تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1798 از 3347 اولاول ... 798129816981748178817941795179617971798179918001801180218081848189822982798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,971 به 17,980 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آیا ظرفیت دکل ها با هم فرق داره ؟ من تو خونمون یه جا با LTE و سیگنال-90 یه سرعتی میگیرم جای دیگه خونه با سیگنال -100 دو برابر اون سرعت ... کلا حساب کتاب نداره ؟

2. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متاسفانه هیچ حساب کتابی نداره
    من رفتم یه اکانت 30 گیگ 6 ماهه خریدم ولی عملا ایرانسل سرعتش فوق العاده افتضاح شده توی قم/25 گیگش مونده نمی دونم چه خاکی تو سرش کنم
    قبلا سرعتم 3-4 مگ بود فکر میکردم توی آسمونا هستم حالا دوستان از 5 مگ بودن می نالن! برو عمو حالشو ببر 5 مگ که خیلی خوبه
    الان سرعت رفته قاتی باقالی ها
    عین E نسل دو شده به حدی کنده! مثلا نسل 4 و LTE!!!??!?
    واقعا متاسفم که اینقدر داغونیم توی اینترنت! فکر میکردم دیگه با نسل 4 ایرانسل همه چی تمومه و عالی ولی مثل اینکه باید همه سیم کارت ها رو داشت تا هر موقع اون یکی خراب شد ازین یکی استفاده کنی و کارت لنگ نمونه
    یه مدت رایتل عین حلزون بود الان عین فرفره شده و ایرانسل غول شده موش! تا ببینیم آینده چی بشه یهو می بینی همراه اول سوسک هم اومد وسط! خدا رو چه دیدی

4. 8 کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز

اون سرعت 100 مگ نمایشگاه صرفاً جنبه نمایش ظرفیت شبکه ایرانسل رو داشته. اما در عمل واقعن این جوری نیست. اپراتورها حتی برای شبکه داخل کشور (یا همون اینترانت) هم نمی‌تونن تضمین این سرعتا رو بکنن چون همه چیز دست خودشون نیست. حالا با توجه به مجموع پهنای باند اینترنت بین‌الملل که به اپراتورهای موبایل تخصیص داده شده، وضعیت پهنای باند عملی اینترنت که دیگه جای خودش رو داره. یعنی منم فکر می‌کنم اگه اپراتورها بتونن روی شبکه 3G یا 4G اینترنت با حداقل 1 یا 2 مگابیت پهنای باند رو با پوشش مناسب بدن، در شرایط فعلی هنر کردن.

شما در نظر داشته باش که کل پهنای باند اینترنت کشور بر اساس آخرین آمارها حدود 280گیگابیت بوده که از این مقدار حدود 200گیگابیتش برای سرویس‌های ADSL و فیبره. یه مقدار قابل توجهیش هم برای دیتاسنترهای داخل کشور استفاده می‌شه. ته تهش واسه اپراتورها شاید سرجمع کمتر از 30 گیگابیت باشه. حالا کل این 30 گیگابیت بین چند ده میلیون مشترک موبایل در سطح کشور باید تقسیم بشه. واقعن اگه کل شبکه اپراتورها در سطح کشور به 3G و 4G ارتقا پیدا کنه حتی همون 1مگ هم عملن غیرممکنه با این پهنای باند. مشکل از اپراتورها نیست. اینا اگه دستشون برسه بدشون نمی‌آد به همه همون 40مگابیت یا حتی 100مگابیت رو بدن. چون سود بیشتری نصیبشون می‌شه.

مشکل اصلی سیاست‌های کلی دولت و مجموعه حاکمیتی کشوره که اجازه توسعه پهنای باند رو نمی‌ده. همین افزایش پهنای باند اینترنت کشور از زیر 100 گیگابیت به 280 گیگابیت که تو دو سال گذشته اتفاق افتاده با مخالفت‌های جدی تو داخل مجموعه سیاست‌گذاری کشور روبرو شده و در عمل متوقف شده. این یعنی روز به روز بر مشکل کمبود پهنای باند اضافه خواهد شد.

من کار به بقیه چیزا ندارم من چیزی به اسم 4g یا 3g دارن میفروشن این سواله که اقا چرا کم فروشی میکنن؟ مثلا شما میری یک پاکت شیر از سوپر میگیری وقتی بازش میکنه میبینی یک قاشق توش شیر داره بعد میری سوپری میگی چرا پر نیست میگه بهت ما که نگفتیم پره ما پاکت شیر فروختیم !!!!

این یعنی کم فروشی چون همه میدونن اون پاکت شیر پر باید باشه متوجه منظورم شدین حالا؟ اپراتور باید بگه اقا پهنای باندمون ضعیفه چند روز پیش یک اقای زنگ زدن گفتن مشکل سرعت بر طرف شده 2 روز پیش یک خانم از ایرانسل زنگ زد گفت پوشش کامل نیست امروز یک اقای زنگ میزنه میگه سرعت 5 مگ ایده عاله این کجاش ایده عاله؟ اقا خب ایده عال چرا انتن پرش داره؟ چرا قبلا انتن پر بوده طرف یک سال که گدشته انتن باید 2 درصد باشه اینا همه سوالای که باید ایرانسل پاسخ کو باشه همه اینارو امروز اون اقای که تماس گرفتن مطرح کردم اما جواب سر بالا دادن

6. 4 کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من کار به بقیه چیزا ندارم من چیزی به اسم 4g یا 3g دارن میفروشن این سواله که اقا چرا کم فروشی میکنن؟ مثلا شما میری یک پاکت شیر از سوپر میگیری وقتی بازش میکنه میبینی یک قاشق توش شیر داره بعد میری سوپری میگی چرا پر نیست میگه بهت ما که نگفتیم پره ما پاکت شیر فروختیم !!!!
    نه تنها ایرانسل بلکه اپراتورهای خارج کشور هم به شما تضمین مینیمم سرعت رو 3G یا 4G نمیدن ... کافیه تو یوتیوب سرچ کنید و ببینید که بعضی اوقات همین اپراتورهای آمریکایی مثل T-mobile یا att رو 4G هم سرعتشون به یک مگ و زیر یک مگ هم میرسه.
    مسئله خیلی ساده هست دوست عزیز ... هر چقدر تعداد یوزر دکل زیاد بشه مشکل پرش آنتن و افت سرعت و ... پیش میاد که کاملا هم طبیعی هست! کلا باید نگاهتون به اینترنت موبایل حالا از هر اپراتوری به عنوان اینترنت بک آپ باشه چون هیچ اعتباری بهش نیست !
    Last edited by saeed9009; 29-12-2015 at 00:41.

8. 3 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه تنها ایرانسل بلکه اپراتورهای خارج کشور هم به شما تضمین مینیمم سرعت رو 3G یا 4G نمیدن ... کافیه تو یوتیوب سرچ کنید و ببینید که بعضی اوقات همین اپراتورهای آمریکایی مثل T-mobile یا att رو 4G هم سرعتشون به یک مگ و زیر یک مگ هم میرسه.
    مسئله خیلی ساده هست دوست عزیز ... هر چقدر تعداد یوزر دکل زیاد بشه مشکل پرش آنتن و افت سرعت و ... پیش میاد که کاملا هم طبیعی هست!
    بله .کاملا موافقم.به هر حال نسل 3 و 4 تو ایران تازه راه افتاده و طول می کشه تا پهنای باند لازم و مسایل فنی تامین بشه.باز خدارو شکر بعد از چندین سال ایران هم این تکنولوژی رو راه اندازی کرده و توسعه اون با ورود دو اپراتور دیگر شتاب گرفته.

Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Tapatalk

10. این کاربر از hojjat_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بله .کاملا موافقم.به هر حال نسل 3 و 4 تو ایران تازه راه افتاده و طول می کشه تا پهنای باند لازم و مسایل فنی تامین بشه.باز خدارو شکر بعد از چندین سال ایران هم این تکنولوژی رو راه اندازی کرده و توسعه اون با ورود دو اپراتور دیگر شتاب گرفته.

Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Tapatalk
    به نظر من نسل 3 و 4 بعد از تمام شدن انحصار رایتل تازه شروع شد
    اگر انحصار نبود شاید ما الان در جاده ها هم نسل 3 داشتیم

12. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

متاسفانه هیچ حساب کتابی ندارهمن رفتم یه اکانت 30 گیگ 6 ماهه خریدم ولی عملا ایرانسل سرعتش فوق العاده افتضاح شده توی قم/25 گیگش مونده نمی دونم چه خاکی تو سرش کنمقبلا سرعتم 3-4 مگ بود فکر میکردم توی آسمونا هستم حالا دوستان از 5 مگ بودن می نالن! برو عمو حالشو ببر 5 مگ که خیلی خوبه الان سرعت رفته قاتی باقالی هاعین E نسل دو شده به حدی کنده! مثلا نسل 4 و LTE!!!??!?واقعا متاسفم که اینقدر داغونیم توی اینترنت! فکر میکردم دیگه با نسل 4 ایرانسل همه چی تمومه و عالی ولی مثل اینکه باید همه سیم کارت ها رو داشت تا هر موقع اون یکی خراب شد ازین یکی استفاده کنی و کارت لنگ نمونهیه مدت رایتل عین حلزون بود الان عین فرفره شده و ایرانسل غول شده موش! تا ببینیم آینده چی بشه یهو می بینی همراه اول سوسک هم اومد وسط! خدا رو چه دیدی
    این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.

14. 3 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ظاهرا ایرانسل بسته های ساعتی جدید اضافه کرده.

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سیگنال 96dbm تو خونه چقد میشه سرعت گرفت.؟مال من توی روز دیتا رد و بدل نمیکنه ولی ۲ شب ب بعد بد نی سرعت ۲۰۰کیلوبایت .چرا اینطوره؟حدود یک ماه هست کل منطقه تری جی شده.اینو بگم توی روز توی حیاط با سیگنال 93dbm دیتا ردو بدل میکنه .چه جوریاست؟

Sent from my CHM-U01

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.
    دقیقا همینه منهم از طرح یکساله دو سه ماه خوب بود و حدود هفتاد گيگش بقول اون دوستمون مونده رو دستم.يوقتايي که شبها سرعت خوب باشه زورکی فیلمی بازی دانلود کنم که درواقع اهل هیچکدوم هم نیستم و نت رو برای وبگردي میخواستم.منهم با خودم فکر کردم شاید بعمد طرح های بلند مدت رو محدود میکنند.آخه پولش که جلو گرفته اند حساب و قاوني هم که نداره که مانند adslبشه در صورت افت کیفیت بیش از یه حدی قرارداد فسخ کنی یا پولی پس بگیری.همه شرایط محياست می مونه کمی چاشنی بي وجدانی که راضی بشن همچین معامله ای با کاربر بکنند....

18. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •