سلام
توصیه میکنم به کتاب زمین ساخت جهانی ، ترجمه کتاب معروف (Global Tectonic) ، مراجعه کنید در این مورد به خوبی توضیح داده .
![]()
سلام
توصیه میکنم به کتاب زمین ساخت جهانی ، ترجمه کتاب معروف (Global Tectonic) ، مراجعه کنید در این مورد به خوبی توضیح داده .
![]()
سلام
من یکسری مقاله ساختمانی با زبان لاتین میخوام.ممنون میشم لینک بدید برای دانلود
سلام دوستان
شرمنده سوالم رو اینجا مطرح میکنم اخه هیچ جایی را بهتر و نزدیک تر ازینجا به موضوع کارم ندیدم!
من رشته ام عمران نقشه برداری هست چون وقت ترجمه ندارم( 40 صفحه در مورد یه موضوع دیگه دارم ترجمه میکنم) یک مقاله یا تحقیق به زبان فارسی برای موضوع دستگاه های تبدیل مکانیکی در فوتوگرامتری میخواستم که خوب یه جورایی مربوط میشه به زمین!
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
من یک مقاله کامل یا کتاب البته به فارسی درباره تکامل حیوانات و انسان میخواستم.
البته از این چیزهای مذهبی نباشد.که بخواد تکامل را زیر سوال ببره.
مطالبی بصورت Pdf در خصوص سیر تکاملی انسان تهیه گردید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیر تکاملی انسان(ویکی پدیا):
تکامل انسان
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
سلام ..
دوستانی که دنبال تهیه مقالههای علمی و مهم از سایتهای معتبر مثل :
jstor / sciencedirect / springerlink / karger / proquest /oxford journals / IEEE / heinonline / University of British Columbia / The University oF Manchester
هستند ، در تایپک ذیل درخواست خودشونو بیان کنن:
تهیه مقاله علمی از سایتهای jstor/sciencedirect/springerlink/karger/proquest/oxford journals/IEEE/heinonline
من سوم تجربی هستم و معلممون یک سوالی گفته.حالا میخواستم ببینم مقاله ای یا حتی یک خط دوخط جواب کسی میتونه به من بگه.
کتاب زمین شناسی این طوری نوشته:
در باران معمولی ph اب باران حدود 6 هست اما در باران اسیدی ph باران حدود 5 هست.(یعنی 10 برابر اسیدی تر)
کسی میتونه بگه چرا نوشته ده برابر اسیدی تر؟این سوال منه.!
درخواست مقاله در ارتباط با گرانیت
سلام. اگه ممکنه مقالهای مربوط به خاکشناسی بذارید ممنون میشم. در مورد هر موضوعی از بحث خاک شناسی باشه خوبه.
مرسی
با سلام بر دوستان گرامی
یه مقاله یا کتاب نیاز دارم که کار کردن استریونت رو از مثال های ساده تا پیشرفته توضیح داده باشه
ترجیحا فارسی باشهو یهخورده هم فوریه
ممنون و سپاسگذار
من نظرم اینه که چون آب باران در حالت اسیدی با مواد اسیدی موجود در هوا مخلوط می شه سبب اسیدی تر شدن آب نسبت به باران معمولی می شه ولی این باران اسیدی همیشه دقیقا 10 برابر اسیدی تر نیست و ممکنه این عدد کمی بالا یا پایین بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)