خیلی خلاصه
اگه پارتی داشته باشی اره میتونه واست پذیرش سپاه بگیره در غیر اینصورت دوباره همونجای قبلی میوفتی
خیلی خلاصه
اگه پارتی داشته باشی اره میتونه واست پذیرش سپاه بگیره در غیر اینصورت دوباره همونجای قبلی میوفتی
سلام دوستان
من کاردانی مکانیک دارم ، 6 سال سابقه بسیج فعال و کارت سبز هم دارم ، چقدر احتمال داره جذب سپاه بشم ؟ اگه جذب سپاه بشم با توجه به مدرکم و سابقه بسیج درجه من چی میشه ؟ ساعت اداری میشم ؟
سلام...
منظور از پارتی در این گونه موارد سرلشکر فیروز آبادی و سردار کمالی هستن و لا غیر ...
تا قبل از اعزام ... حتی همون روز هنگامی که توی حوزه نظام وظیفه باشید امکان تغییر ارگان وجود داره کاری رو که نظام وظیفه شیراز انجام میداد . تغییر کد ... اما بعد از اعزام و مشخص شدن ارگان ... و ثبت حضور و عدم غیبت شخص در سیستم جامع نظام وظیفه همان و ادامه خدمت در مکان قبلی هم همان . مگر سردار کمالی آشنا باشه بتونه کاری کنه براتون...
یکی از رفیقامون عموش امیر ارتش بود تنها کاری که براش تونسته بود انجام بده از نیروی زمینی اورده بودش نیروی هوایی شیراز .
شخصی توی پادگان خودمون بود مقام کشوری فوتبال داشت افتاده بود نیروی دریایی چند بار رفت بندر عباس سردار گوکلانی (( جانشین فرمانده کل نیروی دریایی )) نامه نوشته بود و براش امضا کرده بود که اینو بدین سپاه فجر ... دست آخر با بدبختی از نیروی دریایی سپاه رفت نیروی زمینی ...
لطفا در مورد چیزی که اطلاع کامل ندارید شخصی رو راهنمایی نکنید ... شخص بنده رو یه سرباز پذیرش سپاه کرد اما اشخاص دیگه رو حتی سرهنگ نتونسته بود بیاره توی سپاه ...
اون دوست گرامی هم اگر میخواد درس بخونه که هیچی ... اما اگر فقط هدفش این هست که از ناجا بیاد بیرون زهی خیال باطل هست ... شاید فقط بتونه انتقالی بگیره ...![]()
کد های محل اعزام رو به غیر از +10 از کجاها میشه پرسید؟
سلامنوشته شده توسط mohsen_ahmadi_7369 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه نفر هم آشنا داشته باشی بتونه پذیرش جور کنه برات در غیر این صورت احتمالش 50 به 50 هست
البته زودتر برو سپاه شهرتون ببین پذیرشت میکنن مدارک بسیجتم ببر
درجت توی سپاه میشه
رزم دار یکم 3 تا حلال روی بازوت
سلام دوستان. من میخوام انتقالی بگیرم به تهران. کدوم پادگان خوبه؟
من متاهل هستم و ساکن تهران. ولی گرگان افتادم و نمیدونم چی کار کنم.
لطفا راهنماییم کنین
سلام
نظام وظیفه شهرتون قسمت اعزام به خدمت
قبلا اپراتور های 09680 هم میگفتند ولی الان دیگه نمیگن
شما اول بگو کجا خدمت میکنی سپاهی ارتشی؟؟؟
رستت چیه؟ درجت چیه
ارتش . نیروی زمینی. رسته خورده بود اداری پرسنلی ولی تو این یگان افتادم پیاده و تکاور. درجه من ستوان 3 هست
دوست عزیز من هنوز ارگانم مشخص نشده.
با این اوصاف میتونم الان که 40 روزه تو آموزشی هستم بیام بیرون و بعد از ارشد دوباره دفترچه پست کنم؟
هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)