snr و line attenuation خیلی خوبه . به خصوص وقتی از سر خط سیم کشیدم . snr حدود 30 و line att هم حدود 20
فاصله هم نزدیکه زیاد دور نیست ..
snr و line attenuation خیلی خوبه . به خصوص وقتی از سر خط سیم کشیدم . snr حدود 30 و line att هم حدود 20
فاصله هم نزدیکه زیاد دور نیست ..
اگرتازه به شرکت پارس آنلاین ملحق شدی باید بگم که اغلب تمامی کاربران جدیدالورود این مشکل رو دارن و بعد از چند روز مشکل حل میشه دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست اما اگر به اپراتور بگی پورتم رو ریست کنین شاید مشکلت حل بشه...
آره جدید گرفتم پارس .. آخه چرا ؟ بد رو نروم رفته ... دیگه سیم مستقیم کشیدم فک میکردم همه چی حل میشه ...
اگر میتونی مودم رو خودت تنظیم کنی از اول یه بار دیگه تنظیم کن ببین درست میشه یانه اگر نشد مشکل از خود پارس آنلاینه...
دوستان کسی خبر داره سرویس های نامحدود TRA-2048 و TRA-1024 سرعت دانلود و پینگشون چنده کسی استفاده میکنه یه آماری بده ! ممنون میشم
یه سوال دیگه کسایی که سرویس محدود گرفتن 512 ! سرعت شبانشون چنده ! ماله من نهایتش 15 تا 20 باشه ! آیا همهتون اینطوری هستید یا فقط ماله منه !؟
میگم این MTU[1-65535] باید چند باش ! اون روز یکم مشکل داشتم زنگ زدم پارس گفت بذارش روی 1280 !؟ یعنی تنظیمات مودم میتونه توی سرعت شبانه تاثییر گذار باشه !؟
Last edited by payambar41; 21-07-2012 at 00:37.
نتایج تستهای پارس آنلاین را از اینجا ببینید و شما هم مشارکت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
2 تا سوال داشتم.
یکی اینکه مشکلی که تو این پست گفته شده هنوز هستش یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم اینکه برا استفاده از اینترنت رایگان شبانه (1تا6) کار خاصی میخواد انجام بدیم یا نه ، خودش سوئیچ میشه؟
تشکر ...
سلام دوستان براي شما هم سرعت شبانه اينقدر كم شده ديشب از 12:35 تا 6:50 حدودا 400 مگ دريافت داشتم
من تو این تست شرکت کردم و بالاترین سرعت دانلود رو دارم اما بهتون اطمینان میدم این تستهای سرعت چیزی رو ثابت نمیکنه و ملاک خوبی برای ترک کردن پارس یا پیوستن بهش نیست.
هنگام دسکانکت کردن وقتی گزارش مصرف رو چک میکنید برای شما هم گاهی تا 5 دقیقه طول میکشه تا آپدیت بشه مصرفتون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)