تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 91 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 901

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا من اين بازي رو گرفتم ارزش نصب كردن داره يا نه بازيش چطوره؟

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

رضا جون من شرمنده شدم وقت نکردم آپ کنم 5 شنبه میرم خونه برات آپ میکنم

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

مگه شما وقتی که این بازیو میخریدی از ماها پرسیدی که ارزش خریدنشو داره یا نه که حالا داری میپرسی ارزش اینستال کردنشو داره یا نه ؟! شما قبل از اینکه این بازیو میخریدی باید میومدیو میپرسیدی .

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

وقتی که با پروفسوره صحبت کردی یاروهه میادش و تقریبا" نزدیک در وایمیسه ، باید باهاش صحبت کنی و اون یواش یواش دنبالت میادش ، آخر لولهه که رسیدین بسلامتی میکشنش و از شرش راحت میشی ، یادت نره که جیباشو خالی کنی ... بقیه ش هم که خودت میفهمی .
    فکر کنم این رفیقمون اصلا ماموریتی نگرفته .... راستی من اون همراهمو زنده برگردوندم
    بیکار که بودی یه بیوگرافی کامل از خودت بزار تا ببینیم این STALKER MASTER کیه که زندگیش با بقیه ایرونیهای ساکن ایران فرق داره !!! اینقدر که بازی میکنی شب خواب نمیبینی که داری زامبی میکشی ؟! ... من که بعضی شبها خوابشو میبینم
    راستش شبا وقتی چشم هامو میبندم تصاویر بازی جلو چشامه .... البته من تو کل هفته 2 یا شاید 3 بار بازی میکنم ولی هر بار بالایه 5 ساعت در مورد بیوگرافی هم به سایت IMDB.COM مراجعه کنید

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آره آقا نصب کن ارزش داره ... البته هر کسی سلیقه ای داره ولی شخصا میگم بهترین FPS بوده که تا حالا بازی کردم در مورد بازیش هم این تاپیک رو بخونی میفهمی جریان بازی چیه

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

maxxx جان دشمنت شرمنده عیبی نداره
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

مگه شما وقتی که این بازیو میخریدی از ماها پرسیدی که ارزش خریدنشو داره یا نه که حالا داری میپرسی ارزش اینستال کردنشو داره یا نه ؟! شما قبل از اینکه این بازیو میخریدی باید میومدیو میپرسیدی .
    منم اين بازي رو همينجوري گرفتم بعدشم يه سوال كردم چه فرقي ميكنه شما بگيد خوبه يا نه
    آره آقا نصب کن ارزش داره ... البته هر کسی سلیقه ای داره ولی شخصا میگم بهترین FPS بوده که تا حالا بازی کردم در مورد بازیش هم این تاپیک رو بخونی میفهمی جریان بازی چی
    ممنونم ازت با شه نصب ميكنم ببينم چجوريه

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

منم اين بازي رو همينجوري گرفتم بعدشم يه سوال كردم چه فرقي ميكنه شما بگيد خوبه يا نه

ممنونم ازت با شه نصب ميكنم ببينم چجوريه
    بهر حال میگن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ، شما که این بازیو نصب میکنی ، دیگه پرسیدنش چی بود ؟!
    بهر حال اگه تو بازی مشکلی داشتی و جوابشو تو پستهای قبلی پیدا نکردی بپرس تا اونجایی که بتونیم کمکت میکنیم ... یه پیشنهاد ، اول یه سر به تنظیمات کیبورد بزن و ببین هر کلیدی چه کاری رو انجام میده که تو بازی سر در گم نشی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

وقتی که با پروفسوره صحبت کردی یاروهه میادش و تقریبا" نزدیک در وایمیسه ، باید باهاش صحبت کنی و اون یواش یواش دنبالت میادش ، آخر لولهه که رسیدین بسلامتی میکشنش و از شرش راحت میشی ، یادت نره که جیباشو خالی کنی ... بقیه ش هم که خودت میفهمی .
    خوب میشه بگی که توی جیبش چیه ؟؟؟ من یکی رو اون طرف مقر خودمون پیدا کردم که مرده بود .همون جا که یه مرداب هم هست و یه هلیکپوتر هم سقوط کرده . جیباشو گشتم جیرای باهالی داشت مثلا یه تیکه از یه جایی بود که رفتم تحویل پیمرد دادم یعنی بهش فروختم ولی با یه ذره ور رفتن با اون نوشته های دیدم نوشت TAKS FIAL گفتم زحمت کشیدی . کلا بی خیال بازی شدم . چون یه جوری بی سرو ته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •