سلام كسي ميتونه طريقه فرستادن شكلك را از طريق اس ام اس با وي تري ايكس رو بگه؟با ال 7 راحت ميشه اين كارو كرد ولي با وي تري ايكس موفق نميشم.راستي از زد 8 چه خبر قيمتش رو اطلاع داريد؟
سلام كسي ميتونه طريقه فرستادن شكلك را از طريق اس ام اس با وي تري ايكس رو بگه؟با ال 7 راحت ميشه اين كارو كرد ولي با وي تري ايكس موفق نميشم.راستي از زد 8 چه خبر قيمتش رو اطلاع داريد؟
سلام دوستان
گوشیه من یه چند وقتیه مشکل نرم افزاری پیدا کرده مخصوصا در قسمت messages
به همین دلیل به این نتیجه رسیدم که برایه حل این مشکل گوشیم رو restar کنم
حالا سوالام اینه :
در back up دقیقا چه اطلاعاتی ذخیره می شه ومثلا من می خوام sms هایی که در in box va out boxدارم حفظ بشه
و عکس ها اینا هم که مصلمه
2. ایا restar برایه این کار مناسبه یا باید کار دیگه ای بکنم
منتظر جواب هاتون هستم
با تشکر
سلام.يكي از دوستان پك جديدي رو براي وي تري ايكس پيدا كرده بود ،دنبالشو گرفتم دانلودش كردم ورو گوشيم ريختم.براي شما هم مينويسم بلكه مفيد باشه.بخدا هرچه دنبال اين دوستمان در پستها گشتم پيداش نكردم و متاسفانه اسمشون رو هم فراموش كردم ولي انصافا"پك خوبي رو معرفي كرده.اميدوارم هميشه موفق باشه.
در مورد پك جديد وي تري ايكس گفتم ولينكشو گذاشتم.از آنجايي كه من دانلودش كرده بودم،نتونستم تحمل كنم وهمان ديروز روي گوشي خودم امتحانش كردم.تغيراتي كه من فعلا"پي بردم بهشون عبارتند از"1-فونت كل سيستم عوض شده و بصورت شكسته بسيار زيبا درآمده.2-صدا در همه بخشها تقويت شده.3-فرمت فيلمبرداري به ام پي فور تغير پيدا كرده.4-اسكينهاي بيخود نئون وسيلور حذف شدن وبجز موتو ،سه اسكين بسيار زيباي فراري هلوموتو ولونا قرار داده شده.5-مشكل نفرستادن شكلكها از طريق اس ام اس حل شده.6-پك زبان 0039است كه شامل زبانهاي فرانسه،آلماني ،ايتاليايي،اسپانيايي،هلند ي پرتغالي وتركي است.
7-بازيها حذف شدن در قسمت گيم فقط مديا پلير باقي مونده.
-مشخصات نرم افزاربه شرح زير ميباشد
S/W version:R252211LD_U_85.9B.E5P
DSP S/W version:40970000
Technologyual mode UMTs
لينك هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پايان اميدوارم كه اين اطلاعات بدرد دوستان بخورد.
سلام عزیزسلام دوستان
گوشیه من یه چند وقتیه مشکل نرم افزاری پیدا کرده مخصوصا در قسمت messages
به همین دلیل به این نتیجه رسیدم که برایه حل این مشکل گوشیم رو restar کنم
حالا سوالام اینه :
در back up دقیقا چه اطلاعاتی ذخیره می شه ومثلا من می خوام sms هایی که در in box va out boxدارم حفظ بشه
و عکس ها اینا هم که مصلمه
2. ایا restar برایه این کار مناسبه یا باید کار دیگه ای بکنم
منتظر جواب هاتون هستم
با تشکر
اگه منظورت مستر ریسیت است.. بای بگم..چیزی پاک نمیشه...
سلام دوستان
از این که میبینم تالار به این خوبی و کاملی به زبان فارسی هست . خیلی خوشحالم .
من بعد از خواندن مطالب این تالار تصمیم گرفتم گوشی V3X بخرم .
1.ساکن اصفهان هم هستم توی بازار همه می گفتن گوشی V3X از بعد از عید موجود نیست.تهران هم اوضاع همین طوره ؟
2. آیا گوشی های موتورولا موجود در ایران ساخت سنگاپوره ( تو بازار که این طور می گفتن )
3. serial change چیه ؟
خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی کنین !
آره بیشترشون ساخت سنگاپوره ... ولی من ساخت آلمان هم دیدم.
serial change یعنی شماره سریال گوشی های قاچاق رو به صورت دستی عوض میکنن تا بشه ازشون استفاده کرد و آنتن بدن. گوشی که serial change یعنی قاچاقه و ممکنه در آینده آنتن نده و اگه یه بار فلش هم بشه چون شماره سریال اصلیش برمیگرده دیگه آنتن نمیده و کلا خریدش ریسکه ...
گوشی بخر که شماره سریالش تو مخابرات ثبت شده باشه .
pas master restar chi kar mikone?
systeme message kesi taha moshkel peyda nakarde
restar konam moshkeli pish nemiad?
![]()
ممنون از جوابت نزدیک بود گوله این فروشنده ها را بخورما!![]()
فقط میتونی بگی از کجا بفهمم serial change یا سریال اصلی خود گوشیه ؟
الان مشکلتون چیه!!!!pas master restar chi kar mikone?
systeme message kesi taha moshkel peyda nakarde
restar konam moshkeli pish nemiad?
# 06 #*
این کد رو بزن تا سریال گوشی رو ببینی... یعد اینو با سریالی که رو کارتن گوشی و توی گوشی زیر باطریش هست مقایسه کن ببین هر 3 تا یکیه یا نه... اگه بود سریال اصلیه و اگه نبود یعنی serial change
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)