تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 106 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

دوست عزیز آقای R@r#m@n شما مطمئن هستید که میشه کپسولی 850 رو از جاش درآورد و به بازر 810 انداخت؟به هم میخورن؟؟؟اگه میشه عکس کپسولی 850 رو هم بذار.
    سلام دوست عزیز
    راستش من نمیدونم
    طبق چیزی که دوستمون گفتن من این حرف رو زدم
    و شخصآ‌ تاحالا بازر 850 رو ندیدم و نمیدونم که به 810 میخوره یا نه‌؟
    بسیار بسیار ممنون
    ممنون خیلی خوب بود
    خاهش میکنم

در آغاز فعالیت arman_wallkman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

gfhfgfgfgfgf

در آغاز فعالیت arman_wallkman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازم سلام مصطفی جون.من کشته مرامتم .مصی جون من خیلی دوست دارم تو زمینه 810 خفن بشم.و به همین خاطر مزاحم تو شدم.میخاستم این جریان کامل تعویض درایورهای دوربین و خصوصا صدا و تقویت نرم افزاری صدا رو یاد بگیرم .و کلا به چه چیزایی در این زمینه احتیاج دارم(سخت افزار و نرم افزار) ضمنا گوشی سریال اصلی نیست نکنه یه دفعه قات بزنه .و دیگه چه کارایی هست که به گوشی حال میده و خفن میشه تا کل یه عده رو بخابونم .میدونم الان داری به من فوش میدی و جوونمو آرزو دارم .

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گوشی 6630 بود یه mp3 داشت 5 دقیقه با حجم 1500 کیلو بایت گفتش که زیپ شده هستش!
    بهناز جان اینی که شما دیدی mp3 فشرده نیست طرف فقط کیفیت آهنگ رو آورده بود پایین.
    مثلا کیفیت معمولی آهنگ 128 هست ولی اونی که شما دیدی برای اینکه آهنگ حجم زیادی نگیره مثلا کیفیتش رو آورده بود روی 24 خیلی هم انجام این کار سادست فقط باید برنامشو داشته باشی.یکی از برنامه هایی که این کارو میکنه jet Audio هست که فکر کنم هر کسی تو کامپیوترش داشته باشه.اگه مشکلی داشتی در خدمتم
    Last edited by vodka; 12-04-2007 at 08:21.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

بازم سلام مصطفی جون.من کشته مرامتم .مصی جون من خیلی دوست دارم تو زمینه 810 خفن بشم.و به همین خاطر مزاحم تو شدم.میخاستم این جریان کامل تعویض درایورهای دوربین و خصوصا صدا و تقویت نرم افزاری صدا رو یاد بگیرم .و کلا به چه چیزایی در این زمینه احتیاج دارم(سخت افزار و نرم افزار) ضمنا گوشی سریال اصلی نیست نکنه یه دفعه قات بزنه .و دیگه چه کارایی هست که به گوشی حال میده و خفن میشه تا کل یه عده رو بخابونم .میدونم الان داری به من فوش میدی و جوونمو آرزو دارم .
    سلام...قربونت...مراحمی ...فقط لطف کن اسمم رو نشکن...مرسی
    خیلی خوبه اینقدر مشتاقی....خوب اگه می خواهی از نرم افزاری اقدام کنی حتما تو تاپیک مربوطه بهت گفتن دیگه...که تنها باید از برنامه ی phone xs الفا 6 یا الفا 5 اش استفاده کنی تا مشکل حادی پیدا نکنی....اگه به نظرت این کارا 6-7 تومن می ارزه می تونی با فار اقدام کنی که سریالت می پره و بعدش باید ببری واست سریال چنج کنن اونم بدون فلش.....عرضم به حضورت اگه بازم دنبال کارای خفن هستی باید صبر کنی...من بازم دارم تحقیق می کنم کارای دیگه ایی ببینم روش می شه کرد یا نه....اگه می شه چقدر هزینه داره و ....کلا فعلا دارم سوال و پرس و جو می کنم....اگه یه وقتی به چیز توپی رسیدم حتما خبرتون می کنم....
    ببخشید من دیر دیر میام...دانشگاه هست و .....
    شاد باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

گوشی 6630 بود یه mp3 داشت 5 دقیقه با حجم 1500 کیلو بایت گفتش که زیپ شده هستش!
    حرفهای ودکا رو کاملا تائید می کنم ...فقط واسه تفهیم بیشتر :
    برنامه ایی داشتم..متاسفانه اسمش رو خاطرم نیست کارش رینگ تون سازی بود....یه اهنگ رو وقتی کات می کردم حدود 30 ثانیه....و می خواستم بیت ریتش 32 باشه...حجمش یه زور به 100 کیلو می رسید.....اما اگه فرضا رو 128 می گذاشتم حدود 350-450 می شد..که این نشون می ده بیت ریت چقدر تاثیر داره...اما...اما اصلا فکر اینکه بخواهی بیت ریت و بیاری رو نکن...چون کم کردن حجم به قیمت افت کیفیت محسوس اهنگ تموم می شه
    شاد باشی

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آهان... مطمئنی؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهناز جان اینی که شما دیدی mp3 فشرده نیست طرف فقط کیفیت آهنگ رو آورده بود پایین.
    مثلا کیفیت معمولی آهنگ 128 هست ولی اونی که شما دیدی برای اینکه آهنگ حجم زیادی نگیره مثلا کیفیتش رو آورده بود روی 24 خیلی هم انجام این کار سادست فقط باید برنامشو داشته باشی.یکی از برنامه هایی که این کارو میکنه jet Audio هست که فکر کنم هر کسی تو کامپیوترش داشته باشه.اگه مشکلی داشتی در خدمتم
    آقا چرا راه دور میری
    همین نرم افزار disc to phone که داخل cd همراه سری های دبلیو هست مثل ماه و با سرعت اعجاب آوری انجام میده . خیلی ساده و با تنظیمات مربوطه

اگه نباشه جاش خالی می مونه parya_shilan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    وطن

پيش فرض

سلام
    دوستان از ارائه اطلاعات ارزشمندتان بسیار ممنون استفاده کردیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا چرا راه دور میری
    همین نرم افزار disc to phone که داخل cd همراه سری های دبلیو هست مثل ماه و با سرعت اعجاب آوری انجام میده . خیلی ساده و با تنظیمات مربوطه

گل پسر ودکا فقط خواست برنامه ایی رو بگه که معروفه...حرف شما متین
    سلام
    دوستان از ارائه اطلاعات ارزشمندتان بسیار ممنون استفاده کردیم
    خواهش..قابلی نداشت
    ضمنا یه مدت وقت نکردم نکته جدیدی بگذارم...قول می دم امشب دوباره جبران کنم...منتظر باشید
    Last edited by mostafa_khan; 13-04-2007 at 19:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •