زیر خط نوشته <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> باید اینو اضافه کنید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجای "اسم منو" اسم فایلی رو که آپلود کردین تو گوشی رو مینویسین....بعد اونو save میکنین....
یعد با استفاده از برنامه "TUGZip" (تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه )کل پوشه رو با پسوند "tar" ذخیره میکنین ...بعد پسوند tar رو تبدیل میکنین یه thm ....بعد تم رو انتقال میدین به گوشی و اجراش بکنین....
.................................................. .....یا حق.................................................. ....[/QUOTE]
این روش عملی نیست ... چون فایل ذخیره شده از حالت تم بودنش خارج میشه ... من خیلی تلاش کردم که بفهمم چطوری میشه درست کرد
اما تنها راهی که بشه یه فایل فلش رو به یه تم شناسوند اینکه از 3 تم اوربیت اکولایزر یا امرج استفاده کنی...فایل فلش رو تغییر نام بده به همون فایلهای فلش اصلی ... اینطوری با تغییر تم منو ها هم عوض میشن
اما راه شما اصلا عملی نیست !!!!( قبلا تست شده )
------------
من یه فایلی ( layout تغییر یافته ) رو پیدا کردم که فونت منوها و همه چی رو کوچیک میکنه - اسم اپراتور رو از پاک میکنه و تولبار رو هم پاک میکنه...
البته اسم اپراتور رو با تغییر value (staticanur از 2 به 4 براحتی میشه برداشت اما واسه اونایی که برنامه نویسی جاوا رو بلد نیستن خیلی مناسبه....
در اولین فرصت اپلود میکنم ...خیلی جالبه
درضمن درایور 9.5 فوق العاده معرکه اس !!! عکسی میگیره که من تو کف ش موندم !!!!!!!!
زوم 4 ایکس حالت نایت مود و ماکرو هم فعاله
و درایور صدا که 2 نوع صداش خیلی بلنده qwerty loud final2
و smellUlter 2 که این 2 تا صدای معرکه ای داره
خیلی ها از اولی استفاده میکنن اما بچه های se-nse همشون توصیه میکنن از دومی استفاده کنید
منم دومی رو نصب کردم علاوه براون که نویز نداره بلکه 2 ولوم به واکمن اضافه کرده ...طوری که هدفونهای اصلی گوشی در حالت Megabass کم میاره !!!!!!
این فایلها رو اگه حمید گیر آورد که هیچ...در غیر این صورت تا هفته آینده خودم آپلود میکنم
شاد باشید