100 تومن اخی نمنیه با بله ؟
بابا دنه گوروم نه غلط دارتیبسان![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
100 تومن اخی نمنیه با بله ؟
بابا دنه گوروم نه غلط دارتیبسان![]()
بابا یه خط جدید خریدم + مبدل آنالوگ به دیجیتال + 10 متر سیم نوری + 2 متر سیم مسی....(البته بالوالدینِ احسانا رو جدی بگیرا....)
![]()
Last edited by Altairezio; 14-03-2014 at 19:32.
جانا بالا ؟؟؟!!!
========================
من میخوام یه وایمکس بگیرم
ADSL رو بیخیال !!! این چند ماهه همش این ور اون ور بودم !! باید یه نت همراه داشته باشملامصب باید 200 توننی خرج وایمکس بکنیم
![]()
چرا چی میخوای بخری؟!
ایرانسل !!!
از تعرفه 2 مگش خوشم میاد !!!
تعرفههای زمستان ۹۲ برای کاربران وایمکس در استان های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، فارس
![]()
Last edited by fanoostalaei; 14-03-2014 at 19:59.
حسین دور ایرانسل یه خط خوشجمل بکش.....(هم گرونه هم سرعتاش آشقال.....)
رتبه ی اول رایتل بعد مبین نت.....(رایتلو من استفاده کردم خوبه.....)
برا من از مبین نت نگو که خودم آشغال تر از اون ندیدم
رایتل هم ارث نداشته باباشو از آدم میخواد
ایرانسل قبلا داشتم عالی بود و الان هم عالیه
در ضمن 2 مگ سرعت کافیه و شبانه 1 تا 7 هم داره و پینگش از مخابرات هم بهتره
در ضمن مودم رو هم نه به 120 تومن بلکه 49 تومن میده
در ضمن علی تو اون بی ثباتی های نت امسال هیچ نتی ثبات نت ایرانسل رو نداشت
البته اینم بگم که من مبین نت استفاده نکردم....ولی یه زمانی رایتل خوب بود ... فک کنم الان دوباره خوب شده باشه....چون تعرفه ها رو یه مقایسه بکنی میبینی از همه تقریبا" ارزون تره....
اون مودمی هم که میدن 49 تومن مودم نیست پوتدوخه....اگه باور نداری یه مودم ایسوس بشکاف و یه دونه ام اونو....اونوقت فرق بین بنزو پژو رو میدونی....
(تست ها بدون هر گونه خاکبر سر شکنی انجام شده اند...)
Last edited by Altairezio; 15-03-2014 at 11:57.
با سلام
به این تاپیک خوش اومدم
بعضی از بر و بکسو می شناسم و بهشون اییادت دارم مث وحید آقا (vahidcorleone) نه جوری قارداش؟!
آقا مام بازی
اینترنت من از شرکت ماکس نت هستش
در حال حاضر از سرویس 1 مگ برنزی استفاده می کنم
قبلا با سرعت متوسط 80 دانلود داشتم (روحش شاد)
تازگیا سرعتم شده بین 50 تا 60
خودمو کشتم تا سرعتم برگرده به قبل، آخرش محترمانه البته درلفافهبهم گفتن بالام جان
همینه که هست
البته 256 طلایی رو هم یه تستی کردم که قیمتش تقریبا برابر همین 1 مگ برنزی هستش، ولی سرعتش هم مثل قیمتش نزدیک 1 برنزی بود
و اما سوالات
ماکس نت:
خیلی وقته VIP استفاده نکردم، صفحات قبلی رو که مرور می کردم سرعتش مث این که بین 400 تا 500 هستش، حالا شبانش چه جوریاست؟! همون سرعت رو می ده یا افت داره؟!
مخابرات:
اینترنت مخابرات در حال حاضر از طریق همارا ارائه می شه دیگه درسته؟ حالا مخابرات و همارا زیرساختشون یکی هست یا کلا مجزان؟
در ضمن، اینترنت مخابرات با اینترنت همارا موقع ثبت نام فرق داره یا نه؟! مخابرات بگیرم یعنی این که همارا گرفتم و برعکس؟!
سرویس اولترا مخابرات، شبانه به طور متوسط چه سرعتی می تونم بگیرم؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم![]()
Last edited by LifeUp; 15-03-2014 at 11:49.
خوش اومدی
اتفاقا سرویس آقا وحید همون VIP مکس هست سرعتشم فک کنم 430 باشه حالا دقیق تر خودشون میان میگن
اینترنت همارا و مخابرات کلا با هم فرق دارن و باید هنگام خرید تاکید کنی که مخابرات میخوای یا همارا که مخابرات بهتره
اولترا مخابرات هم برا هرکسی یه سرعتی میده
یکی 200 تا سرعت داره یکی 800 تا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)