آیا ظرفیت دکل ها با هم فرق داره ؟ من تو خونمون یه جا با LTE و سیگنال-90 یه سرعتی میگیرم جای دیگه خونه با سیگنال -100 دو برابر اون سرعت ... کلا حساب کتاب نداره ؟
آیا ظرفیت دکل ها با هم فرق داره ؟ من تو خونمون یه جا با LTE و سیگنال-90 یه سرعتی میگیرم جای دیگه خونه با سیگنال -100 دو برابر اون سرعت ... کلا حساب کتاب نداره ؟
متاسفانه هیچ حساب کتابی نداره
من رفتم یه اکانت 30 گیگ 6 ماهه خریدم ولی عملا ایرانسل سرعتش فوق العاده افتضاح شده توی قم/25 گیگش مونده نمی دونم چه خاکی تو سرش کنم
قبلا سرعتم 3-4 مگ بود فکر میکردم توی آسمونا هستم حالا دوستان از 5 مگ بودن می نالن! برو عمو حالشو ببر 5 مگ که خیلی خوبه
الان سرعت رفته قاتی باقالی ها
عین E نسل دو شده به حدی کنده! مثلا نسل 4 و LTE!!!??!?
واقعا متاسفم که اینقدر داغونیم توی اینترنت! فکر میکردم دیگه با نسل 4 ایرانسل همه چی تمومه و عالی ولی مثل اینکه باید همه سیم کارت ها رو داشت تا هر موقع اون یکی خراب شد ازین یکی استفاده کنی و کارت لنگ نمونه
یه مدت رایتل عین حلزون بود الان عین فرفره شده و ایرانسل غول شده موش! تا ببینیم آینده چی بشه یهو می بینی همراه اول سوسک هم اومد وسط! خدا رو چه دیدی![]()
من کار به بقیه چیزا ندارم من چیزی به اسم 4g یا 3g دارن میفروشن این سواله که اقا چرا کم فروشی میکنن؟ مثلا شما میری یک پاکت شیر از سوپر میگیری وقتی بازش میکنه میبینی یک قاشق توش شیر داره بعد میری سوپری میگی چرا پر نیست میگه بهت ما که نگفتیم پره ما پاکت شیر فروختیم !!!!
این یعنی کم فروشی چون همه میدونن اون پاکت شیر پر باید باشه متوجه منظورم شدین حالا؟ اپراتور باید بگه اقا پهنای باندمون ضعیفه چند روز پیش یک اقای زنگ زدن گفتن مشکل سرعت بر طرف شده 2 روز پیش یک خانم از ایرانسل زنگ زد گفت پوشش کامل نیست امروز یک اقای زنگ میزنه میگه سرعت 5 مگ ایده عاله این کجاش ایده عاله؟ اقا خب ایده عال چرا انتن پرش داره؟ چرا قبلا انتن پر بوده طرف یک سال که گدشته انتن باید 2 درصد باشه اینا همه سوالای که باید ایرانسل پاسخ کو باشه همه اینارو امروز اون اقای که تماس گرفتن مطرح کردم اما جواب سر بالا دادن
نه تنها ایرانسل بلکه اپراتورهای خارج کشور هم به شما تضمین مینیمم سرعت رو 3G یا 4G نمیدن ... کافیه تو یوتیوب سرچ کنید و ببینید که بعضی اوقات همین اپراتورهای آمریکایی مثل T-mobile یا att رو 4G هم سرعتشون به یک مگ و زیر یک مگ هم میرسه.
مسئله خیلی ساده هست دوست عزیز ... هر چقدر تعداد یوزر دکل زیاد بشه مشکل پرش آنتن و افت سرعت و ... پیش میاد که کاملا هم طبیعی هست! کلا باید نگاهتون به اینترنت موبایل حالا از هر اپراتوری به عنوان اینترنت بک آپ باشه چون هیچ اعتباری بهش نیست !
Last edited by saeed9009; 29-12-2015 at 00:41.
بله .کاملا موافقم.به هر حال نسل 3 و 4 تو ایران تازه راه افتاده و طول می کشه تا پهنای باند لازم و مسایل فنی تامین بشه.باز خدارو شکر بعد از چندین سال ایران هم این تکنولوژی رو راه اندازی کرده و توسعه اون با ورود دو اپراتور دیگر شتاب گرفته.
Sent from my HTC Desire 816G dual sim using Tapatalk
به نظر من نسل 3 و 4 بعد از تمام شدن انحصار رایتل تازه شروع شد
اگر انحصار نبود شاید ما الان در جاده ها هم نسل 3 داشتیم
این مورد رو من چندین بار در همین تاپیک و موارد دیگر شنیدم. افرادی که بسته های بلند مدت میخرن بعد ازمدتی از افت سرعت گله دارند، در صورتیکه چنین مشکلی رو برای بسته های کوتاه مدت نداشتند.
ظاهرا ایرانسل بسته های ساعتی جدید اضافه کرده.![]()
با سیگنال 96dbm تو خونه چقد میشه سرعت گرفت.؟مال من توی روز دیتا رد و بدل نمیکنه ولی ۲ شب ب بعد بد نی سرعت ۲۰۰کیلوبایت .چرا اینطوره؟حدود یک ماه هست کل منطقه تری جی شده.اینو بگم توی روز توی حیاط با سیگنال 93dbm دیتا ردو بدل میکنه .چه جوریاست؟
Sent from my CHM-U01
دقیقا همینه منهم از طرح یکساله دو سه ماه خوب بود و حدود هفتاد گيگش بقول اون دوستمون مونده رو دستم.يوقتايي که شبها سرعت خوب باشه زورکی فیلمی بازی دانلود کنم که درواقع اهل هیچکدوم هم نیستم و نت رو برای وبگردي میخواستم.منهم با خودم فکر کردم شاید بعمد طرح های بلند مدت رو محدود میکنند.آخه پولش که جلو گرفته اند حساب و قاوني هم که نداره که مانند adslبشه در صورت افت کیفیت بیش از یه حدی قرارداد فسخ کنی یا پولی پس بگیری.همه شرایط محياست می مونه کمی چاشنی بي وجدانی که راضی بشن همچین معامله ای با کاربر بکنند....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)