ببخشید مزاحم میشم یکی توروخدا نحوه نصب بازی روی E720 رو به صورت ابتدایی توضیح بده
ببخشید مزاحم میشم یکی توروخدا نحوه نصب بازی روی E720 رو به صورت ابتدایی توضیح بده
Last edited by aRThaS_08; 08-02-2008 at 20:50.
مزاحم چیه . برای سری ئی کدش رو نمیدونم
من تو سایتای خارجی که میرم فقط براش بازی گذاشتن آموزش نصب رو نذاشتن
من u700 دارم و نمی خام گوشیم ریست بشه... چی کار کنم...؟
شرمنده که این ÷ستو تو این قسمت دادم
ولی ضروی
من یه مشکل دارم تو گوشی e250
چند روز پیش گوشی بادر کوچکمو دستکاری کدم ویه کد ریست ماستر بهش دادم
دیگه بعدش که گوشی از نو امد بالا دیگه محدودیت سرویس می زنه
راستی اینم بگه که روی سیم کارت ایرانسل میاد بالا
سلام دوست عزیز ....
این کد نمیدونم چیه که هرکی میزنه سیم کارتش قفل میشه .... چندتا از بچه های همین انجمن هم این مشکلو پیدا کردن .... نمیدونم چیکار کردن ولی فکر میکنم سیم کارتشون مشکل پیدا کرده بود .
میشه روش نصب بازی رو U700 : Shp رو توضیح بدین
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
سلام برو بچ هکر عزیز من یه سوال متفاوت دارم اونم اینه که اولا گوشی من e250d هست ومشکل من از اون جای شروع می شه که تا میخوام گوشیمو به سیستم وصل کنم اصلا کل سیستم خاموش میشه نمی دونم کار از کجا عیب داره چون گوشی خودش کابل نداشت اونو سوا گرفتم میتر سم از کابل باشه .بعدا چون pc suit samsung وصل نکردم .... در کل نمی دونم مشکل از کجاست این منو کلافه کرده لطفا مرا دریابید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/
دوست عزیز سلام ....
مشکل شما میتونه 3 عامل داشته باشه :
1. مشکل در پورت Usb کامپیوتر
2. مشکل در پورت Usb گوشی
3. مشکل در کابل Usb
موفق باشی ...
ممنون فروم باز عزیز از راهنماییت
میخوام یه نکته مطرح نکم البته از نوع دره پیتی
من pcstodiu sgh e250 رونصب کردم و همچنین کابل رو عوض کردم و گوشی رو در حالت modem 'گذاشتم البته این بار گوشی من توسط سیستم شناسایی شد ولی با ین وجود سیتم خاموش میشه البته بعد از یکی دو دقیقه ...
من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که چون از قبل بازی های دنیای جاوا را پاک کردم الان نمی تونم وارد قسمت دنیای جاوا بشم یعنی option >network settingخلاصه منمو کل کلی اشکالات دوستتان دارم
dont live without love ----------------------------------------------------------------------------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)