تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 22 اولاول ... 8141516171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 211

نام تاپيک: کلوپ Slvr L7 , L6

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه هر چي گشتم اموزشي رو كه قبلا داشتم پيدا نكردم اما برات توضيح ميدم:
    برنامه rsd رو دانلود كردي؟البته بستگي به فريموري كه مي خواي بريزي داره كه از چه نرم افزاري استفاده كني
    همه برنامه ها بايد گوشي رو بشناسن پس برنامه رو اجرا ميكني بعد گوشي رو به pc وصل ميكني
    حالا اگه درايور رو نصب كرده باششي برنامه ميشناسه گوشيت رو وگرنه يه پنجره باز ميشه و براي نصب درايور بايد مراحل رو پيش بري(مثل نصب بقيه سخت افزاراست)حالا كه برنامه گوشي رو شناخت و نوشت كه به گوشي متصل شده بايد ادرس پك مورد نظر رو بدي حالا دكمه استارت رو ميزني و صبر ميكني تا برنامه گوشيت رو ريست كنه
    گوشيت فلش شده و تنها يه كار ميمونه كه سيم كارتت رو بزاري روي گوشي و...........
    ببخشيد اگه يكم خودموني گفتم اما اگه بازم متوجه نشدي بگو تا بيشتر توضيح بدم.....!

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

دوست عزيز براي تعويض صداي sms مسير زير رو برو......!
    mnue>setting>ring styles>
    در اين منو دو گزينه به نام style و ديگري براي تغييرات بر روي style هست حالا شما هر كدوم رو كه بزني ميتوني از منوي پاييني روش تغيرات حاصل كني......
    style رو روي گزينه vibe & Ring بزار برو روي دومي و حالا روي گزينه سوم يعني messages برو زنگ مورد نظر رو انتخاب كن به همين سادگي....!
    ممنون از لطفت ...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

متاسفانه هر چي گشتم اموزشي رو كه قبلا داشتم پيدا نكردم اما برات توضيح ميدم:
    برنامه rsd رو دانلود كردي؟البته بستگي به فريموري كه مي خواي بريزي داره كه از چه نرم افزاري استفاده كني
    همه برنامه ها بايد گوشي رو بشناسن پس برنامه رو اجرا ميكني بعد گوشي رو به pc وصل ميكني
    حالا اگه درايور رو نصب كرده باششي برنامه ميشناسه گوشيت رو وگرنه يه پنجره باز ميشه و براي نصب درايور بايد مراحل رو پيش بري(مثل نصب بقيه سخت افزاراست)حالا كه برنامه گوشي رو شناخت و نوشت كه به گوشي متصل شده بايد ادرس پك مورد نظر رو بدي حالا دكمه استارت رو ميزني و صبر ميكني تا برنامه گوشيت رو ريست كنه
    گوشيت فلش شده و تنها يه كار ميمونه كه سيم كارتت رو بزاري روي گوشي و...........
    ببخشيد اگه يكم خودموني گفتم اما اگه بازم متوجه نشدي بگو تا بيشتر توضيح بدم.....!
    ممنون ...
    ولی میدونی چیه دوست عزیز! مشکل اینجاست که من در این زمینه کاملا" اول راهم!
    من نمیدونم اصلا" rsd چی هست! ( راستش رو بخوای این اولین باریه که می شنوم rsd برای تعویض فریمور لازمه! اونوقت شما از دانلود صحبت میکنید!!!) =>یه نرم افزار بنام " ... p2k " (الآن اسمش دقیق یادم نیست!) توی ÷ستها دیده بودم که خواستم دانلود کنم که اونم لینکش خراب بود!
    1- منظوورت از " همه برنامه ها همون ... p2k یا rsd هست دیگه؟
    2- من از سایتی که دوستمون معرفی کرده بود فریمور Motobeauty_2_PDS_Patched رو که حجمش هم 22 مگ بود رو دانلود کردم نظرت چیه؟
    3- این درایورهارو که گفتی باید از کجا گیر بیارم ... به هنگام خرید گوشیم که سی دی ای همراهش نبود اون رو هم باید دانلود کنم؟!

و اما یه سوال فنی!: وقتی فریمور گوشی رو عوض میکنی قبلیه میره کجا؟! ( آخه با اون تعریفی که شما از فریمور داشتین " شبیه سیستم عامل در کام" تو کام وقتی میخوایم سیستم عامل عوض کنیم قبلی رو ÷اکش میکنیم تو اینجا اینطوری نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون ...
    ولی میدونی چیه دوست عزیز! مشکل اینجاست که من در این زمینه کاملا" اول راهم!
    من نمیدونم اصلا" rsd چی هست! ( راستش رو بخوای این اولین باریه که می شنوم rsd برای تعویض فریمور لازمه! اونوقت شما از دانلود صحبت میکنید!!!) =>یه نرم افزار بنام " ... p2k " (الآن اسمش دقیق یادم نیست!) توی ÷ستها دیده بودم که خواستم دانلود کنم که اونم لینکش خراب بود!
    1- منظوورت از " همه برنامه ها همون ... p2k یا rsd هست دیگه؟
    2- من از سایتی که دوستمون معرفی کرده بود فریمور Motobeauty_2_PDS_Patched رو که حجمش هم 22 مگ بود رو دانلود کردم نظرت چیه؟
    3- این درایورهارو که گفتی باید از کجا گیر بیارم ... به هنگام خرید گوشیم که سی دی ای همراهش نبود اون رو هم باید دانلود کنم؟!

و اما یه سوال فنی!: وقتی فریمور گوشی رو عوض میکنی قبلیه میره کجا؟! ( آخه با اون تعریفی که شما از فریمور داشتین " شبیه سیستم عامل در کام" تو کام وقتی میخوایم سیستم عامل عوض کنیم قبلی رو ÷اکش میکنیم تو اینجا اینطوری نیست
    راستش rsd يه برنامه براي فلش هست
    دوست من p2ktools يه برنامه براي نصب اسكين و يه كارايي شبيه به اينه با اين برنامه ميتوني كاراي مختلف رو انجام بدي...
    درضمن p2k و rsd زمين تا اسمون با هم تفاوت دارن
    دوست عزيز متاسفانه دنبال لينك motocup يا rsd گشتم اما پيدا نكردم متاسفانه.....!
    اون پكي هم كه شما دانلود كردي هم نديدم نوشته باشه با نرم افزار خواصي فلش بشه....!
    درايور رو هم خودم برات up ميكنم اما الان ديگه خيلي ديرم شده .....؟!
    پك قبلي در حقيقت پاك ميشه و عمل پاك شدن رو خود نرم افزار انجام ميده.....!
    اون cd كه بود فقط توش يه نرم افزار phon tools هست و متاسفانه با اون نميشه گوشي رو به pc بشناسوني....!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

÷س منتظرت میمونم تا درایور و اون rsd رو برام آ÷ کنی ...
    ممنون از این همه توجهت ...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

خیلی وقته که ازت خبری نیست عزیز! کجایی ... ما رو تنها گذاشتی؟! => کماکان منتظرم
    راستی چندتا سوال هم داشتم :
    1- تو بسته ال7 علاوه بر گوشی و راهنما و ... نباید یه سی دی هم باشه؟( مال من که نداشت)
    2- وقتی مستقیم گوشی رو با کابل به "یو اس بی" وصل میکنیم مموری کارد کوشی خونده میشه ... می خواستم بدون م تو همه گوشیا همینجوریه؟
    3- برنامه ای هم هست که بشه با اون حافظه خود گوشی رو خوند؟که مثلا" بعد بشه از اینترنت موبایل با کام استفاده کرد...
    4- با تعویض فریمور تغییری تو میزان صدا / کیفیت فیلمبرداری/ ... حاصل میشه ؟

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

anti_girl جان هرچی گشتم نتونستم چیزی در مورد نحوه فلش کردن برای گوشیهای موتو ÷یدا کنم !... فکر میکنم باید قید این تعویض فریمور رو بزنم مگه اینکه شما یه راهی جلوم بزاری ...

این نحوه ی فلش.. بار ها گزاشتیم اینم یه با دیگه با دقت بخون البته نرم افزارهایه جدیدتری واسه این کار اومده

اما اساسه کار یکیه ..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

12 آقا مسعود ... آقا تورج ... کجایین؟!

سلام و عرض ادب خدمت آقا مسعود و آقا تورج!
    بعد از یه چند هفته ای آخرش فرصت شد برم سراغ فلش گوشیم ... !
    مسعود عزیز من تمومیه مطالبی رو که تو فایل آموزش نحوه فلش کردن بود رو مو به مو اجرا کردم ولی به هنگام فلش کردن هنوز 1 دقیقه نگذشته بود که ارور داد ... خدا رو شکر برا گوشیم اتفاقی نیفتاد! ... اینم ارورش :

اشکال از کجاست؟ ... مربوط به ناهمخونی مانستر پک با ورژن گوشیم نیست که؟ اگه مربوط به همین مانسترپک هست ممنون میشم یه لیست جدید و زیبایی از مانسترپکهایی که به این گوشی میخوره رو برام بزاری ... راستش رو بخوای زیادم از اون Motobeauty_2_PDS_Patched خوشم نیومد ... اگه یه چیزایی تو ردیفXplode_update_1 پیدا کردی ممنونت میشم اون رو برام بزاری
    منسترپک Motobeauty_2_PDS_Patched رو از اینجا گرفتم :
    کد:
    اینم بوت لودر گوشیم(در صورت نیاز) :
    Boot Loader
    08.D0.
    SW Version :
    R4513_G_08.B7.
    DCR_RB

راستی ......... اون فایل مربوط به installation رو من خوندم ولی زیاد سردرنیاوردم(همونی که مربوط به درایورها میشد) ... من از همون MOTODRIVER واقع در آموزش فلش استفاده کردم ... نرم افزار RSD lit ... خودم که فکر نمی کنم به اون و نرم افزارهای LeaderGL & P2K commander احتیاجی داشته باشم ... درست فکر کردم یا نه؟!
    پیشاپیش ممنون
    Last edited by Ali_Best; 27-08-2008 at 03:04.

پروفشنال Corvette's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.. ببین علی.. این Error ها طبیعی هستش..

شما با Rsd فلش نزن با Motokup این کارو بکن

کد:
    کد:

در ضمن در مورده مانستر پک هم بحثه هم خونی تقریبا فقط برمیگرده به ورژنه بوت لودر.. پس میتونی به سایته

modmymoto بری و از اونجا مشخصاته مانستر هایه موجود رو بخونی (البته بادقت به ورژنه بوت لودر) بعد از هر

کدوم که خوشت اومد دانلود کنی! (وقت ندارم وگرنه این انتخاب رو برات میکردم..) فقط یه نکته می مونه .. بعضی

از مانسترها فقط با نرم افزاری که سازندش پیشنهاد داده باید فلش بزنی که معمولا همون موتوکاپ هست..

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام.. ببین علی.. این Error ها طبیعی هستش..

شما با Rsd فلش نزن با Motokup این کارو بکن

کد:
    کد:

در ضمن در مورده مانستر پک هم بحثه هم خونی تقریبا فقط برمیگرده به ورژنه بوت لودر.. پس میتونی به سایته

modmymoto بری و از اونجا مشخصاته مانستر هایه موجود رو بخونی (البته بادقت به ورژنه بوت لودر) بعد از هر

کدوم که خوشت اومد دانلود کنی! (وقت ندارم وگرنه این انتخاب رو برات میکردم..) فقط یه نکته می مونه .. بعضی

از مانسترها فقط با نرم افزاری که سازندش پیشنهاد داده باید فلش بزنی که معمولا همون موتوکاپ هست..

موفق باشی
    Motokup رو گرفتم ... نصبش کردم ... ولی هرکاری که میکنم گوشی رو نمیشناسه ... چه کنم؟ میشه یه کوچولو توضیح بدی ...
    راستی به همراه نصب Motokup یه چیز دیگم نصب میشه اون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •