تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 3195 اولاول ... 814151617181920212228681185181018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه marco250's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا دوستم 360 گرفته ولی بازی lost planet رو وقتی تو دستگاه میذاره فقط اسم کمپانی میاد و حشدار میده که
    دی وی دی خراب تنظیم لنز هم کرده ولی بازم درست نشد
    بعضی بازی ها رو باید چند بار بذاره و در بیاره تا بیاین
    مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فیرمور دستگاهت چیه؟؟
    به احتمال زیاد با آپدیت کردن فیرمور درایوت به ورژن 5.3 مشکلت حل میشه. (البته اگه درایو کنسولت سامسونگ-توشیبا باشه). من هم همین مشکل رو داشتم تو بازی Lost Planet .
    در ضمن اگه خواستی فیرمورت رو آپدیت کنی از نسخه C فیرمور 5.3 استفاده کن , سرعت خواندن درایوت کم میشود ولی دقت خواندن DVD های بازی زیاد می شود.

داره خودمونی میشه omid360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر پسته

پيش فرض

فیرمور دستگاهت چیه؟؟
    به احتمال زیاد با آپدیت کردن فیرمور درایوت به ورژن 5.3 مشکلت حل میشه. (البته اگه درایو کنسولت سامسونگ-توشیبا باشه). من هم همین مشکل رو داشتم تو بازی Lost Planet .
    در ضمن اگه خواستی فیرمورت رو آپدیت کنی از نسخه C فیرمور 5.3 استفاده کن , سرعت خواندن درایوت کم میشود ولی دقت خواندن DVD های بازی زیاد می شود.

تو بازی های دیگه هم همین طوره متلا تو بازی dead rising وقتی بازی میکنه وسط بازی پیغام clean میده دیروزر امتحان کردیم هاردو برمیداره درست میشه!!
    MARCO جان درایور من سامسونگه و NTSC/J asia هستش چگونه میتونم با اینترنت dial-up اپدیت کنم .....میشه دانلود کنم و تو کامپیتر ذخیره کنم و بعد انتقال بدم به دستگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اونایی که دیتگاه هارو میفروشند دستگارو با فایرمور کپی خور میکنند یا با دستکاری لنز(ایا خوده فروشنده ها
    همون اول تنظیم لنز میکنن)
    البته تو سایتی که گذاشته بودم راهنما داشت ولی خوب و واضح نبود اگه میتونی راهنمای کاملشو بذار و بگو از کدوم سایت میشه دانلود کرد
    دمت گرم خیلی اقایی
    راستی یادم رفت بگم این dvd هایی که next gen داره باتوجه به قیمت کدومش از کیفیت بهتری برخورداره و به لنز کمتر فشار میاره
    نوع dvd قیمت هرdvd
    HP بدون چاپ رنگی 5000 تومان
    DateRight با چاپ رنگی 7000 تومان
    DateRight بدون چاپ رنگی 6500 تومان
    FujiFilm بدون چاپ رنگی 7000 تومان
    Verbatim بدون چاپ رنگی 8000 تومان

Last edited by omid360; 05-06-2007 at 17:28.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تو بازی های دیگه هم همین طوره متلا تو بازی dead rising وقتی بازی میکنه وسط بازی پیغام clean میده دیروزر امتحان کردیم هاردو برمیداره درست میشه!!
    MARCO جان درایور من سامسونگه و NTSC/J asia هستش چگونه میتونم با اینترنت dial-up اپدیت کنم .....میشه دانلود کنم و تو کامپیتر ذخیره کنم و بعد انتقال بدم به دستگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    اونایی که دیتگاه هارو میفروشند دستگارو با فایرمور کپی خور میکنند یا با دستکاری لنز(ایا خوده فروشنده ها
    همون اول تنظیم لنز میکنن)
    البته تو سایتی که گذاشته بودم راهنما داشت ولی خوب و واضح نبود اگه میتونی راهنمای کاملشو بذار و بگو از کدوم سایت میشه دانلود کرد
    دمت گرم خیلی اقایی
    راستی یادم رفت بگم این dvd هایی که next gen داره باتوجه به قیمت کدومش از کیفیت بهتری برخورداره و به لنز کمتر فشار میاره
    نوع dvd قیمت هرdvd
    HP بدون چاپ رنگی 5000 تومان
    DateRight با چاپ رنگی 7000 تومان
    DateRight بدون چاپ رنگی 6500 تومان
    FujiFilm بدون چاپ رنگی 7000 تومان
    Verbatim بدون چاپ رنگی 8000 تومان
    یک هارد دیسک دیگری کنسولت بگذار اگه درست شد که اشکال از هارد دیسکت هست. در اینصورت این 2 کار را باید انجام دهی: (البته قبلش با مموری کارت XBOX360 از روی SaveFile هات کپی بگیر چون تمام اطلاعات هارد دیسکت از بین می رود.)
    1- هارد دیسکت رو فرمت کن
    2- اگر با فرمت درست نشد یک هارد دیسک دیگر باید بخری.

شما نمی توانی فیرمور درایو رو با وصل شدن به Live آپدیت کنی . فقط می توانی داشبورد را با این کار آپدیت کنی.اگه تا حالا فیرمور درایوت رو آپدیت نکردی توصیه می کنم که نکنی چون اگه یک جا اشتباه انجام دهی و Firmware key درایوت رو از بین ببری تو دردسر میوفتی . ببر بده NextGen واست این کار رو انجام بده.

دستگاه با تغییر فیرمور درایو کپی خور می شود. تنظیم لنز فقط موقعی انجام می شود که درایو دستگاه شما یا لنزش از تنظیم خارج شده باشه و یا اینکه لنزش ضعیف شده باشد.

اگر تو خواندن انگلیسی مشکل نداری برو به این لینک و کتابی رو که من تو همین سایت معرفی کردم دانلود کن . کتاب بسیار جامعی درباره کپی خور کردن کنسول هست همراه با عکس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بستگی به ابن داره که درایوت کدوم نوع دیسک رو بهتر می خواند. ولی اگه نظر منو می خواهی اولویت دیسک ها به ترتیب زیر هست :
    1- Verbatim
    2- FujiFilm
    3- TDK
    من همه بازی هام رو رو FujiFilm و TDK زدم و تا حالا نه تنظیم لنز کردم و نه با Error در خواندن مواجه شدم. در ضمن از بازی هایی که از مالزی وارد شده به هیچ عنوان استفاده نکن که لنز دستگاهت رو بعلت اینکه جنس خوبی ندارند ضعیف می کنه.
    Last edited by marco250; 05-06-2007 at 20:07.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر پسته

پيش فرض

دمت گرم لوتی
    فقط یک سوال حالا اپدیت کردن واجبه
    همه مغازه دارها از دیسک های مالزی تعریف میکنن!!!!!!!!!!! این دیسک ها چه تفاوتی دارند وراه تشخیصش چیه
    اینم رگین کمان من

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دمت گرم لوتی
    فقط یک سوال حالا اپدیت کردن واجبه
    همه مغازه دارها از دیسک های مالزی تعریف میکنن!!!!!!!!!!! این دیسک ها چه تفاوتی دارند وراه تشخیصش چیه
    اینم رگین کمان من
    آپدیت کردن بعضی آپشن ها رو به درایو کنسولت اضافه می کنه . مثلا اجرا کردن بازی های XBOX و یا خواندن بازیهایی از XBOX360 که روی DVD5 رایت شده باشه. از ورژن 5 به بالا 4 نوع فیرمور به نامهای A, B, C , D رلیز می شود که فرقشون تو سرعت خواندن DVD ها می باشد .
    دیسک های مالزی اصلا توصیه نمی شود چون به از DVD هایی با کیفیت پایینی استفاده شده و به لنز درایوت فشار می آورد و به مرور باعث ضعیف شدن لنز می شود.
    DVD های مالزی رو معمولا با چاپ استمپری می توانی تشخیص بدهی.

داره خودمونی میشه mohsen_raptor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يه سوال داشتم ؟ اگه يه نفر از يك كشور خارجي xbox360 بخره ميتونه وقتي اوردش ايران بده كنسولش رو crack كنن

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

يه سوال داشتم ؟ اگه يه نفر از يك كشور خارجي xbox360 بخره ميتونه وقتي اوردش ايران بده كنسولش رو crack كنن
    بله
    فقط اگه XBOX360 Elite بگیری , چون درایو های اکثرشون Benq هستش هنوز فیرموری که بتونه کپی خور بشه واسش نیومده.
    به نظر من XBOX360 Premium بگیر با درایو سامسونگ-توشیبا .

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

چرا نشه؟ خوبم میشه

حالا تو خارج از کشور هستی؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر پسته

10

سلام
    بله که میشه یکی از اقوام تازگی از دبی اورد داد کپی خور کردند با 15 تومن ناقابل ولی 100تومن سود کرد
    ------------------
    مارکو جان این الایت ها درایور سامسونگ هم دارند و مثل دستگاه های خودمون کپی میبشه پیشنهاد من
    اینکه الایت بیاری که نگران کیفیتش هم نباشی(بازم صاحب اختیار هستی)
    -----------------
    علی اقا ما تو اسمون ها دنبالت میگشتیم تو تاپیک مشکلات xbox360 پیدات کردیم
    خوشبحالت لعنتی تموم نمیشه(امتحانو میگم)به امید خدا شنبه دیگه ..............

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر پسته

7 Xbox لعنتی

اقا کسی تا حالا 360 سوزونده(بعد از 4-5 ماه بازی)
    کسی از اول کنسولش 3چراغ داده ؟
    یا کنسولش از اول مشکل لنز داشته و بازی های رایتی رو اجرا نکنه ؟
    یا سی دی بشکونه...وسط بازی قطع کنه...مادربورد رد کنه و.........
    ما که از شانس بعد تو اجرای بازی های رایتی حسابی مشکل داریم(cd های مالزی هم که بده چه کنم) گور مرگش J/asia هم هست و کلی پول بالاش دادم ....میترسم چند وقت دیگه بمیره و نفس نکشه(ولی بیچاره
    باید بره جهنم چون سز خیلی ها رو کلاه گذاشته )چون خیلی هارو دیدم که تا 4-5 ماه هیچ مشکلی نداشتند و بعد ؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •