تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 34 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تو خیابونا... منتظر دریدن شکار....

پيش فرض

دوستان من الان عضو سایت شدم تو رو خدا جواب منو بدین..من روز دوشنبه دندون عقلمو جراحی کردم و بخیه زد دکتر واسم ..دکتر واسم یه سری قرص تجویز کرد که بخورم دیروز یعنی روز 4 شنبه که تازه دو روز از دندون کشیدنم گذشته بود من ساعت 11 می خواستم قرصمو بخورم اما از شیر آب خوری عمومی آموزشگاه استفاده کردم..حالا سوالم این هستش که آیا امکانش هست که اگر کسی قبل از من که خدای نکرده مبتلا به ایذز بوده و دهانشو به شیر گذاشته و آب خورده و بعدش من از همون شیر مشترک استفاده کرده ام با توجه به اینکه من دندونمو کشیده بوده و بخیه داشته و زخم باز بوده آیا امکان انقال ایدز از این طریق امکان پذیره؟؟به خدا از دیروز تا حالا استرس دارم..جواب منو بدین لطفن
    ویروس اچ آی وی تو محیط خارج از بدن فقط نیم ساعت زنده هست عزیزم

2. 2 کاربر از pesilium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با تشکر از همه دوستانی که جوابمو دادند...مهرسا1 جان اون خانمه که می گی در اثر چی ایدز گرفته بود؟؟ یه سوال دیگه شما کجا رفتین واسه تست hiv ? راستش من اعتماد ندارم و یه جای مطمین می خوام واسه آزمایش..شنیدم بیمارستان میلاد تست cpt اگه اسمشو اشتباه نکنم می گیره که تا 95% قابل اعتماده..آیا بیمارستان میلاد مطمینه به نظرتون دوستان؟

4. این کاربر از parastue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

با تشکر از همه دوستانی که جوابمو دادند...مهرسا1 جان اون خانمه که می گی در اثر چی ایدز گرفته بود؟؟ یه سوال دیگه شما کجا رفتین واسه تست hiv ? راستش من اعتماد ندارم و یه جای مطمین می خوام واسه آزمایش..شنیدم بیمارستان میلاد تست cpt اگه اسمشو اشتباه نکنم می گیره که تا 95% قابل اعتماده..آیا بیمارستان میلاد مطمینه به نظرتون دوستان؟
    به نظر من آزمایشگاه های خصوصی خیلی بهتر هستن
    من بار اول یه ازمایشگاه خصوصی تست دادم بار دوم و سوم بانک خون کرج خیابان طالقانی
    ازماشگاه های خصوصی حدود110 تومن هزینه ازمایشم شد به خاطر اینکه 3 تا 5 سی سی ازت خون میگرن و سه بار روش ازمایش میکنن تا درصد خطا صفر میشه
    البته به نظر من شما تست هپاتیت هم در خواست بده تا کلا خیالتون راحت باشه
    موفق باشین

---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

اشتباه... لینک معتبر بذارین لطفا

6. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اشتباه... لینک معتبر بذارین لطفا
    اتفاقاً نیم ساعت هم زیاد گفته این دوستمون!
    The CDC has conducted several studies on HIV concentrations outside the body. When these concentrations are dried, the virus is reduced by anywhere from 90 to 99 percent over several hours. In these studies, the HIV concentrations are significantly higher than they would be outside a laboratory, making theoretical environmental transmission outside the body nearly zero.
    منبع: (که خودش از CDC کپی کرده)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در بهترین شرایط محیطی که توی آزمایشگاه برای زنده نگه داشتن ویروس فراهم کردن تا چند ساعت بیشتر زنده نمونده، و این نقطه ضعف ویروسه که احتمال انتقال ایدز خارج از بدن صفر هست!

8. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گلم حرفتون درست اما در صورتی که این ویروس تو یه لخته خون یا بزاق نباشه عمرش نیم ساعته در صورتی که از بدن یه موجود زنده جدا بشه عمرش خیلی بیشتر از ایناست
    تعبیر خنده داری بود، یعنی چی از بدن موجود زنده جدا شه؟ مگه حالتی غیر از خون هم دارم!؟؟؟
    مهرسا شما کاملاً بر اساس حدسیات داری روی موضوع به این حساسی صحبت میکنی، عین معلم زیست شناسی اول دبیرستان ما که میگفت ایدز از طریق غذا و دست دادن و ... انتقال پیدا میکنه! به هر حال من به عنوان یه فرد تحصیل کرده وقتی میتونم حرفات رو قبول کنم که یه منبع معتبر (نه گوگل یا سایتای ایرانی!) بیاری واسم، من چند دفعه برات منبع اوردم اما دوباره حرف خودت رو میزنی!

10. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

[COLOR="Red"]تأیید اولین مورد انتقال ایدز از راه بزاق[/COLOR]

سلامت > تحقیقات - تاکنون 3 راه عمده برای انتقال ویروس ایدز شناخته شده بود؛ انتقال از راه تزریق یا تماس با خون آلوده، انتقال از راه ترشحات جنسی و انتقال از طریق مادر به فرزندش طی بارداری، زایمان و شیردهی.

اما به تازگی راه دیگری از انتقال در ایالات متحده آمریکا تأیید شده است و آن انتقال ویروس از راه خوراندن غذای جویده شده به کودک بوده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، 3 مورد از ابتلای کودکانی را به ثبت رسانده است که به‌دلیل خوردن غذایی آلوده که مادران و مراقبانشان قبل از آن، آن را جویده و سپس در دهانشان گذاشته بودند.

البته کارشناسان بررسی‌کننده پرونده این 3 کودک خردسال می‌گویند نمی‌توان اسم این شیوه انتقال را شیوه جدیدی گذاشت؛ چرا که حداقل در 2 مورد از این 3 مورد، خونریزی و آسیب لثه در فرد بزرگسال مبتلا به ایدز وجود داشته و این خون آنها بوده که ویروس را به بدن نوزاد منتقل کرده و نه بزاق آنها. با این حال، می‌توان گفت این موارد هشداری است، به‌خصوص در کشورهای توسعه‌نیافته، مانند آفریقا، که در آنها خوراندن غذای جویده شده به کودک شیرخوار بی‌دندان رواج زیادی دارد.

در این کشورها، غذای مخصوص کودک کمتر یافت می‌شود و وسیله‌ای که بتوان با استفاده از آن غذا را برای بچه‌ها به شکل خمیر و پودر در آورد نیز به راحتی پیدا نمی‌شود. بنابراین در این کشورها، از ساده‌ترین وسیله، که همان دندان بزرگسالان باشد، برای له کردن و آماده کردن غذا برای شیرخواران استفاده می‌شود. پیش از این، انتقال برخی ویروس‌ها و باکتری‌ها از این روش، ثابت شده بود. از جمله ویروس هپاتیت ب که راه اصلی انتقال آن خون و ترشحات جنسی است، اما گفته می‌شد که حجم بالای بزاق آلوده، در هنگام جویدن غذای کودک، می‌تواند ویروس را به او منتقل کند. همچنین انتقال باکتری هلیکوباکتر پیلوری، عامل التهاب معده و نیز گلودردهای استرپتوکوکی از این راه مشخص شده بود.

در مورد ویروس ایدز ، اعتقاد عمومی کارشناسان این بود که وجود ترکیبات بزاق، مانع از انتقال آن از طریق دهانی می‌شود. با این حال، آنها تاکید داشتند که مسواک فرد آلوده به ویروس از آنجا که ممکن است در هنگام استفاده خونریزی‌های کوچک و مخفی در لثه‌ها رخ دهد، می‌تواند عامل انتقال به دیگران محسوب شود. در هنگام خوراندن غذای نیمه‌جویده به کودک شیرخوار نیز همین فرایند تکرار می‌شود. به همین علت کارشناسان معتقدند بهتر است حتی‌الامکان همه افراد، به‌خصوص افراد آلوده به ویروس ایدز، از آماده کردن غذا برای کودکان، خودداری کنند. کودکان سامانه ایمنی ضعیف‌تری دارند و به همین علت احتمال بقا و تکثیر ویروس در آنها بیشتر است ودرصورت ابتلا، کمتر می‌توانند با آن مبارزه کنند.

هم‌اکنون در سراسر جهان میلیون‌ها کودک مبتلا به این بیماری هستند که باید با آن دست‌وپنجه نرم کنند. این کودکان از راه‌های مختلف به آن آلوده شده‌اند که باید به این راه‌ها، خوردن غذای نیمه‌جویده بزرگسال آلوده به ویروس را نیز افزود.
    منبع:
    کد:

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یه سوال حقوقی

کسی که به علت انتقام شروع به آلوده کردن همه بکنه حکم محارب رو داره؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سوال حقوقی

کسی که به علت انتقام شروع به آلوده کردن همه بکنه حکم محارب رو داره؟
    فک کنم باید اینجا بپرسید

*** مشاوره حقوقی ***

کد:

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان
    به من خودم مشکوکم

ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟
    عزیزم ایدز رو از روی علایم بالینی نمیشه تشخیص داد تنها راه فهمیدنش آزمایش خون در آزمایشگاه هست اگه شما دست به رفتار پر خطری زدین میتونین بعد از گذشت 3 ماه از اخرین رفتار پرخطر تست بدین تا از سلامتتون با خبر بشین
    موفق باشین

16. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •