تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 130 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    sonyericsson_810
    عزیز من طبق راهنمایی در صفحه های اولیه همین تاپیک شما گوشیم رو هک کردم یعنی با همون اکوستیک قبلی
    واینبار همین کار رو با همون phone xs alpha 6 که شما گذاشتی دوباره دارم هک میکنم با این تفاوت که توی
    فایل تو اپلود جدید اکوستیک رو اپلود کردم ایا این کار جواب می ده واون فایل فلش نباید تغییر کنه

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

خوب مثل اینکه یه بحث آموزشی افتادیم....

GDFSها محل مخفی متعلق به گوشی هست....جایی که تمام تنظیم ها و اطلاعات درجه بندی شده اونجا ذخیره میشوند مثل مشخصات فریمور ...کد قفل سیم کارت و از همه مهمتر رد گیری imei....سزیال چنج کردن هم از طریق همین GDFS ها انجام میشه به این صورت که imei جدید رو روی GDFS پچ میکنن (با setool+کابل سرویس یا باکس) بدین ترتیب سر گوشیو کلاه میذارن ...imei از روی GDFS خونده میشه که خوب مسلما وقتی IMEI تقلبی روش پچ میشه گوشی یه اصطلاح رجیستر میشه و تو شبکه شناخته میشه....GDFS به راحتی فلش نمیشه مثلا با PHONE XS ....باید با ابزار مخصوص این کار انجام بشه ....این پیغامی که میده به خاطر اینه که گوشی شما قبلا رجیستر چنج شده بوده یعنی GDFS پچ شده اما حالا که گوشی فلش شده سریال برگشته به IMEI کارخونه! ولی GDFS هنوز پچ شده باقی مونده (به راحتی فلش نمیشه...یعنی به همراه فریمور فلش نمیشه) به همین خاطر تناقض میده دیگه ..خیلی ساده است...امیدوارم مطلب و گرفته باشی و برا بقیه هم مفید واقع بشه...این پیغامه مشکلی ایجاد نمیکنه و کاری به چیزی نداره و اگه خیلی حساس شدی میتونی ببری بیرون با باکس اون پچ رو از رو GDFS پاک کنن یا GDFS رو فلش کنن....فقط یه پولی از جیبت میره......
    حمید جان من پول رجیستر اصلیو دادم ولی منم وقتی گوشیو به ++x وصلی میکنم همین پیغام و میده
    مشکلی پیش نمیاره؟
    پس چرا هشدار میده
    البته من با استفاده از آموزشهای توپت گوشیو هکیدم هم صداش توپ شد هم منوی خوشگل گذاشتم براش هم والکمنش رو قشنگ کردم
    الان هم مشکلی واسه گوشی پیش نیومده (یک کمی سرعتش کم شده ولی به خوشگلیش میارزه)
    فقط میخوام بدونم چرا هشدار میده؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من باز هم موفق شدم گوشيم رو با phone xs هك كنم acostic
    ولي نفهميدم اضافه كردن منويflash چه فايده اي داره چون بعد از هك هيچ اتفاقي روي گوشيم نيفتاد
    ولي بعد از اينكه فايلهاي تم رو روي مموري ريختم براحتي نصب شد
    حالا hamid جان بگو فرقش چيه لطفن

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

گوشی من همین الانش هم بدون acousticو کپسول صدا گوشی N70 میخوره n70 که صدا نداره عزیزم
    نه این طور را هم نیست....صدای n70 توحالت عادی از k750 بلندتره...(بدون کپسول..بدن acoustic خفن)

آقا حميد 2 تا مطلب
    اول اينكه سايت se-nse ورژن فاينال و810 گذاشته سرچ كن پيداش مي كني. صدا واقعا عاليه هم تو كيفيت و هم تو بلندي. ميخوام نظر شما رو هم بدونم. اين هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوم اينكه درايور دوربين 8.54 روي 810 كار نميكنه هر سه نمونه فايلي كه توي فولدر زيپ شده‌اش هست هم امتحان نكردم. دوربين راه ميفته ولي زوم نداره حتما بايد ماكرو روشن باشه. توي حالت سوپركم هم نميره با همون>*<<*<* .
    اینقدر acoustic تست کردم هی قاب کریستالی و باز کردم بستم که خوارهاش شکسته (خیلی بیخوده) دیگه حال ندارم تست کنم...این آکوستیک مگه ماله toshara نیست؟ تو همون تاپیک the loudest acoustic ؟ برا من الان v1.2 رو گوشیم هست ...صداش بلنده ..کیفیتش هم خوبه ...میخوای شما اینو تست کن (صفحه اول) مقایسه کن ببین گه جوریه ...کلی ازش تعریف میکردن..

درایور دروبین هم من super 8.53 رو دارم (این 8.54 رو تست نکردم) بله باید ماکرو روشن باشه تا بتونی زوم کنی ..این مشکله درایور یا گوشی نیست...اصلا مکانیزمش همینجوریه..(مگه راهنماشو نخوندی؟)

macro روشن + night mode خاموش = زوم پیوسته میکنه (مثل handy cam )
    macro روشن + night mode روشن = زوم پله ای میکنه (مثل درایور اصلی دروبین گوشی )

به اون کد هم احتیاجی نیست...دوربین و که روشن کنی به طور پیش فرض میره تو super mode .....باید زوم 16 x بکنه ...بالاش مینویسه 4x اما در واقع 16 x میکنه ...قشنگ معلومه!

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حمید جان من پول رجیستر اصلیو دادم ولی منم وقتی گوشیو به ++x وصلی میکنم همین پیغام و میده
    مشکلی پیش نمیاره؟
    پس چرا هشدار میده
    البته من با استفاده از آموزشهای توپت گوشیو هکیدم هم صداش توپ شد هم منوی خوشگل گذاشتم براش هم والکمنش رو قشنگ کردم
    الان هم مشکلی واسه گوشی پیش نیومده (یک کمی سرعتش کم شده ولی به خوشگلیش میارزه)
    فقط میخوام بدونم چرا هشدار میده؟
    ممنون
    از کدوما خریدی ؟ رجیستر شده با گارانتی یا رجیستر شده بدون گارانتی؟ اگه از این رجیستر بدون گارانتی گرفتی احتمالا گوشیو قبلا رجیستر دستی کرده بودند بعد یهو مخابرات فرصت داد شمارشو بردن ثبت کردند دوباره فلشش کردند تا imei برگرده به اصلی....من با گارانتی سیتادل گرفتم این پیغامو نمیده......گوشیهایی که از اول رجیستر اصلی شده باشند این پیغامو نمیدند...هشدار هم به خاطر این میده که تناقض پیدا کرده ...imei دو جا ثبت میشه یکی حافظه OTP گوشی که غیر قابل تغییر هست دوم تو GDFS رد گیری میشه...گفتم که مشکلی ایجاد نمیکنه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حميد جونجواب منو هم بده دمت گرم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من باز هم موفق شدم گوشيم رو با phone xs هك كنم acostic
    ولي نفهميدم اضافه كردن منويflash چه فايده اي داره چون بعد از هك هيچ اتفاقي روي گوشيم نيفتاد
    ولي بعد از اينكه فايلهاي تم رو روي مموري ريختم براحتي نصب شد
    حالا hamid جان بگو فرقش چيه لطفن
    شما منوی فلش رو آپلود کردی تو گوشی حالا باید از یه تمی استفاده کنی که از اون منو یه عنوان صفحه اصلی استفاده کنه ...(ریختن تم ربطی به نصب منوی فلش نداره)....حالا اگه شما بخوای این منو فلش رو با تمهای دیگه استفاده کنی نیاز یه یه آموزش داری.....خوب حالا اینم آموزش:

تم مورد نظر رو با برنامه winrar اکسترکت میکنین بعد تو میرین تو فولدرش یه فایل هست به اسمه Theme.xml اونو با notepad باز کنید یه همچین چیزیه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زیر خط نوشته <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> باید اینو اضافه کنید :
    کد:
    بجای "اسم منو" اسم فایلی رو که آپلود کردین تو گوشی رو مینویسین....بعد اونو save میکنین....

یعد با استفاده از برنامه "TUGZip" (تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه )کل پوشه رو با پسوند "tar" ذخیره میکنین ...بعد پسوند tar رو تبدیل میکنین یه thm ....بعد تم رو انتقال میدین به گوشی و اجراش بکنین...
    .

.................................................. .....یا حق.................................................. ....

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    sonyericsson_810
    عزیز من طبق راهنمایی در صفحه های اولیه همین تاپیک شما گوشیم رو هک کردم یعنی با همون اکوستیک قبلی
    واینبار همین کار رو با همون phone xs alpha 6 که شما گذاشتی دوباره دارم هک میکنم با این تفاوت که توی
    فایل تو اپلود جدید اکوستیک رو اپلود کردم ایا این کار جواب می ده واون فایل فلش نباید تغییر کنه
    نه دوست عزیز مشکلی نیست این برنامه اگه پوشه ای هم اسم پوشه Files_to_upload تو گوشی پیدا کنه ماله تو گوشیو پاک میکنه و پوشه جدیدو میذاره جاش... دقیقا مثل وقتی که 2 تا فایل یا پوشه هم اسم رو رو هم کپی کنی تو کامپیوتر.. فقط حواست باشه acoustic رو تو جای درست کپی کنی

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

آقا من همه ی این کارهارو کردم و گوشیم بالا میاد ولی هنگ میکنه
    و رجیسترش هم پریده
    دارم با یه فریمور دیگه مین رو فلش میکنم

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیر خط نوشته <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> باید اینو اضافه کنید :
    کد:
    بجای "اسم منو" اسم فایلی رو که آپلود کردین تو گوشی رو مینویسین....بعد اونو save میکنین....

یعد با استفاده از برنامه "TUGZip" (تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه )کل پوشه رو با پسوند "tar" ذخیره میکنین ...بعد پسوند tar رو تبدیل میکنین یه thm ....بعد تم رو انتقال میدین به گوشی و اجراش بکنین...
    .

.................................................. .....یا حق.................................................. ....[/QUOTE]

این روش عملی نیست ... چون فایل ذخیره شده از حالت تم بودنش خارج میشه ... من خیلی تلاش کردم که بفهمم چطوری میشه درست کرد

اما تنها راهی که بشه یه فایل فلش رو به یه تم شناسوند اینکه از 3 تم اوربیت اکولایزر یا امرج استفاده کنی...فایل فلش رو تغییر نام بده به همون فایلهای فلش اصلی ... اینطوری با تغییر تم منو ها هم عوض میشن

اما راه شما اصلا عملی نیست !!!!( قبلا تست شده )

------------
    من یه فایلی ( layout‌ تغییر یافته ) رو پیدا کردم که فونت منوها و همه چی رو کوچیک میکنه - اسم اپراتور رو از پاک میکنه و تولبار رو هم پاک میکنه...

البته اسم اپراتور رو با تغییر value (staticanur از 2 به 4 براحتی میشه برداشت اما واسه اونایی که برنامه نویسی جاوا رو بلد نیستن خیلی مناسبه....

در اولین فرصت اپلود میکنم ...خیلی جالبه

درضمن درایور 9.5 فوق العاده معرکه اس !!! عکسی میگیره که من تو کف ش موندم !!!!!!!!
    زوم 4 ایکس حالت نایت مود و ماکرو هم فعاله

و درایور صدا که 2 نوع صداش خیلی بلنده qwerty loud final2
    و smellUlter 2 که این 2 تا صدای معرکه ای داره

خیلی ها از اولی استفاده میکنن اما بچه های se-nse همشون توصیه میکنن از دومی استفاده کنید

منم دومی رو نصب کردم علاوه براون که نویز نداره بلکه 2 ولوم به واکمن اضافه کرده ...طوری که هدفونهای اصلی گوشی در حالت Megabass کم میاره !!!!!!

این فایلها رو اگه حمید گیر آورد که هیچ...در غیر این صورت تا هفته آینده خودم آپلود میکنم

شاد باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •