ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم
ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم
با تشکر از همه دوستانی که جوابمو دادند...مهرسا1 جان اون خانمه که می گی در اثر چی ایدز گرفته بود؟؟ یه سوال دیگه شما کجا رفتین واسه تست hiv ? راستش من اعتماد ندارم و یه جای مطمین می خوام واسه آزمایش..شنیدم بیمارستان میلاد تست cpt اگه اسمشو اشتباه نکنم می گیره که تا 95% قابل اعتماده..آیا بیمارستان میلاد مطمینه به نظرتون دوستان؟
به نظر من آزمایشگاه های خصوصی خیلی بهتر هستنبا تشکر از همه دوستانی که جوابمو دادند...مهرسا1 جان اون خانمه که می گی در اثر چی ایدز گرفته بود؟؟ یه سوال دیگه شما کجا رفتین واسه تست hiv ? راستش من اعتماد ندارم و یه جای مطمین می خوام واسه آزمایش..شنیدم بیمارستان میلاد تست cpt اگه اسمشو اشتباه نکنم می گیره که تا 95% قابل اعتماده..آیا بیمارستان میلاد مطمینه به نظرتون دوستان؟
من بار اول یه ازمایشگاه خصوصی تست دادم بار دوم و سوم بانک خون کرج خیابان طالقانی
ازماشگاه های خصوصی حدود110 تومن هزینه ازمایشم شد به خاطر اینکه 3 تا 5 سی سی ازت خون میگرن و سه بار روش ازمایش میکنن تا درصد خطا صفر میشه
البته به نظر من شما تست هپاتیت هم در خواست بده تا کلا خیالتون راحت باشه
موفق باشین
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
اشتباه... لینک معتبر بذارین لطفاویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم
ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزماتفاقاً نیم ساعت هم زیاد گفته این دوستمون!اشتباه... لینک معتبر بذارین لطفا
منبع: (که خودش از CDC کپی کرده)The CDC has conducted several studies on HIV concentrations outside the body. When these concentrations are dried, the virus is reduced by anywhere from 90 to 99 percent over several hours. In these studies, the HIV concentrations are significantly higher than they would be outside a laboratory, making theoretical environmental transmission outside the body nearly zero.
در بهترین شرایط محیطی که توی آزمایشگاه برای زنده نگه داشتن ویروس فراهم کردن تا چند ساعت بیشتر زنده نمونده، و این نقطه ضعف ویروسه که احتمال انتقال ایدز خارج از بدن صفر هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعبیر خنده داری بود، یعنی چی از بدن موجود زنده جدا شه؟ مگه حالتی غیر از خون هم دارم!؟؟؟گلم حرفتون درست اما در صورتی که این ویروس تو یه لخته خون یا بزاق نباشه عمرش نیم ساعته در صورتی که از بدن یه موجود زنده جدا بشه عمرش خیلی بیشتر از ایناست
مهرسا شما کاملاً بر اساس حدسیات داری روی موضوع به این حساسی صحبت میکنی، عین معلم زیست شناسی اول دبیرستان ما که میگفت ایدز از طریق غذا و دست دادن و ... انتقال پیدا میکنه! به هر حال من به عنوان یه فرد تحصیل کرده وقتی میتونم حرفات رو قبول کنم که یه منبع معتبر (نه گوگل یا سایتای ایرانی!) بیاری واسم، من چند دفعه برات منبع اوردم اما دوباره حرف خودت رو میزنی!
[COLOR="Red"]تأیید اولین مورد انتقال ایدز از راه بزاق[/COLOR]
سلامت > تحقیقات - تاکنون 3 راه عمده برای انتقال ویروس ایدز شناخته شده بود؛ انتقال از راه تزریق یا تماس با خون آلوده، انتقال از راه ترشحات جنسی و انتقال از طریق مادر به فرزندش طی بارداری، زایمان و شیردهی.
اما به تازگی راه دیگری از انتقال در ایالات متحده آمریکا تأیید شده است و آن انتقال ویروس از راه خوراندن غذای جویده شده به کودک بوده است.
به گزارش آسوشیتدپرس، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا، 3 مورد از ابتلای کودکانی را به ثبت رسانده است که بهدلیل خوردن غذایی آلوده که مادران و مراقبانشان قبل از آن، آن را جویده و سپس در دهانشان گذاشته بودند.
البته کارشناسان بررسیکننده پرونده این 3 کودک خردسال میگویند نمیتوان اسم این شیوه انتقال را شیوه جدیدی گذاشت؛ چرا که حداقل در 2 مورد از این 3 مورد، خونریزی و آسیب لثه در فرد بزرگسال مبتلا به ایدز وجود داشته و این خون آنها بوده که ویروس را به بدن نوزاد منتقل کرده و نه بزاق آنها. با این حال، میتوان گفت این موارد هشداری است، بهخصوص در کشورهای توسعهنیافته، مانند آفریقا، که در آنها خوراندن غذای جویده شده به کودک شیرخوار بیدندان رواج زیادی دارد.
در این کشورها، غذای مخصوص کودک کمتر یافت میشود و وسیلهای که بتوان با استفاده از آن غذا را برای بچهها به شکل خمیر و پودر در آورد نیز به راحتی پیدا نمیشود. بنابراین در این کشورها، از سادهترین وسیله، که همان دندان بزرگسالان باشد، برای له کردن و آماده کردن غذا برای شیرخواران استفاده میشود. پیش از این، انتقال برخی ویروسها و باکتریها از این روش، ثابت شده بود. از جمله ویروس هپاتیت ب که راه اصلی انتقال آن خون و ترشحات جنسی است، اما گفته میشد که حجم بالای بزاق آلوده، در هنگام جویدن غذای کودک، میتواند ویروس را به او منتقل کند. همچنین انتقال باکتری هلیکوباکتر پیلوری، عامل التهاب معده و نیز گلودردهای استرپتوکوکی از این راه مشخص شده بود.
در مورد ویروس ایدز ، اعتقاد عمومی کارشناسان این بود که وجود ترکیبات بزاق، مانع از انتقال آن از طریق دهانی میشود. با این حال، آنها تاکید داشتند که مسواک فرد آلوده به ویروس از آنجا که ممکن است در هنگام استفاده خونریزیهای کوچک و مخفی در لثهها رخ دهد، میتواند عامل انتقال به دیگران محسوب شود. در هنگام خوراندن غذای نیمهجویده به کودک شیرخوار نیز همین فرایند تکرار میشود. به همین علت کارشناسان معتقدند بهتر است حتیالامکان همه افراد، بهخصوص افراد آلوده به ویروس ایدز، از آماده کردن غذا برای کودکان، خودداری کنند. کودکان سامانه ایمنی ضعیفتری دارند و به همین علت احتمال بقا و تکثیر ویروس در آنها بیشتر است ودرصورت ابتلا، کمتر میتوانند با آن مبارزه کنند.
هماکنون در سراسر جهان میلیونها کودک مبتلا به این بیماری هستند که باید با آن دستوپنجه نرم کنند. این کودکان از راههای مختلف به آن آلوده شدهاند که باید به این راهها، خوردن غذای نیمهجویده بزرگسال آلوده به ویروس را نیز افزود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال حقوقی
کسی که به علت انتقام شروع به آلوده کردن همه بکنه حکم محارب رو داره؟
فک کنم باید اینجا بپرسید
*** مشاوره حقوقی ***
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
به من خودم مشکوکم
ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟
عزیزم ایدز رو از روی علایم بالینی نمیشه تشخیص داد تنها راه فهمیدنش آزمایش خون در آزمایشگاه هست اگه شما دست به رفتار پر خطری زدین میتونین بعد از گذشت 3 ماه از اخرین رفتار پرخطر تست بدین تا از سلامتتون با خبر بشین
ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)