هستش؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا نكته به نكته به سؤالاتم جواب بدين فقط اونايي كه ان95 داشتن و تجربه كردن.
    بي زحمت سايرين جواب ندن

راستي براي ان95 كاوركريستالي طراحي شده و تو بازار هستش؟؟؟؟؟ چون ال سي دي اين گوشي و ان73 خيل حساسه
    Last edited by UNKNOWN_TEAM; 04-06-2007 at 14:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز مطمئنی از هرجا قیمت کردی با گارانتی بهت 1200000 قیمت دادند؟
    چون تا هفته پیش که 1400000 تا 1500000 قیمت داشتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اون تا هفته ي پيش بود الان النه. از زاهدان پرسيدم اونجا فاميل دارم گفت 1200 فاميل درجه يكمه يعني خانوادمه
    از آذربايجان شرقي اونجا هم همينطور فاميل 1200
    دو سه جاي ديگه هم همينطور

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اين گوشي ديگه كامل ترين گوشي هستش ولي اگه تاچ اسكيرين بود ديگه قابل مقايسه با هيچ گوشي نبود
    راستي فلش اين گوشي زنونه ؟
    نه به احتمال قوي مثل ان73 هستش شايد يه ذره فرق كنه...
    فلاش هاي زنون قيافشون فرق داره عين دوربين عكاسي سفيدرنگ هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تشکر از مسوولان محترم به خاطر اینکه بالاخره به درخواستم جواب دادن و اینو (ان95) تابیک مهم کردن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض عضو تازه وارد

با سلام. من عضو تازه واردي هستم كه دارم اولين پست خودم رو تو كلوپ با عظمت ان95 مي زنم. اميدوارم كه بتونم نهايت استفاده از اين سايت پربار رو ببرم و همچنين بتونم به عنوان عضو كوچكي از سايت پي سي ورلد خدمت و كمكي به دوستان خودم بكنم. دوستان من چند وقتيه تو نخ ان95 هستم خيلي ازش خوشم اومده ولي حيف كه گرونه. امكان داره كه اين گوشي قيمتش حدود 800 تومن بشه اين تابستون؟ ان شا ا... كه بشه ماهم بتونيم بخريم. والا قيمت گوشي هاي نوكيا سري ان خيلي كشيده بالا. نمي دونم علت تورم بي خودي چيه! ان73 اي كه 470 بود شده 550 و.... به نظر شما پخش موسيقي ان95 به ان73 يا موزيكش مي رسه تو هنزفريش چه طور؟ راستي كيفيت دوربينش رو كسي امتحان كرده؟ كاربر گرامي آقاي unknow team سؤالات خوبي در اين رابطه كردند اگه به اونا جواب داده بشه خيلي از مشكلات منم حل ميشه ولي چرا دوستان اين كاربر حذف شده؟ بگذريم... بلاخره ممنون از شما و خوشبخت و خوشوقتم از آشنايي با اين سايت و عضو شدن توش
    Last edited by Help118; 04-06-2007 at 19:16.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

به نظر شما ورژن فريم وير ان95 چنده و آخرين ورژنش چيه؟ آيا امكانش هست نوكيا N95i‌هم به بازار بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •