لامصب aQoa این وقت شبم بیداره ولی خب دست گل خودت درد نکنه
که با نقل قول پست من اونو جاودانه کردی البته میتونه یه گزارش هم برای پست خودت بزنی
راه دوم هم اینه که ویرایش کنی
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
لامصب aQoa این وقت شبم بیداره ولی خب دست گل خودت درد نکنه
که با نقل قول پست من اونو جاودانه کردی البته میتونه یه گزارش هم برای پست خودت بزنی
راه دوم هم اینه که ویرایش کنی
توضیح دادم تو پست قبلی... هر وقت تو تاپیک پرسپولیس حرف از پرسپولیس بود و ما اومدیم پست دادیم اونوقت هر چی دلت میخواد بگو ولی این چند صفحه آخر تاپیک شده بحث استقلال... چون بحث استقلاله پس استقلالی ها میان و نظر میدن.
حرف من از اون حرفها بود اونوقت حرف دوستانی که میگن ذوب آهن لابی کرد و باخت یا پیام از قصد پنالتی داد از اون حرفها نبود ؟ وقتی بحث از اون حرفها پیش بیاد ما هم از اون حرفها میزنیم دیگه نمیتونیم که از این حرفها بزنیم.این دیگه از اون حرف ها بود
دیگه توی 90 همه چیز ثابت شد
شما هم بهتره از منطقت کمک بگیری
مگه من حرف اون دوستان رو تائید کردم
من قهرمانی استقلال رو به همه استقلالی ها تبریک میگم
فولاد هم با غیرت و جوانمردانه بازی کرد و ذوب اهن رو برد
ولی دلیل نمیشه که شما جواب کسی رو با یک حرف غیر منطقی بدین
در کل مبارکتون باشه
ما چون بيشتر روي ليگ خودمون برنامه داشتيم ...توي اسيا نتونستيم نتيجه خوبي بگيريم
ولي شما پارسال همه فکرتون همين يه جام بود ولي ما بايد توي سه تا جام شرکت مي کرديم ...واسه همينم نتونستيم توي اسيا نتيجه خوبي بگيريم( خدائيش بد شانسم بوديم)
خدا وکیلی یادتونه پارسال بعد از قهرمانی پرسپولیس چه ولوله ایی توی شهر به پا شده بود ؟ انگار ایران قهرمان جام جهانی شده همه ریخته بودند تو خیابون ولی دیروز دریغ از یه کم خوشحالی و سر وصدا .
یادش بخیر تاپیک پرسپولیس پارسال بعد از قهرمانی در حد ترکیدن بود اما تاپیک امسال استقلال ...
برای بار هزارم یک امتیاز نه و 3 امتیاز
مثله اینکه یادت رفته فدراسیون دلسوز!!! 3 امتیاز سپاهان را بخشید
خواهشا بحث تعداد تماشاگرها رو پیش نکشید
که همه جا ثابت شده طرفداران پرسپولیس خیلی بیشتر از استقلالی ها است
نمونه بارزش نظرسنجی برنامه 90 بود که فکر کنم 60 و خرده ای پرسپولیسی بودند و 30 و خرده ای استقلال
و یا همین گزارش سایت afc مبنی بر اینکه تو جام باشگاههای اسیا بیشترین تماشاگر متعلق بوده به بازی پرسپولیس
و یا شور و شوق پرسپولیسی ها موقعی که پارسال قهرمان شد
انگار که کل ایران ریخته بودند خیابون و شادی میکردند
و غیره ...
در ضمن به نظر بنده دو تیم در ایران شخصیت قهرمانی دارند
پرسپولیس و استقلال
لیگ هشتم به پایان رسید
هشتمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) روز یکشنبه به پایان رسید.
به گزارش سایت رسمی پرسپولیس، در حالی هشتمین دوره لیگ برتر (جام خلیج فارس) به پایان رسید که سرخپوشان با کسب 15 برد 10 تساوی و 9 باخت و 55 امتیاز در رده پنجم جدول قرار گرفتند. تیم فوتبال پرسپولیس که سال گدشته با در روز پایانی و در بازی فراموش نشدنی قهرمان لیگ برتر شده بود امسال دارای فراز و نشیبهای بوده و در پایان نتوانست توقعات به حق هواداران خود را برای تکرار قهرمانی برآورده کند.
هر چند هشتمین دوره لیگ برتر به پایان رسیده ولی فوتبال امسال برای سرخپوشان هنوز در میانه راه است. سرخپوشان برای جبران لیگ برتر چشم امید به مسابقات جام حذفی و موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا دارند. مدیران، بازیکنان و کادر فنی تیم میدانند برای شادی هواداران خود باید در این یک ماهه تلاش خود را چند برابر کرده تا با قهرمانی در جام حذفی و صعود به مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا توقع هواداران میلیونی خود را برآورده کنند و بدون شک این مهم جز با حمایت هواداران، دوری جستن از حاشیهها، همدلی و لطف و عنایت الهی میسر نمیباشد.
در پایان لیگ هشتم به تمامی مسئولان فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، کمیته داوران و کلیه برگزارکنندگان مسابقات لیگ برتر خسته نباشید گفته و به دومین تیم محبوب کشور و رقیب دیرینه سرخپوشان برای کسب قهرمانی تبریگ میگوئیم.
پرسپولیس رکورددار تماشاگر لیگ قهرمانان آسیا
در پایان دور چهارم بازیهای لیگ قهرمانان آسیا، بازی پرسپولیس و الشارجه امارات با 55 هزار تماشاگر در صدر پرتماشاگر ترین بازیها قرار دارد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و به نقل از پایگاه خبری AFC، پرسپولیس با داشتن 55 هزار تماشاگر در بازی با الشارجه که با پیروزی 3-1 همراه شد تا این مرحله از لیگ قهرمانان در بالای فهرست بازیهای پرتماشاگر قرار گرفته است. جایی بالاتر از همه باشگاه های ژاپنی، کره ای، چینی یا حتی عربستانی. آنها حتی از استقلال رقیب ایرانی خود هم بیشتر هوادار داشته اند.
جالب است بدانیم دومین بازی پرتماشاگر لیگ قهرمانان آسیا نیز با 53200 هوادار بازهم به سرخپوشان و جدال با الغرافه در تهران تعلق دارد. AFC پیشبینی کرده است در بازی پرسپولیس - الشباب عربستان سرخپوشان به رکورد دست نیافتنی بیش از 100 هزار هوادار برسند.
---------
اگر اون روز بارون نیومده بود چقدر میشدن!
حرفت خیلی خنده دار هست
یعنی اگه من بخوام در مورد شم با کسی صحبت کنم باید پاشم بیام خونتون
شما میدونی به این کار چی میگن
تجاوز به حریم شخصی دیگران
به نظر شما این تیم که فقط میتونه سالی یه جام بگیره حرفه ای هست
این دلیل خوبی نیست
مثال نقضش هم همون بارسلونایی که سرمربیتون هی میگه که میاد تو یه سال هر3 جام رو میگیره یا منچستر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)