بله ما هم همینجوری هست.تو فکر این مسائل نباش.در ضمن دلیل سوالهای بی خودی که من میپرسم اینه که من گوشی رو حضوری نخریدم.ولی شما توی مغازه حضور داشتید.پس دیگه بابت چه چیزی نگران هستید!!!؟؟؟
بله ما هم همینجوری هست.تو فکر این مسائل نباش.در ضمن دلیل سوالهای بی خودی که من میپرسم اینه که من گوشی رو حضوری نخریدم.ولی شما توی مغازه حضور داشتید.پس دیگه بابت چه چیزی نگران هستید!!!؟؟؟
آخه برادر یه من یه مرض وسواسی دارم که جنسی که تازه می خرم خیلی بهش توجه می کنم مشکلمم همینه![]()
منم مثل تو هستم ولی از نوع حادترش.من حتی نوشته های رو کلیدهای گوشی رو هم چک کردم!!!1
huti_421 جان شما نمي تونين تمام خواسته هاتون رو در يه پاسخ بگين 10 تا دونه 1 خطي پشت سر هم ميكنين هم جا اشغال ميشه هم اينكه ما سر در گم؟؟؟؟
بجه ها اگه میشه از ملحقات جعبش چند تا عکس بزارین و بگین که چه چیزایی باید توش باشه!![]()
ببين دوست من همون روز اولي كه اين گوشي رو گرفتم به كساني ميخواستند اين گوشي رو بگيرن پيشنهاد كردم منصرف بشن يه عده براي انتخاب بين اين گوشي و ن73 گير كرده بودن حتي يه تاپيك هم زدم مشكلات اين گوشي رو گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيفيت ساخت اين گوشي مجارستاني پايين اون انهنايي كه شما ميگي رو روز اول گوشي كه گرفتيم داشت شك نكن به مرور زمان به خاطر كار كردن با دكمه هاي روي گوشي انهنا بيش تر هم ميشه
جو استيك گوشي هم از روز اول لق بود الان لق تر هم شده و كار كردن باهاش سخت.
گوشي رو كف دست بزاريد و از پايين به گوشي نگاه كنيد در بيشتر اين گوشي ها دكمه 3 از بقيه كمي بالاتر و لق تر
مونتاژ اين گوشي افتضاح..........
گوشي شما مشكل نداره صداي اين گوشي كلا كم و پرتاب نداره
كيفيت ال سي دي اين گوشي با ن73 يكيه
به نظر من ن73 كمي شفافتر
بعد از يه مدت به خاطر رو شدن معايب از خريدن اين گوشي پشيمون ميشيد![]()
Last edited by shahab-asemani; 30-07-2007 at 18:02.
من می خوام بخرم پس اگه بد باشه چی بگیرم تا رنج 300 تومن ها! ! ! ! ! !!!!!!!
دوستان صدای شاتر این گوشی چطوری قطع میشه ؟ وارنینگ تونز رو هم قطع کردم ولی باز شاترش صدا میده !
دادا اگه سیستم عامل و از این جور چیزای گوشی واست مهم نیست بورو تو خط دبلوی سونی اریکسون
چشم من فقط یه خواسته دارم که لطف کنین کنین بهم بگین من از کجا می تونم اسکرین سیور فلش واسه گوشی نوکیا 5700 ساخت مجارستان دانلود کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)